Bugün ne giydin? Çek görelim..

canim ikincisindeki siyah degil ama sonuncu cok siyah olabilir. ojenin rengi biraz tuhaf, ama degisiklik olsun istedim iste :)

yok canım yanlış anladın ikinci kombininde renk oduğu için güzel de taşımışsın beğendim demiştim diğer birinci ve sonuncu için çok siyah olma yakışıyor renkler dedimdi.

gamze belinay: ahh ahh senin gibi zayıf olsamda bende tayt giysem ne kadar yakışmış sana bu arada doğum günün kutlu olsun canım kolunu görmedim sanma çok geçmiş olsun:26:

tesekkür ederim balimm , begenmene sevindim

çok şık bi aile olmuşsunuz:)

uww tskler canim

ay ayy ay cok tesekkür ederim , bu kadar iltifatla aya cikarim simdi ben :)
ah ah kilo 70 üzeri olunca kac kere giy cikar yapiyorumm ayna karsisindaa bir bilsenn.. $ölee manken gibi olsamda giydigim hop diye otursun üstüme , cok isterim

mersi yafrum

saol ablalarin en güzeli mUcX

Gamze güzel görünüyorsun cnm , dogum günün kutlu olsun .
koluna ne oldu , gecmis olsun:26:

teşekkür ederim canım, omuzumu incittim geçen hafta ve 1.5 ay böle askılıkta kalıcak malesef..
gamze belinay: ahh ahh senin gibi zayıf olsamda bende tayt giysem ne kadar yakışmış sana bu arada doğum günün kutlu olsun canım kolunu görmedim sanma çok geçmiş olsun:26:

berenim teşekkür ederim bitanemm

Evrenimm bilekliğini kombine uygun görmedim,içinden de o siyah badi çıkmasa daha güzel olurmuş sanki...Tam istediğim saç boyu

Gamzecim doğum gnün kutlu olsun,kolun için de çok çok geçmiş olsun.. Ugg sevmediğim için onu es geçtim diğerleri güzel

yok canım yanlış anladın ikinci kombininde renk oduğu için güzel de taşımışsın beğendim demiştim diğer birinci ve sonuncu için çok siyah olma yakışıyor renkler dedimdi.

hee simdi anladim ben yanlis anlamisim :) ok cnm :)

Gamze Belinay :124: Canim mutlu yillar, umarim hep böyle citir kalirsin

Kizlar buraya da bi göz atar misiniz ? Care ariyorum da http://www.kadinlarkulubu.com/abiye-gece-elbisesi-tuvaletler/486052-abiyeye-kol-cozumleri.html

teşekkürler canım

biliyormusun hiç kilo ile alaklı değil bu durum aslında ..
mesela zayıf olup estetik giyinmeyen de var ,herşey zayıflık değilki ..
zayıfsındır zayıfım diye daracık giyersin bi yerlerin fırtlar hiç hoş durmaz kıyafet ..
önemli olan defolarını bilip ona göre giyinmektir bence..
ben de zayıfım ama her zayıf olana her kıyafet yakışmayabiliyor önemli olan ayar yapabilmek..
bak ayna karşısında iice bakıyorum diyorsun ..
bunu yapmadan çıkan çok insan var emin ol
işte sen bu ayar konusunda ustasın bence
şiddetle kombinlerini bekliyor olacağım haberin ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…