• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

bende kombinlerini çok beğendim davetteki ayakkabılarını uzun zamandır almayı düşünüyorum çok yakışmış canım

son 3 kombini beğendimmm:49::49:

tsk ederim kizlar:49:
aslinda spor pek giyinmem ama esimin istegi nedeniyle giymistim hatta oda ikimizde o gun ayni giyinmistik --kirmizi ve beyaz:1:

davetyedeki ayakabilarimi bende cokk begeniyorum, o ayakabiyi ilk gorudugm an vuruldum diye bilirim:52:

bugünkü ben

$CIMG35981-horz.jpg $CIMG36021-horz.jpg

kontess pembelini çok beğendim diğer kombinindense bence çorabın buna çok yakışmış
diğerini beğenemedim aslında hepsi ayrı olarak güsel
bir de tebrük ederim yüzük tam süper olmuş:nazar:

nacizane fikrim bu taytı yanlış kullanıyosun ya da ben senin gibi kullanmazdım diyim. diğer kombinini de görmüştüm bu taytla. Tayt şu günlerde moda ve marjinal birşey üstüne giydiğinin de ona uygun tarzda olması daha iyi görüntü veriyor. Diğerinde yanlış değilsem siyah bir etek giymiştin bunda da bu tayt için uzun sayılabilecek bir kazak giymişsin. Taytın havasını kapatmamak için kesiklerini kapatmaman lazım. O kısımların başladığı yerin az üstüne gelen bir penye giyip salaş olması lazım üstüne de el örgüsü gibi çok kalın duran hırkalar oluyor ya onlardan giyip botielerle taytın havasını verebilirsin ya da yine dediğim hizada kalan gömleklerle giyilebilir hırka yerine deri ceket olabilir ya da günümüz modası yine renkli uzun spor ceketlerle olabilir. Bence öyle daha iyi görünürsün =))

nacizane fikrim bu taytı yanlış kullanıyosun ya da ben senin gibi kullanmazdım diyim. diğer kombinini de görmüştüm bu taytla. Tayt şu günlerde moda ve marjinal birşey üstüne giydiğinin de ona uygun tarzda olması daha iyi görüntü veriyor. Diğerinde yanlış değilsem siyah bir etek giymiştin bunda da bu tayt için uzun sayılabilecek bir kazak giymişsin. Taytın havasını kapatmamak için kesiklerini kapatmaman lazım. O kısımların başladığı yerin az üstüne gelen bir penye giyip salaş olması lazım üstüne de el örgüsü gibi çok kalın duran hırkalar oluyor ya onlardan giyip botielerle taytın havasını verebilirsin ya da yine dediğim hizada kalan gömleklerle giyilebilir hırka yerine deri ceket olabilir ya da günümüz modası yine renkli uzun spor ceketlerle olabilir. Bence öyle daha iyi görünürsün =))

teşekkür ediyorum fikrin için canım
lakin bahsettiğin kesik başlangıcı, iç çamaşırın bacak kavisinden başlıyor.yani kasıktan. 1cm üstü yani az üstü demek açık yazıcam ama k*ku meydanda demek.
o kadar kısa bir şeyi çorapla(tayt değil bu ürün) asla giyemem:31:
hoş, taytla da giyemem...
tekrardan teşekkürlerr:29:

kontes cok seker olmussun cok begendim hatta yarin bende uzun kazagimi giyecegim sanirim fikir oldun bana.
Yalniz ayaginda ne vardi ögrenebilirmiyim???
teşekkürler canımmm :78: son aldığım bambi botlarımla giydim
kontesim bu çorap pentimi ne marka ne kadara aldın canım ya çok yakışmış sanaaaa:49:

penti kuşum ama fiyatını anımsamıyorum inan :18: geçen sene almıştım
sitesinden bakabilirsin

Twetyim Teşekkür ederim canımıniçi :16: Platese başladım Birkaç ay sonra beni tanıyamayacaksınız O zaman kombinlerimle burada olacağım
KONTESİM Kombinini beğendim yaşına uygun cıvıl cıvıl Fiziğinse süper hatta hiper Maşallah sana

çok beğendim. harika seçim.
teşekkürlerrr
Twetyim Teşekkür ederim canımıniçi :16: Platese başladım Birkaç ay sonra beni tanıyamayacaksınız O zaman kombinlerimle burada olacağım
KONTESİM Kombinini beğendim yaşına uygun cıvıl cıvıl Fiziğinse süper hatta hiper Maşallah sana
waoowww plates mii:23: haydin bakalım merakla bekliyoruzzz:72:teşkür ederim hiper ablacım:52:
kontes beğendim canım tek gözümü tırmalayan ojelerin taba ve siyah tuniklerlede çorabı denemelisin.

sağolasın kuşş,oje için çok düşündüm ama 150 oje içinden uygun renk bulamadım bilin mi :1:

Back