Bugün ne giydin? Çek görelim..

MDRee: canim kombiansyonun cok tatli olmus, begendim :))

bana yorum yapan herkese çoookk teşekkürler herkes aynı fikirde bir dahaki sefere değişcek o takılar

müdüre canım çok şıksın içindeki bluzunu sade ve biraz daha açık renkler görmek isterim

Teşekkürler kızlarrr

Sade ve açık renk tamamdır bnnucum

Sade ve hoş olmuş :) Bi an hafta içi kendime bakıyormuşum gibi geldi siyah etek- siyah çorap -gömlek 3 lüsü

sad ve güzel olmussun kolyende çok şeker

Icimdeki sen: wuww renklere bayildim, cok hos, ojelerde hos durmus, fiziginde cok guzel zaten, kusursuz canim :)
Etek belden olsa ve daha kisa olsa belki daha hos ola bilirdi, ama olsun boylede cok hos :*

içimdeki sen etek konusunda arkadaşklara katılıyorum benim de bunun gibi olan 2eteğim var ama hiç cesaret edip giyinemiyorum[/B]

Tüm yorumlar icin tesekkür ederim etek konusunda herkese hak veriyorum

haha peki ekliyorum ozaman :))
Biraz fazla tarz kacacak ama neyse.

Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.

yaaa sen muhteşemsin...

her şeyinle... ayrıca kolyene bayıldımmm..çok güzelsin demekten de kendimi alamıyorum

Arkadaslar, Buna benzer elbise aldim,arkadasin nisaninda giyinmek istiyorum.. Siyah aldim.. kol boyu dirsege kadar.
Elbisenin boyu biraz kisa bana göre, bunu taytla giyinsem olurmu? ve nasil bir ayakkabi giyinim?
Saclarima duz fohn cektirmek istiyorum. Tesekkürler simdiden

eğer kısalığı seni çok rahatsız etmiyorsa bence tayt giyme spor kaçabilir sanki sonuçta nişandaa giyeceksin
saçların uzun mu peki ?

taytla değilde pentinin kalın çorapları varya ondan giysen daha hoş durur.saçlarınıda düz fön çektirip ensenin biraz üzerinde at kuyruk yaptır birde platform topuklu ayakkabı çok hoş olursun

eğer kısalığı seni çok rahatsız etmiyorsa bence tayt giyme spor kaçabilir sanki sonuçta nişandaa giyeceksin
saçların uzun mu peki ?
Hmmmm bende iste ondan korkuyorum spor'a kacar diye..
Saclarim siyah uzun belime kadar.

taytla değilde pentinin kalın çorapları varya ondan giysen daha hoş durur.saçlarınıda düz fön çektirip ensenin biraz üzerinde at kuyruk yaptır birde platform topuklu ayakkabı çok hoş olursun
evet oda olabilir. saclarimi acik birakmak istiyorum ama..

Nasil bir corap giyinsem, desenlimi sademi?

elbisen çok düzse desenli de giyebilirsin..
biraz hareket katmış olursun
bencede açık saç daha iyi olabilir

altına siyah tayt güzel olmaz opak çorap daha güzel olur ayakkabılarında siyah olsun çantanda siyah ama çantan baska renkte olabilir ..saçlarınada güzel havalı bi at kuyruğu çok hoş olur bence kolye falanda sakın kullanma..bu arada küpelerin minik taşlı küpelerden takarsan hoş ve tatlı durur

Son düzenleme:
Bana yorum yapan herkeze cok tesekkur ederim :))

Babyke, ayni elbise bendede var, cok sade ve siyah oldugu icin baska goze batan seylerle kombine etmen onemli, yoksa cok sade bir gorunum ortaya cikar.
Altina mesela renkli corap giye bilirsin, veya buyuk abartili bir kolye, renkli kemer vs vs.

Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.

burcucum bayıldım tarzına havana çok hoşsun maaşallah

Burcum* Kıyafetin hoş çok hoş... Ama ne kadar yüzünü gizlesen de ben senin yüz hatlarını çok çok beğendim:) Fiziğine söyleyecek söz yok zaten merak ettiğim bişey var spor yapıyo musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…