• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

$cats.jpg
bugünden

tiviticimm şu pozlarına hastayım:1: morlar yakışmış hakkaten bacakların klın görünmüş valla:1:mor-siyah uyumunu güzel taşımışssın ayakkabıların çok güzel.:nazar:

Aşkitommmm :nazar:günden güne eriyon bitiyon balım bee:1: harika olmuş kombinin,çok çok beğendim:nazar:

efsuncum kombinlerin güzel olmuş trencin çok yakışmış özellikle:nazar:

aşkito her zamanki gibi süpersin..
seçtiğin aksesuarlardan kıyafetlere kadar çok hoş bir tarzın var ..
bu topiğin en şık bayanı sensin benim gözümde ..
tebrik ediyorum gerçekten bir de kendi vucuduna göre gyinmeyi çok ii biliyorsn..
bi aralar doğumdan dolayı kilo almana rağmen o kilolu halinle bile giyinmeyi yakıştırmayı bildin..
bazıları vucudna göre giyinmeyi bilmiyor daracık giyiniyor sağdan soldan fırtlamalar oluyor ama sen bunun ayarını çok ii biliyorsun
hep böyle sürekli yükle de gözümüz gönlümüz açılsın yaaww:16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
:52::52:Mükemmel.Bayılıyorum mor siyah kombinine:16:

demekki biraz parlak seyler giyicen ;) güzel olmus özellikle papiler yikiliyo ..

buda benden gecen günlerden

Eki Görüntüle 295606

Eki Görüntüle 295607

Eki Görüntüle 295608 Eki Görüntüle 295609 Eki Görüntüle 295610
sabahin köründe oje sürdüm böyle yamuk yumuk

efsuncum ikinci kombindeki kotuna bittimmm:nazar::52:
tibitim senin de papilerinee:52:

mor ve siyah çok yakışmış.
harikasın.

wu huu! ne kadar feminen bir kombin olmuş böyle twetty! çorap, favorim :34:
:nazar::nazar::nazar:

tiviticimm şu pozlarına hastayım:1: morlar yakışmış hakkaten bacakların klın görünmüş valla:1:mor-siyah uyumunu güzel taşımışssın ayakkabıların çok güzel.:nazar:

Aşkitommmm :nazar:günden güne eriyon bitiyon balım bee:1: harika olmuş kombinin,çok çok beğendim:nazar:

efsuncum kombinlerin güzel olmuş trencin çok yakışmış özellikle:nazar:

güzel yorumlarınız için teşekkürler :) efsuncuğum evet demek ki parlak daha hacimli gösteriyor :D Kombinine gelince , ilk kombiinin de gömlek hareket getirmiş , kotun yakışmış beğendim , ama ikinci kombin çok simsiyah olmuş bide ojenin rengini sevmedim :(
aşkitomm içindeki pudra bluzla üstündeki ne birbirine yakışan iki şey olmuş öyle çok beğendim seni , ben spor giyindiğim zaman şık olmuyorum gibi geliyor bana ama sen çok iyi beceriyorsun :23:

tibitoş mor çoraplarına bayıldım süpersin yine
efsun incecik pek güzel yakışmış pantolonların beğendim canım
aşkito pek şıksın yine canım çok yakışmış
kontes senide pek beğendim canım

Vay VAYY döktürmüşsünüz kızlar kime yorum yapacağımı şaşırdım

EFSUN=Kombinlerinin üçünüde beğendim çok yakışmış Bacaklarda sütun maşallahh

TATLIM10=Çok şıksın Fizikte süper bu arada
PAKİZE= İki kombininde güzel ama ben İkinci kombinine bayıldım Çok güzel taşımışsın
AŞKİTO=Kokoşum Hem çok şık hemde fit görünüyorsun Kemerin ve botlarınıda çok beğendim İkinci kombinindegüzel ama ben senin şekerler bakmaktan Pek göremedim doğrusu Oğluşunun şapkasını prensesinin saç bandını yerim Beeen
TWEETY=Öff morlarla yakmışsın ortalığı ablam 10 numarasın
KONTESS=Kontesim ablasının tatlısı Çok cool görünüyorsun Şapkanda kıyafetine cuk oturmuş doğrusu çok beğendim

