Bugün ne giydin? Çek görelim..

bugünkü benden :108:

$DSCF3307.JPG $DSCF3308.jpg $DSCF3311.JPG $DSCF3312.JPG $DSCF3314.JPG

etek hazır değil,annem dikti.onu da belirteyim :)

Son düzenleme:
barbicim her zamanki gibi çok şıksın canım ilk kombini ayrıca çok beğendim :nazar:
bnnu aynı elbiseden bende de var kotondan almıştım çok yakışmış sana :nazar: ama takılar konusunda aynı fikirdeyim elbiseye uygun olmamış canım
kelemkutu çok beğendim bu renkler çok moda zaten ben de aynı renk eteğin uzunundan aldım :nazar:

Son düzenleme:
barbicim her zamanki gibi çok şıksın canım ilk kombini ayrıca çok beğendim :nazar:
bnnu aynı elbiseden bende de var kotondan almıştım çok yakışmış sana :nazar: ama takılar konusunda aynı fikirdeyim elbiseye uygun olmamış canım
kelemkutu çok beğendim bu renkler çok moda zaten ben de aynı renk eteğin uzunundan aldım :nazar:

teşekkür ederim:KK23:
ben de önce uzun denedim ama sanırım alışkın olmadığım için bir türlü yakıştıramadım aslında çok güzel oluyor fakat ben her an göbek atacakmış gibi hissediyorum kendimi:KK1:
bu nedenle böyle bir boy düşündüm..

Bu çizmeleri bu kombine uygun bulmadım
ama onun dışında beğendim:KK31: :KK34:

evet çizmelerim etek için uzun ama üşüdüğüm için böyle giydim.normalde bakınca etekle çizme sıfır değil arada az bi boşluk var :) bahara doğru ayakkabıyla da deneyeceğim.:KK34:

Son düzenleme:
evet çizmelerim etek için uzun ama üşüdüğüm için böyle giydim.normalde bakınca etekle çizme sıfır değil arada az bi boşluk var :) bahara doğru ayakkabıyla da deneyeceğim.:KK34:

DOğrusu sana diyorum ama ben seni de geçtim o konuda:KK1: senin çizmen dizde en azından ben diz üstü çizmeye sıfır etek giyiyorum(Donuyorum diye :KK9:)
""
benim kombine gelince haklısın :) O bluz dolap çekçisiymiş farkedince "Aaaaa bluz bi de bunu giyim" deyip çıktım :KK37:
Yorumun içinde teşekkür ederim :KK16:

MDREE=Ben kıyafetini çok sevimli buldum başkasında rüküş durabilecek bir kombin ama sana yakışmış
KALEMKUTU=Renkler çok hoş annenin de ellerine sağlık eteğini çok güzel dikmiş gülegülegiy

kalemkutu = renk uyumunu begendim canim, ama ceketin modeli hosuma gitmedi :KK43:

Barbiecim ilk kombinasyonuna BAYILDIM!! Saclarin, ceketinin rengi hepsi cok hos!
Ikinci kombinasyonunda guzel olmus.
Son kombinasyonundaki renkler biraz solgun gostermis sanki seni, ama yine de hos:)

Kontescim kot gomlegini cok begendim, bana tam olan oyle bir gomlek bulamadim gitti :KK43:

MDREE=Ben kıyafetini çok sevimli buldum başkasında rüküş durabilecek bir kombin ama sana yakışmış
KALEMKUTU=Renkler çok hoş annenin de ellerine sağlık eteğini çok güzel dikmiş gülegülegiy

Teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz bu sizden aldığım ilk yorum:KK16: Çok çok teşekkürler :KK16:

Son düzenleme:
kalemkutu = renk uyumunu begendim canim, ama ceketin modeli hosuma gitmedi :KK43:

Barbiecim ilk kombinasyonuna BAYILDIM!! Saclarin, ceketinin rengi hepsi cok hos!
Ikinci kombinasyonunda guzel olmus.
Son kombinasyonundaki renkler biraz solgun gostermis sanki seni, ama yine de hos:)

Kontescim kot gomlegini cok begendim, bana tam olan oyle bir gomlek bulamadim gitti :KK43:

sağolasın canımmm:KK19:
ben de çok zor buldum,uygun ve içime sineni:26:

MDRee etegin hareketli oldugu icin üstüne normal düz bir seyler giysen daha güzel olurdu, etegini ve cantani cok begendim :KK34:
kalemkutu kombinin cok begendim, hersey cok uyumlu :81:

DOğrusu sana diyorum ama ben seni de geçtim o konuda:KK1: senin çizmen dizde en azından ben diz üstü çizmeye sıfır etek giyiyorum(Donuyorum diye :KK9:)
""
benim kombine gelince haklısın :) O bluz dolap çekçisiymiş farkedince "Aaaaa bluz bi de bunu giyim" deyip çıktım :KK37:
Yorumun içinde teşekkür ederim :KK16:

haha aynı ben. o derinliklerde her zaman bulunur bişeyler ama biz genelde hep aynı şeylere takılırız bulunca da bi anda saldırırız :KK1:
rica ederim ayrıca da .:KK16:

çok teşekkür ederim size ve diğer yorum yapan herkese:KK17:
burcucumçok beğenerek aldım aslında sade falan diye ama yine de teşekkür ederim zevk meselesi sonuçta:78:
kot gömleğe gelince,ben markaların satıldığı fakat daha ucuza satıldığı bi mağazadan almıştım kot gömleğimi:KK1:
fakat kotonda görmüştüm oraya da bakmanı tavsiye ederim 60 tl civarındaydı..:78:

Bende eklim bari :KK12: Bu kombin gecen haftadan ve dogum günü temali :KK9: Gömlek kardesimin, kolye 5 yasindaki kuzenim hediyesi :KK16:

$10122011691.jpg

X