Bugün ne giydin? Çek görelim..

Beğendim bnnucum herşey yerli yerinde olmuş bence
teşekkür ederim müdürecim

ımmm..
beğenmedim desem darılmazsın değil mi?ya da şöyle diyeyim benim tarzım biraz daha farklı sanırım..
ama saçların
yok canııım ne darılcam eleştirilere yeni fikirlere açığım ki foto ekliyorum teşekkür ederim

takıları uyduramadım ne yazık ki :26:
daha modern-tasarım bi şeyler olabilirdi.
elbiseyi de ben olsam, az daha kısaltıp ince topuklu bootie ile giyerdim
yerlerde bayaa bi buz olduğu için ince topuk giyinemem canım yaa
hem nideeen takılarım antik diil ki :26:
nasıl bişi önerirsin kontescan

Son düzenleme:

bence kolye hiç olmamalı, elbise zaten desenli olduğundan kolye kendini göstermez diye düşünüyorum
tam aradığım gibi örnek küpe resmi bulamadım ama böyle taşlıdan, osmanlı esintisinden ziyade daha günlük ama modern esintili siyah bir küpe tercih ederdim.

ilkinin de siyahını düşün...

şeyy ben geçmişe hiç bakamadımmm :18: ama gecenin bu vaktinde bikaç bişey paylaşmak için kalktım telefonumu karıştırdım, bulduğum resimlerimin yüzünü gözünü kapamakla uğraştım çook farklı zamanlarda çekilmiş öylesine bikaç resimden kombinler

kalemkutu kot gömlek ve kotlu kombinini çok sevdim çok casual çok şık

kontesim o sarı kazağa bittimmm kot gömleklede mükemmel olmuş altına bide siyah bant etekle bi kombin yapsanda çok şahane olurrr bencee

darkolive mükemmelsiniz oğluşunla maşallahhh yanlız çoraplar benimde cözümü tırmaladı

bennu gördüm sanırım siyah çorap grili siyahlı bi elbiseyle o da çok şıktı

başka gördüm mü kiii :26:

bizde seni özledik nerelerdesin :26:

ayy cnm benim sudur budur derken giremedim bir türlü. ama bugün (ve baska günde galiba) resim cektim bi ara eklerim

ekledigin resme baktim, elbise süper, cok da yakismis. Takilarini da sevdim ama sanki bu elbise biraz daha sade bisey gider gibime geldi. ama böyle de hos, sirf kolye olsa ok ama takim olarak fazla vintage geldi bana

sağolasın bebemmmmm
dünyanın yorumunu yapmışsın daha ne
en çok son kombinini beğendimm
öyle pantolon bulamadım(daha doğrusu nerde arayacağımı bilemedim)
markası nidir?
bi de ilk kombindeki papinin markasını isterem

iyi ki de paylaşmışsın vallahi! ilk kombin favorim oldu kesinlikle o papilere de hastayım her rengi her modeli benim olsa hayır demem! kontes hatun da sormuş ben görünce direk "zara" dedim ama?? :44:
son kombindeki pantolon süper renkler de öyle! böyle görünce çok yakıştırıyorum ama kendimde ıı ıhh :26:

Kizlar telefondan giriyorum tek tek alintilayamadim cok sagolun onceliklee. KOnnteskom o pantolon zaradan. bell-bottom modeli diye sorarsan gosterirler. kirmizisevenhatuncum o papilerde zara ama kis sezonunda yok malesef bn ilkbaharda almistim

bugün been o günki siyah çizmelerim vardı bi de

Eki Görüntüle 305926 Eki Görüntüle 305927

banu elbisen hoş ama takı ve ojelerini kusura bakma canım beğenmedim sadece küpe taksan yetermiş canım

Barbi bunlar nasıl kombin bittim valla mahşallah 1.3. kombin favorim yeni kombinler bekliyorum

VAY VAY VAAAYY BARBİM gözlerimi kamaştırdı başka kimseyi göremedim kızlar
renkler süper taşıyan süper olunca birde kıyafeti taşıyan çok sevdiği biri olursa Barçmanında gözü kamaşır haliyle

BARBİŞİM tütütü maşallaah sana

offf çok utandım şimdi teşekkürlerimi sunuyorum afeti devran barçman ablam

Hepsi çok güzel, zira pozlar da öyle
Favorim 3.

teşekkürler ayeserr

bnnu elbisen güzel ama takilar hic olmamis, o elbiseye sade bir küpe gider bence
barbieveken üc kombinde muhtesem, sen daha sIk ugra buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…