Kızlar kombinlerinizi çok beğendim toplu bir maşallaah diyeyimde nazar değmesin

Mdree arkadaşlara katılıyorum bluzunu çok beğendim ayrıcaaa:nazar:

tibitimmmm fıstık gibi olmuşssun saç rengin de yakışmışş:69:

deryaa nasıl bir havada çekildi bi foto çok merak ettim:1: sende babet var arkadaşında ugg:1:

mırınkırın ederim gayet hoş olmuşssun da çantan nirdee?

tatlım_10 beğendimmm

hahah :D o çok üşür canım :D

tibitoş mor çoraplarına bayıldım süpersin yine
efsun incecik pek güzel yakışmış pantolonların beğendim canım
aşkito pek şıksın yine canım çok yakışmış
kontes senide pek beğendim canım
sağolasın günaydıncımmm:78:

PAKİZE= İki kombininde güzel ama ben İkinci kombinine bayıldım Çok güzel taşımışsın
AŞKİTO=Kokoşum Hem çok şık hemde fit görünüyorsun Kemerin ve botlarınıda çok beğendim İkinci kombinindegüzel ama ben senin şekerler bakmaktan Pek göremedim doğrusu Oğluşunun şapkasını prensesinin saç bandını yerim Beeen
KONTESS=Kontesim ablasının tatlısı Çok cool görünüyorsun Şapkanda kıyafetine cuk oturmuş doğrusu çok beğendim

teşekkürler ablacımmm:38::38::nazar:

kontes şapkan kombinini tam süper yapmış :nazar:
efsun birinci ve sonuncu kombinin çok siyah :(
ilk kombinde pantolonunu değiştirmeni önerebilirim biraz daha bacaklarını saran olabilir yada yeleğini bu gömlekle kullanma biraz daha belden oturtması olan uzun düz renkli bi gömlek altına da siyah tayt denesen naçizane fikrim yeleğinle daha hoş olur :42: ikinci kombinini beğendim çok siyah giyinme yaa renkler yakışıyor:29:
son kombininde de ayakkabılarını beğendim :nazar:
twetty çok feminen olmuşun :nazar:
tatlım10 senin fiziğini çok beğeniyorum ya maşallah boy pos yerinde markete çıkarken bilem fotonu ekle fiziğine bakmak yetio :23:

efsun , tibiti çok hoş olmuşsunuz :69:

efsuncum ikinci kombindeki kotuna bittimmm:nazar::52:
tibitim senin de papilerinee:52:

...efsuncum kombinlerin güzel olmuş trencin çok yakışmış özellikle:nazar:

...efsun incecik pek güzel yakışmış pantolonların beğendim canım
...

tesekkür ederim :16:

kontes şapkan kombinini tam süper yapmış :nazar:
efsun birinci ve sonuncu kombinin çok siyah :(
ilk kombinde pantolonunu değiştirmeni önerebilirim biraz daha bacaklarını saran olabilir yada yeleğini bu gömlekle kullanma biraz daha belden oturtması olan uzun düz renkli bi gömlek altına da siyah tayt denesen naçizane fikrim yeleğinle daha hoş olur :42: ikinci kombinini beğendim çok siyah giyinme yaa renkler yakışıyor:29:
son kombininde de ayakkabılarını beğendim :nazar:
twetty çok feminen olmuşun :nazar:
tatlım10 senin fiziğini çok beğeniyorum ya maşallah boy pos yerinde markete çıkarken bilem fotonu ekle fiziğine bakmak yetio :23:

canim ilk kombin biraz alakasizdi ama rahatti. yani düsünmeden üsüyüp üzerine yelek giydimdi, ikinci kombindeki kazak siyah degil koyu yesil ve konyak rengi kemer vardi pek belli olmamis. siyahi bu ara cok giydim ama kesinlikle katiliyorum. gelsin renkler :)

Back