Bugün ne giydin? Çek görelim..

kolye çok cici
sade bi kombin olmuş.. hoş.

Tesekkürler, onu hediye eden prenses cok cici cok tatli

canim ustundeki mavi gomleyi cok begendim ama keske etegin ya biraz kisa olsaydi yada belden pantolon olsaydi diye dusundum... ama genel olarak baktigim zaman hossun

Bende belden pantolon aradim bu gömlegin altina ama bulamadim, en son hicbir sey bulamayinca bu etegi aldim ciktim, normalde fazla etek giymeyi sevmeyen biriyim zaten..
Yorumun icin cok tesekkür ederim

annenin eline sağlıkkkk ama bunu kalçada değil belde kullan canım

botlar hariç beğendim canım
Bende eklim bari Bu kombin gecen haftadan ve dogum günü temali Gömlek kardesimin, kolye 5 yasindaki kuzenim hediyesi

Eki Görüntüle 307294

bu kombinde bana garip gelen bir şey var. sanırım etek... kalçada duruyor ve boyu da uzun. gözüme garip geldi gömlek rengi çok hoş

tipin cok guzel keske bulabilseydin belden pantalon cokda yakisirdi ama boylede hossun yakismis

kontescim o eteğin beli 3 kez değişti,ilki zaten beldeydi çok yüksek oldu dedim huysuzluk yaptım bu sefer kemiklere indi,bu çok düşük oldu dedim sonra bu çıktı meydana.annem kafam fırlatmazsa tatilde tekrar belini yükselltireceğim

MDRee: canim kombiansyonun cok tatli olmus, begendim :))

Icimdeki sen: wuww renklere bayildim, cok hos, ojelerde hos durmus, fiziginde cok guzel zaten, kusursuz canim :)
Etek belden olsa ve daha kisa olsa belki daha hos ola bilirdi, ama olsun boylede cok hos :*

Burcu seni özledik kombinler bekliyoruz

haha peki ekliyorum ozaman :))
Biraz fazla tarz kacacak ama neyse.

Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.

Sen muhteşemsin bayıldım trenchcoat ve botiler süpermiş bu arada geçmiş olsun canım

Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.

gerçekten çok tarz olmussun çok şıksın trenckotuna bayıldım pantolonunada öyle fiziğin çok güzel insalla bende böyle zayıf olurum bi gün tam kararındasın kız...175,54 kiloydun yanlışmı hatırlıyorum yoksa:26:

Cok tesekkur ederim month, 54 kiloydum, 57 oldum Ama geri vermeye kararliyim.
Istedikten sonra hersey olur canim, insallah istedigin kiloya gelirsin tatlimm

Cok tesekkur ederim month, 54 kiloydum, 57 oldum Ama geri vermeye kararliyim.
Istedikten sonra hersey olur canim, insallah istedigin kiloya gelirsin tatlimm

boyun uzun olduğu için kilonda gayet ideal bende 57 olmak istiyorum insallah cnm yaza kadar veririm yaza istediğim vücutla girerim

bana yorum yapan herkese çoookk teşekkürler herkes aynı fikirde bir dahaki sefere değişcek o takılar

müdüre canım çok şıksın içindeki bluzunu sade ve biraz daha açık renkler görmek isterim
kalemkutu çizmelerin hariç gayet hoş.çizmeler kombini biraz değiştirmiş
burcu sen gerçek misin nigthwalker faciasından sora inansam mı sana süper beğendim
içimdeki sen etek konusunda arkadaşklara katılıyorum benim de bunun gibi olan 2eteğim var ama hiç cesaret edip giyinemiyorum

gerçekten çok süper görünüyor.tek bişeyi beğenmedim kolyen :) o da bana pek uygun olmadığı için.yoksa saçlar başlar çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…