çok şık olmussun bence gayet uyumlusun fiziğin çok güzel boyun ve kilonu merak ettim
Bende çok beğendim çok hoş gözüküyosun
ah kızlar gelemiyorum kaç aydır ama enkısa zamanda eklicem bende
pakize : canım deri taytın çok yakışmış
beren uzun zamandır istiyorum sonunda buldum teşekkür ederim
müdüre : kalpli çorapların o eteğin çok yakışmış harikasın çok beğendim
teşekkür ederim canım boyum 1,69 kilom 57 biraz kilo aldım ama gidecek
teşekkür ederim canım
bence gayet iyisin hiç kilo vermene gerek yok keşke bende 57 olsam
bencede kilonuz gayet iyi :)
Bence de ne oldu bu topiğe böyle herkes elini eteğini çekti
haha peki ekliyorum ozaman :))
Biraz fazla tarz kacacak ama neyse.
Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.
eteği diz altı canım bilekte değil bilekte giyinince kısa bot dahi olsa beni çok boğar bacağımın botlardan sıyrılıp gözükmesi lazım yanibu ara bi sessizlik hakim buralarda :)
ben çok beğendim kombinini çok sade ve hanım hanımcık
eteğinin boyunu anlayamadım sadece.ben genelde kısa severim ama bu diz altı sanırım,ayak bileğinin bi parmak üstü olmadığı sürece her türlü beğenebilirim..
bluz da ayrı hoşmuş yaka kısmı özellikle..
teşekkür ederim güzel yorumunuz içinGayet güzel ben çok beğendim kombini:) Etek çok güzelmiş zaten.
şeyy ben geçmişe hiç bakamadımmm:18: ama gecenin bu vaktinde bikaç bişey paylaşmak için kalktım telefonumu karıştırdım, bulduğum resimlerimin yüzünü gözünü kapamakla uğraştım çook farklı zamanlarda çekilmiş öylesine bikaç resimden kombinler
Eki Görüntüle 306158 Eki Görüntüle 306159 Eki Görüntüle 306160
çok hoş olmusuun bulüzunu çok beğendim çokte zayıflamıssın masallahkaç kilosun cnm boyun ve kilonu merak ettim
bende çok beğendim