- 9 Kasım 2010
- 5.867
- 3
haha peki ekliyorum ozaman :))
Biraz fazla tarz kacacak ama neyse.
Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.
MDRee: canim kombiansyonun cok tatli olmus, begendim :))
bana yorum yapan herkese çoookk teşekkürler herkes aynı fikirde bir dahaki sefere değişcek o takılar
müdüre canım çok şıksın içindeki bluzunu sade ve biraz daha açık renkler görmek isterim
Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.
Sade ve hoş olmuş :) Bi an hafta içi kendime bakıyormuşum gibi geldisiyah etek- siyah çorap -gömlek 3 lüsü
sad ve güzel olmussun kolyende çok şeker
Icimdeki sen: wuww renklere bayildim, cok hos, ojelerde hos durmus, fiziginde cok guzel zaten, kusursuz canim :)
Etek belden olsa ve daha kisa olsa belki daha hos ola bilirdi, ama olsun boylede cok hos :*
içimdeki sen etek konusunda arkadaşklara katılıyorum benim de bunun gibi olan 2eteğim var ama hiç cesaret edip giyinemiyorum[/B]
Arkadaslar, Buna benzer elbise aldim,arkadasin nisaninda giyinmek istiyorum.. Siyah aldim.. kol boyu dirsege kadar.
Elbisenin boyu biraz kisa bana göre, bunu taytla giyinsem olurmu? ve nasil bir ayakkabi giyinim?
Saclarima duz fohn cektirmek istiyorum. Tesekkürler simdiden
Eki Görüntüle 308120 Eki Görüntüle 308121
Hmmmm bende iste ondan korkuyorum spor'a kacar diye..eğer kısalığı seni çok rahatsız etmiyorsa bence tayt giyme spor kaçabilir sanki sonuçta nişandaa giyeceksin
saçların uzun mu peki ?
evet oda olabilir. saclarimi acik birakmak istiyorum ama..taytla değilde pentinin kalın çorapları varya ondan giysen daha hoş durur.saçlarınıda düz fön çektirip ensenin biraz üzerinde at kuyruk yaptır birde platform topuklu ayakkabı çok hoş olursun
bugünkü benden :108:
Eki Görüntüle 307158 Eki Görüntüle 307159 Eki Görüntüle 307160 Eki Görüntüle 307161 Eki Görüntüle 307165
etek hazır değil,annem dikti.onu da belirteyim :)
Etegin cok güzelmis, tam benim tarzim...Koku afisi de dikkatimi cekti...
Arkadaslar, Buna benzer elbise aldim,arkadasin nisaninda giyinmek istiyorum.. Siyah aldim.. kol boyu dirsege kadar.
Elbisenin boyu biraz kisa bana göre, bunu taytla giyinsem olurmu? ve nasil bir ayakkabi giyinim?
Saclarima duz fohn cektirmek istiyorum. Tesekkürler simdiden
Eki Görüntüle 308120 Eki Görüntüle 308121
Burcum* Kıyafetin hoş çok hoş... Ama ne kadar yüzünü gizlesen de ben senin yüz hatlarını çok çok beğendim:) Fiziğine söyleyecek söz yok zaten merak ettiğim bişey var spor yapıyo musun?