bugünkü kombinim çok 'anne' içerikli oldu
kazak anne gençliğinden...
etek tamamen anne şaheseri.
yüzük de annemin kendisine ilk maaşı ile aldığı, büyüdüğümde de bana armağan ettiği bir parça
Eki Görüntüle 299651 Eki Görüntüle 299652
ps: saçla ilgilenen arkadaşlar için topiğimde özel bi poz var bugünden
aaaaageçmiş olsun canım
çantana bayıldımnereden aldın????
hihihihihihihi:78:
markafoniden kuzucumm
sağolasınnn
efsuncum ben senin şifonlu kombinine ses etmemişim sanırım:26:
altındakini pantolon olarak görüyorum? ama öyleyse bile beğendimhoş bir kombin olmuş kibarcıcıkk
resimlerin isik ayarlariyla az oynarim koyu renklilerde belki daha net cikar o zamankontescan bunu çok beğendimmm ay o çantanı nerden aldın aşkuummmm resmen
efsun şifonu bende severim bir ricam olcek fotoları biraz daha net gösterir misin canım tam seçemiyorum
canım benim saol arada girip yorum yapıorum vizelerden başımı kaldıramıorum Allaha şükür bugün bitti inş eklerim bende kombinlerimi bana diosun ama senin de eskisi gibi kombinlerini göremiyorum canım hanım hanımcık şık kombinlerini görmek istiom walla....
MDRee;cantan coooook tatllllllllliiiiiiii...ama hirkanin rengini pek cözemedim :26:
Gamze_Belinay;
bu botlari cok seviyorum ama birtürlü alamadim zayif bayanlarda cok kaba duruyor gibi geliyordu bana ...ama sana cok yakismis cok seker olmussun....en kisa zamanda bende bunlardan bir cift edinmek istiyorum
mudürecim hırkan pembe tonları mı öyleyse çok güsel olmuş çantanı ayrı sevdim
eveeeeet.. çok vaktim olmadığı için nadiren girip ekleyebiliyorum..sevgilmle haftasonu eğlencemizden.
altımda kovboy çizmelerim içimde kahverengi boğazlı üstünde deli olduğum 90'ların :) kot gömleği ve kür sayesinde istediğim saçlarım tam olmasa da yarısı
Eki Görüntüle 302333 Eki Görüntüle 302334 Eki Görüntüle 302332 Eki Görüntüle 302335 Eki Görüntüle 302336
Çok tatlı olmuş hatta senin en sevdiğim kombinin bu oldu diyebilirim
Neyseki bitmiş vizeler :)
Bende yuğunum son zamanlarda pek vaktim olmuyo malesef
Ama bugün bişey eklicem
Eki Görüntüle 301555 Eki Görüntüle 301556
çantan çok tanıdık ve çok güzel koton mu waikiki miydi onlardan birinde gördüm sanırım.
eveeeeet.. çok vaktim olmadığı için nadiren girip ekleyebiliyorum..sevgilmle haftasonu eğlencemizden.
altımda kovboy çizmelerim içimde kahverengi boğazlı üstünde deli olduğum 90'ların :) kot gömleği ve kür sayesinde istediğim saçlarım tam olmasa da yarısı
Eki Görüntüle 302333 Eki Görüntüle 302334 Eki Görüntüle 302332 Eki Görüntüle 302335 Eki Görüntüle 302336
daha iki gün önce bilmem kaçıncı çantasını alan bi çanta delisi olarak kkontes o çantadan istiyorum
markafonide ben neden görmedim hiç yaa. valla çok güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?