• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

güzel yorumlarınız için teşekkürler :) efsuncuğum evet demek ki parlak daha hacimli gösteriyor :D Kombinine gelince , ilk kombiinin de gömlek hareket getirmiş , kotun yakışmış beğendim , ama ikinci kombin çok simsiyah olmuş bide ojenin rengini sevmedim :(
aşkitomm içindeki pudra bluzla üstündeki ne birbirine yakışan iki şey olmuş öyle çok beğendim seni , ben spor giyindiğim zaman şık olmuyorum gibi geliyor bana ama sen çok iyi beceriyorsun :23:

canim ikincisindeki siyah degil ama sonuncu cok siyah olabilir. ojenin rengi biraz tuhaf, ama degisiklik olsun istedim iste :)

canim ilk kombin biraz alakasizdi ama rahatti. yani düsünmeden üsüyüp üzerine yelek giydimdi, ikinci kombindeki kazak siyah degil koyu yesil ve konyak rengi kemer vardi pek belli olmamis. siyahi bu ara cok giydim ama kesinlikle katiliyorum. gelsin renkler :)

yok canım yanlış anladın ikinci kombininde renk oduğu için güzel de taşımışsın beğendim demiştim diğer birinci ve sonuncu için çok siyah olma yakışıyor renkler dedimdi.

kizlarrr buda gecende giydim kombinnn:111: $SAM_0136.jpg

budaa askimin kapşonlu sweet shirtu $DSC09196.jpg :9::9::9::9:

gamze belinay: ahh ahh senin gibi zayıf olsamda bende tayt giysem ne kadar yakışmış sana bu arada doğum günün kutlu olsun canım kolunu görmedim sanma çok geçmiş olsun:26:

tiviticimm şu pozlarına hastayım:1: morlar yakışmış hakkaten bacakların klın görünmüş valla:1:mor-siyah uyumunu güzel taşımışssın ayakkabıların çok güzel.:nazar:

Aşkitommmm :nazar:günden güne eriyon bitiyon balım bee:1: harika olmuş kombinin,çok çok beğendim:nazar:

efsuncum kombinlerin güzel olmuş trencin çok yakışmış özellikle:nazar:

tesekkür ederim balimm , begenmene sevindim

çok şık bi aile olmuşsunuz:):nazar::nazar::emir_bebek:

uww tskler canim:23:

aşkito her zamanki gibi süpersin..
seçtiğin aksesuarlardan kıyafetlere kadar çok hoş bir tarzın var ..
bu topiğin en şık bayanı sensin benim gözümde ..
tebrik ediyorum gerçekten bir de kendi vucuduna göre gyinmeyi çok ii biliyorsn..
bi aralar doğumdan dolayı kilo almana rağmen o kilolu halinle bile giyinmeyi yakıştırmayı bildin..
bazıları vucudna göre giyinmeyi bilmiyor daracık giyiniyor sağdan soldan fırtlamalar oluyor ama sen bunun ayarını çok ii biliyorsun
hep böyle sürekli yükle de gözümüz gönlümüz açılsın yaaww:16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay ayy ay:21: cok tesekkür ederim , bu kadar iltifatla aya cikarim simdi ben :)
ah ah kilo 70 üzeri olunca kac kere giy cikar yapiyorumm ayna karsisindaa bir bilsenn.. $ölee manken gibi olsamda giydigim hop diye otursun üstüme , cok isterim:31:

tibitoş mor çoraplarına bayıldım süpersin yine
efsun incecik pek güzel yakışmış pantolonların beğendim canım
aşkito pek şıksın yine canım çok yakışmış
kontes senide pek beğendim canım

mersi yafrum:24:

Vay VAYY döktürmüşsünüz kızlar kime yorum yapacağımı şaşırdım

EFSUN=Kombinlerinin üçünüde beğendim çok yakışmış Bacaklarda sütun maşallahh

TATLIM10=Çok şıksın Fizikte süper bu arada
PAKİZE= İki kombininde güzel ama ben İkinci kombinine bayıldım Çok güzel taşımışsın
AŞKİTO=Kokoşum Hem çok şık hemde fit görünüyorsun Kemerin ve botlarınıda çok beğendim İkinci kombinindegüzel ama ben senin şekerler bakmaktan Pek göremedim doğrusu Oğluşunun şapkasını prensesinin saç bandını yerim Beeen
TWEETY=Öff morlarla yakmışsın ortalığı ablam 10 numarasın
KONTESS=Kontesim ablasının tatlısı Çok cool görünüyorsun Şapkanda kıyafetine cuk oturmuş doğrusu çok beğendim

