Bugün ne giydin? Çek görelim..

***Mesaj Silmek Yasaktır***

Son düzenleyen: Moderatör:
efsuncum ben senin şifonlu kombinine ses etmemişim sanırım:26:
altındakini pantolon olarak görüyorum? ama öyleyse bile beğendim hoş bir kombin olmuş kibarcıcıkk

tesekkür ederim tatlim

pakizecim güzel haller bunlar

kontescan bunu çok beğendimmm ay o çantanı nerden aldın aşkuummmm resmen
efsun şifonu bende severim bir ricam olcek fotoları biraz daha net gösterir misin canım tam seçemiyorum
resimlerin isik ayarlariyla az oynarim koyu renklilerde belki daha net cikar o zaman

Neyseki bitmiş vizeler :)
Bende yuğunum son zamanlarda pek vaktim olmuyo malesef

Ama bugün bişey eklicem

Herkese merhaba.. bugünün değil c.tesi günü sinema çıkışı olan ve kuzenimin karesinden çıkan 2 kare

icimdeki_sen;
kahverengi ve siyah cok güzel uyum saglamis...hos olmussun

pakize85;
sirdanan kombinin hosuma gitti ..pek kislik gibi olmasada güzel olmus

MDRee;cantan coooook tatllllllllliiiiiiii...ama hirkanin rengini pek cözemedim :26:

Gamze_Belinay;

bu botlari cok seviyorum ama birtürlü alamadim zayif bayanlarda cok kaba duruyor gibi geliyordu bana ...ama sana cok yakismis cok seker olmussun....en kisa zamanda bende bunlardan bir cift edinmek istiyorum

tatlım kesinlikle edinmelisin bir çift, yakışmasını bırak okadar rahatkii saatlerce yürüyebilirsin ve inanılmaz sıcak tutuyor...

mudürecim hırkan pembe tonları mı öyleyse çok güsel olmuş çantanı ayrı sevdim
gamzebelinay botların kombininde tek açık renk olsa da hiç sırıtmamış aksine ayrı bi hava katmış böyle bi kombini aklımda tutcam çok beğendim

mudürecim hırkan pembe tonları mı öyleyse çok güsel olmuş çantanı ayrı sevdim

Çok teşekkür ederim kızlar aslında hırkam kahve tonu ama oyle bi garip çıkmış

Gamze_Belinay : Hoş ve rahat bi kombin olmuş

eveeeeet.. çok vaktim olmadığı için nadiren girip ekleyebiliyorum..sevgilmle haftasonu eğlencemizden.
altımda kovboy çizmelerim içimde kahverengi boğazlı üstünde deli olduğum 90'ların :) kot gömleği ve kür sayesinde istediğim saçlarım tam olmasa da yarısı

Çok tatlı olmuş hatta senin en sevdiğim kombinin bu oldu diyebilirim

Çok tatlı olmuş hatta senin en sevdiğim kombinin bu oldu diyebilirim

oy yerim teşekkür ederim mdreecim
vaktim olsa çok şey ekleyeceğim ama bundan sonra okula giderken çekeceğim akşam vakit bulduğumda da ekleyeceğim inş.:94:

daha iki gün önce bilmem kaçıncı çantasını alan bi çanta delisi olarak kkontes o çantadan istiyorum
markafonide ben neden görmedim hiç yaa. valla çok güzelmiş.

Beğendim canım saçlarında çok canlı gür duruyor mahşallah

daha iki gün önce bilmem kaçıncı çantasını alan bi çanta delisi olarak kkontes o çantadan istiyorum
markafonide ben neden görmedim hiç yaa. valla çok güzelmiş.

hediye çekimin son günüydü
bir şey almak zorundaydım
gözüme bu ilişti
ilk bakışta sevmedim,cesaret edemedim ama sonra baktım ki aklım kalmış
40tl gibi komik bir rakama aldımmm

markası guiletta.aklında bulunsun takipte kal siteyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…