Bugün ne giydin? Çek görelim..

evet öyle kolye ben de takıyorum :)
tavsiyeni deniciiim

bu kombini daha çok beğendim hanımhanımcık olmuşsun
teşekkür ettim elbiseler hanım hanımcık yapıo böle

kontescan gözüme garip gelen bişi var gömleğin kazak için büyük galiba bir de panyolonuna konduramadım,,, ben bu gömleği mesela sende şöyle görmek isterim sana çok yakışır

Eki Görüntüle 304788

kalemkutu ikinci kombininde sadece bluzunu görsem de en çok onu sevdim küpelerle falan cuk oturmuş bir de krem mantoyu çok beğendim..

darlikove ayyy o yanındaki pek bi yakışıklı ikinize de

büyük değil ama belden pensli de değil tabiii böyle de denerim, teşekkürler kuşşş

duydum ki kısa kazaklar da modaya çıkmış kazağımda gözüken o yuvarlak kısımlar ayna oluyor gerektiğinde rujuma bakıp tazelemem için
bir okul kombini (herzamanki gibi)

Eki Görüntüle 303712

slm kızlar uzun zamandır yoktum oğlum hasta oldu çok şükür şimdi iyi... tüm gün boş vaktim yok ama kötü bi haber kilo almışım sürekli hareket halindeyin oğlum beni çok yoruyo neyse insallah en kısa zamanda rejime baslıycam...şimdi kombinlerinize bakıyom son 3,4 sayfaya bakabilirim ancak

bennucum içindeki badi beyaz olsaydı daha iyi olurdu kotunlada kazağınlada güzel dururdu

cnm çok hoş görünüyosun ama sanki kilo almıs gibi geldin bi an gözüme ama kazağından olsa gerek öyle geldi eteğin ve çizmelerin çok hoş çok beğendim oğlunda pek bi şık masallah

Son düzenleme:
bannu : canım elbisene bayıldım fiziğinde çok hoş mor renk takında harika
kontes : ya o kazağı beğenmedim ben :26:ama ojeler güzel
darkolive : çok şeker bir kombin yanındakide oğluşun heralde pek tatlı

evet ben de çok beğenerek amıştım :) boydan yoktu sadece o kadarını ekleyebildim.
sevgili month sana da çok teşekkür ederim,geçmiş olsun bu arada

olabilir tatlım öyle de denerim teşekkür ederim
ayy canım benim yaa gözlerim seni aradı uzun süredir giriş yapmamışsın merak da etmedim değil ya çok çok geçmiş olsun Allah acil sifa versin .şimdi iyileşmiş ama inşallah bi daha yakalanmaz canım
kilo almayı da dert etme tatlım oğluşun peşinden koştur koştur gider kilolar inşallah

çok uyumlu ve çok cici olmussun çok beğendim...insallah bi gün bende bu kiloda olurum 57 kiloydun galiba bennucum

evet canım 57 kiloyum bende uzun süre giremedim çizelgemi de yenilemeyince silinmiş
çooookkk teşekkür ederim balım

bannu : canım elbisene bayıldım fiziğinde çok hoş mor renk takında harika
teşekkür ederim berencim ametist taşından anne hediyesi saol canımcım

ne zamandir giremedim, özledim sizi son gördügüm kombinler gayet seker. fazla gitmedim ama shik hatunlar gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…