Kızlar kombinlerinizi çok beğendim toplu bir maşallaah diyeyimde nazar değmesin

saol ablalarin en güzeli mUcX:54:

Gamze güzel görünüyorsun cnm , dogum günün kutlu olsun .:21:
koluna ne oldu , gecmis olsun:26:

teşekkür ederim canım, omuzumu incittim geçen hafta ve 1.5 ay böle askılıkta kalıcak malesef..
gamze belinay: ahh ahh senin gibi zayıf olsamda bende tayt giysem ne kadar yakışmış sana bu arada doğum günün kutlu olsun canım kolunu görmedim sanma çok geçmiş olsun:26:

berenim teşekkür ederim bitanemm

Evrenimm bilekliğini kombine uygun görmedim,içinden de o siyah badi çıkmasa daha güzel olurmuş sanki...Tam istediğim saç boyu :16:

Gamzecim doğum gnün kutlu olsun,kolun için de çok çok geçmiş olsun.. Ugg sevmediğim için onu es geçtim diğerleri güzel:54:

yok canım yanlış anladın ikinci kombininde renk oduğu için güzel de taşımışsın beğendim demiştim diğer birinci ve sonuncu için çok siyah olma yakışıyor renkler dedimdi.

hee simdi anladim ben yanlis anlamisim :) ok cnm :)

Gamze Belinay :124: Canim mutlu yillar, umarim hep böyle citir kalirsin :nazar:

Kizlar buraya da bi göz atar misiniz ? Care ariyorum da http://www.kadinlarkulubu.com/abiye-gece-elbisesi-tuvaletler/486052-abiyeye-kol-cozumleri.html

vay vayy döktürmüşsünüz kızlar kime yorum yapacağımı şaşırdım

efsun=kombinlerinin üçünüde beğendim çok yakışmış bacaklarda sütun maşallahh

tatlım10=çok şıksın fizikte süper bu arada
pakize= iki kombininde güzel ama ben ikinci kombinine bayıldım çok güzel taşımışsın
aşkito=kokoşum hem çok şık hemde fit görünüyorsun kemerin ve botlarınıda çok beğendim ikinci kombinindegüzel ama ben senin şekerler bakmaktan pek göremedim doğrusu oğluşunun şapkasını prensesinin saç bandını yerim beeen
tweety=öff morlarla yakmışsın ortalığı ablam 10 numarasın
kontess=kontesim ablasının tatlısı çok cool görünüyorsun şapkanda kıyafetine cuk oturmuş doğrusu çok beğendim

kızlar kombinlerinizi çok beğendim toplu bir maşallaah diyeyimde nazar değmesin

teşekkürler canım :16:

ay ayy ay:21: cok tesekkür ederim , bu kadar iltifatla aya cikarim simdi ben :)
ah ah kilo 70 üzeri olunca kac kere giy cikar yapiyorumm ayna karsisindaa bir bilsenn.. $ölee manken gibi olsamda giydigim hop diye otursun üstüme , cok isterim:31:

biliyormusun hiç kilo ile alaklı değil bu durum aslında ..
mesela zayıf olup estetik giyinmeyen de var ,herşey zayıflık değilki ..
zayıfsındır zayıfım diye daracık giyersin bi yerlerin fırtlar hiç hoş durmaz kıyafet ..
önemli olan defolarını bilip ona göre giyinmektir bence..
ben de zayıfım ama her zayıf olana her kıyafet yakışmayabiliyor önemli olan ayar yapabilmek..
bak ayna karşısında iice bakıyorum diyorsun ..
bunu yapmadan çıkan çok insan var emin ol :6:
işte sen bu ayar konusunda ustasın bence :16:
şiddetle kombinlerini bekliyor olacağım haberin ola :38:

Back