• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

eteği katlı görüyorum,eğer öyleyse daha kısa bir bluz ya da bluzu içe sokman daha iyi olurdu bence:29:
onun dışında kot ile olan uyumu sevdim.benzer bir kombinim olmuştu benim de geçmişte
[/QUO

evet katlı etek. benm alıskanlıgım sanırım hiç bi bluzu yada gomlegı ıceme sokamam :1: yorumun içn tşkr edrmm :)

kontesimmm çok tatlı olmuşsssunn ,şapkanı tam göremiyorum ama sana yakışmış.ojelerinin rengine bayıldımm kalpli yüzüğün pek tarzım değil ama diğerleri güzel..tatlılarda gözüm kaldı ama:1:

disikartal üstündeki badinin alt tarafını az bi makasla aldın mı tamam bu iş:1:

kontesimmm çok tatlı olmuşsssunn ,şapkanı tam göremiyorum ama sana yakışmış.ojelerinin rengine bayıldımm kalpli yüzüğün pek tarzım değil ama diğerleri güzel..tatlılarda gözüm kaldı ama:1:

disikartal üstündeki badinin alt tarafını az bi makasla aldın mı tamam bu iş:1:

msn den şapka sorununu gideriyorum şuan :1:
sağolasın kuşkammm:24:

bugünkü kontesko, pastanede sohbet & ng dergileri & dadlularla :27:

Eki Görüntüle 294257 Eki Görüntüle 294256

Kontescan bayıldım bayıldım Bugünlerde çok yoğun olduğumdan hiç yorum yapacak vaktim yok ama buna yorum yapmadan geçemicem :52:
Şekil A da da gördüğümüz gibi aksesuarlar nasılda değiştirmiş hele o şapka cuk diye oturmuş kombine çok hoş bi hava katmış
Uzun zamandır en sevdiğim kombin bu oldu:21:

Kontescan bayıldım bayıldım Bugünlerde çok yoğun olduğumdan hiç yorum yapacak vaktim yok ama buna yorum yapmadan geçemicem :52:
Şekil A da da gördüğümüz gibi aksesuarlar nasılda değiştirmiş hele o şapka cuk diye oturmuş kombine çok hoş bi hava katmış
Uzun zamandır en sevdiğim kombin bu oldu:21:

ay ne güzel yorum buu:52: sağolasın bebekkkk:32::31::29::38:

bugün twettycan , bacaklarım ne güzel dolgun çıkmış hep böyle olsa :27:

Eklentiler

• $CIMG0129.jpg
    $CIMG0129.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 53
Back