kız kontes birşeyi de tam beğensene
teşekkürler, kalın ten rengi koton çorap işte
teşekkürler canım...
evet fular çok değiştiriyor kombini
ayrıca gömleğe sıfır takılan kolyeler ve broşlar da harika duruyor
tavsiye ederim
teşekkür ettim elbiseler hanım hanımcık yapıo bölebu kombini daha çok beğendim hanımhanımcık olmuşsun
teşekkür ettim elbiseler hanım hanımcık yapıo böle
kontescan gözüme garip gelen bişi var gömleğin kazak için büyük galiba bir de panyolonuna konduramadım,,, ben bu gömleği mesela sende şöyle görmek isterim sana çok yakışır
Eki Görüntüle 304788
kalemkutu ikinci kombininde sadece bluzunu görsem de en çok onu sevdim küpelerle falan cuk oturmuşbir de krem mantoyu çok beğendim..
darlikove ayyy o yanındaki pek bi yakışıklı ikinize de
beni tanıyanlar vardır selam kızlar...
Eki Görüntüle 304478
pazar gezmemizden
bu sene jean gömlek ve sıfır bağlanan fular modası var
bende uyguladım ve sonuçtan çok memnun kaldım...
siz nasıl buldunuz...
rica ederim canımbüyük değil ama belden pensli de değil tabiiiböyle de denerim, teşekkürler kuşşş
duydum ki kısa kazaklar da modaya çıkmışkazağımda gözüken o yuvarlak kısımlar ayna oluyor gerektiğinde rujuma bakıp tazelemem için
bir okul kombini (herzamanki gibi)
Eki Görüntüle 303712
Evettttt
aynalar pek bi parlak gözüküyor o kadar parlamıyor aslında kıslar
yorumlar için teşekkür ederim
bu da bugünden ben
Eki Görüntüle 304171
çekim çok kötü olmuş ki zaten kombin de günlüktü.çeşit olsun
gömlek kot, pantolon koyu kahve*
Eki Görüntüle 304316
beni tanıyanlar vardır selam kızlar...
Eki Görüntüle 304478
pazar gezmemizden
bu sene jean gömlek ve sıfır bağlanan fular modası var
bende uyguladım ve sonuçtan çok memnun kaldım...
siz nasıl buldunuz...
teşekkür ettim elbiseler hanım hanımcık yapıo böle
kontescan gözüme garip gelen bişi var gömleğin kazak için büyük galiba bir de panyolonuna konduramadım,,, ben bu gömleği mesela sende şöyle görmek isterim sana çok yakışır
Eki Görüntüle 304788
kalemkutu ikinci kombininde sadece bluzunu görsem de en çok onu sevdim küpelerle falan cuk oturmuşbir de krem mantoyu çok beğendim..
darlikove ayyy o yanındaki pek bi yakışıklı ikinize de
evet ben de çok beğenerek amıştım :) boydan yoktu sadece o kadarını ekleyebildim.
sevgili month sana da çok teşekkür ederim,geçmiş olsun bu arada
slm kızlar uzun zamandır yoktum oğlum hasta oldu çok şükür şimdi iyi... tüm gün boş vaktim yok ama kötü bi haber kilo almışımsürekli hareket halindeyin oğlum beni çok yoruyo neyse insallah en kısa zamanda rejime baslıycam...şimdi kombinlerinize bakıyom son 3,4 sayfaya bakabilirim ancak
bennucum içindeki badi beyaz olsaydı daha iyi olurdu kotunlada kazağınlada güzel dururdu
çok uyumlu ve çok cici olmussun çok beğendim...insallah bi gün bende bu kiloda olurum 57 kiloydun galiba bennucum
teşekkür ederim berencimbannu : canım elbisene bayıldım fiziğinde çok hoş mor renk takında harika
kontes kazakla birlikte o gömlek olmamıs cnm
ne zamandir giremedim, özledim sizison gördügüm kombinler gayet seker. fazla gitmedim ama shik hatunlar gördüm