Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünkü benden :108:
Eki Görüntüle 307158 Eki Görüntüle 307159 Eki Görüntüle 307160 Eki Görüntüle 307161 Eki Görüntüle 307165
etek hazır değil,annem dikti.onu da belirteyim :)
barbicim her zamanki gibi çok şıksın canım ilk kombini ayrıca çok beğendim
bnnu aynı elbiseden bende de var kotondan almıştım çok yakışmış sana ama takılar konusunda aynı fikirdeyim elbiseye uygun olmamış canım
kelemkutu çok beğendim bu renkler çok moda zaten ben de aynı renk eteğin uzunundan aldım
Bu çizmeleri bu kombine uygun bulmadım
ama onun dışında beğendim
bugünkü benden :108:
Eki Görüntüle 307158 Eki Görüntüle 307159 Eki Görüntüle 307160 Eki Görüntüle 307161 Eki Görüntüle 307165
etek hazır değil,annem dikti.onu da belirteyim :)
çok uyumlu olmussun renkler çok hoş
evet çizmelerim etek için uzun ama üşüdüğüm için böyle giydim.normalde bakınca etekle çizme sıfır değil arada az bi boşluk var :) bahara doğru ayakkabıyla da deneyeceğim.
çok tatlı olmussun çok şıksında
MDREE=Ben kıyafetini çok sevimli buldum başkasında rüküş durabilecek bir kombin ama sana yakışmış
KALEMKUTU=Renkler çok hoş annenin de ellerine sağlık eteğini çok güzel dikmiş gülegülegiy
kalemkutu = renk uyumunu begendim canim, ama ceketin modeli hosuma gitmedi
Barbiecim ilk kombinasyonuna BAYILDIM!! Saclarin, ceketinin rengi hepsi cok hos!
Ikinci kombinasyonunda guzel olmus.
Son kombinasyonundaki renkler biraz solgun gostermis sanki seni, ama yine de hos:)
Kontescim kot gomlegini cok begendim, bana tam olan oyle bir gomlek bulamadim gitti
DOğrusu sana diyorum ama ben seni de geçtim o konuda senin çizmen dizde en azından ben diz üstü çizmeye sıfır etek giyiyorum(Donuyorum diye )
""
benim kombine gelince haklısın :) O bluz dolap çekçisiymiş farkedince "Aaaaa bluz bi de bunu giyim" deyip çıktım
Yorumun içinde teşekkür ederim
MDREE=Ben kıyafetini çok sevimli buldum başkasında rüküş durabilecek bir kombin ama sana yakışmış
KALEMKUTU=Renkler çok hoş annenin de ellerine sağlık eteğini çok güzel dikmiş gülegülegiy
Bende eklim bari Bu kombin gecen haftadan ve dogum günü temali Gömlek kardesimin, kolye 5 yasindaki kuzenim hediyesi
Eki Görüntüle 307294