Bende eklim bariBu kombin gecen haftadan ve dogum günü temali Gömlek kardesimin, kolye 5 yasindaki kuzenim hediyesi
Eki Görüntüle 307294
kolye çok cici
sade bi kombin olmuş.. hoş.
canim ustundeki mavi gomleyi cok begendim ama keske etegin ya biraz kisa olsaydi yada belden pantolon olsaydi diye dusundum... ama genel olarak baktigim zaman hossun
annenin eline sağlıkkkk ama bunu kalçada değil belde kullan canımbugünkü benden :108:
Eki Görüntüle 307158 Eki Görüntüle 307159 Eki Görüntüle 307160 Eki Görüntüle 307161 Eki Görüntüle 307165
etek hazır değil,annem dikti.onu da belirteyim :)
botlar hariç beğendim canım
Bende eklim bariBu kombin gecen haftadan ve dogum günü temali Gömlek kardesimin, kolye 5 yasindaki kuzenim hediyesi
Eki Görüntüle 307294
Eki Görüntüle 307294
Tesekkürler, onu hediye eden prenses cok cici cok tatli
Bende belden pantolon aradim bu gömlegin altina ama bulamadim, en son hicbir sey bulamayinca bu etegi aldim ciktim, normalde fazla etek giymeyi sevmeyen biriyim zaten..
Yorumun icin cok tesekkür ederim
bu kombinde bana garip gelen bir şey var. sanırım etek... kalçada duruyor ve boyu da uzun. gözüme garip geldigömlek rengi çok hoş
tipin cok guzel keske bulabilseydin belden pantalon cokda yakisirdi ama boylede hossun yakismis
annenin eline sağlıkkkk ama bunu kalçada değil belde kullan canım
botlar hariç beğendim canım
bu kombinde bana garip gelen bir şey var. sanırım etek... kalçada duruyor ve boyu da uzun. gözüme garip geldigömlek rengi çok hoş
Eki Görüntüle 307294
MDRee: canim kombiansyonun cok tatli olmus, begendim :))
Icimdeki sen: wuww renklere bayildim, cok hos, ojelerde hos durmus, fiziginde cok guzel zaten, kusursuz canim :)
Etek belden olsa ve daha kisa olsa belki daha hos ola bilirdi, ama olsun boylede cok hos :*
Burcu seni özledik kombinler bekliyoruz
haha peki ekliyorum ozaman :))
Biraz fazla tarz kacacak ama neyse.
Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.
Sen muhteşemsin bayıldım trenchcoat ve botiler süpermiş bu arada geçmiş olsun canım
Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.
gerçekten çok tarz olmussun çok şıksın trenckotuna bayıldım pantolonunada öyle fiziğin çok güzel insalla bende böyle zayıf olurum bi gün tam kararındasın kız...175,54 kiloydun yanlışmı hatırlıyorum yoksa:26:
Cok tesekkur ederim month, 54 kiloydum, 57 oldumAma geri vermeye kararliyim.
Istedikten sonra hersey olur canim, insallah istedigin kiloya gelirsin tatlimm