Topigin en eskilerinden olarak]
ilk Bayramligi eklemek bana düser dimi :)
gerci tam emin degilim ama ilk günü olmasa bile Bayramda tadini cikaracagim kombinimi sunmak istiyorum
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
efsun gecirdigim iki hamilelikten midir bilmem böyle cok bol bluzlari sevmiyorum , en fazla bir kemer takip giyerim ..
bluzun haric renk uyumu ho$
gerci tam emin degilim ama ilk günü olmasa bile Bayramda tadini cikaracagim kombinimi sunmak istiyorum
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
renkler atta gittiefsuncum ve selayım ne yazık ki beğenmedim bu sefer sizin kombinleri :18:
efsuncum o kadar takiptesin son modaları bu nasıl bir klasik kombin kızzzgömleği çok beğendim,süveterle de hoş olmuş ama jean:26:
selayım, hani renkler haniii
evet efsuncum atamiyorum bende birtürlü .. bu arada bugun kestane aldim senide andimcok rahat gözüküyor o kazak atilir mi. soguklar icin süper
tatli dilli arkidisim tsk ederim ..selayım senin gri baklavalarını yirimçok uyumlusun balım o fiziğe ne giysen yakışır zaten
bende cok severim canim ,dolabimda o kadar gri kiyafet varkisiyah ve gri rengi çok severim uyumlu ve güzel olmus kombinin cnm
ben etegi sana cok yakistirdim canim, kombin renklerinde cok hos.. kizlara katliyorum corap disinda cok begendim , etekle ayni renk olmasina ragmen tuhaf durmus..Eki Görüntüle 284229
kızlar genelde pantolon giyiyorum.
etek giymiyordum pek
eteğimi yeni aldım sizlerlede paylaşayım bu gün ki kombinimi
etek üstte biraz toplanmış bu kadar kısa değil
etek ve çorabım lacivert
sagol tatliml.. canli renklere alisiyorum bendeEfsuncum bende pek beğenmedim hem bu giyim seni kilolu göstermiş
Ben uyumlu buldum ama canlı renklerin sana daha çok yakıştığı düşüncesindeyim
]
bence gayet hos olmussun kazaginin alt tarafi biraz nasil desem bol gibi durmus ama göze batmiyor...bu arada boyunun kac oldugunu sorabilirimiyim ??
/B]
Oyy bebek özletiyorsun kendini buralarda.. tskk ettim kuzucum..freud kombinin cok ho$
Selayim pozunu yirimcok seker olmu$sun
baska kim vardi unuttum :) performansim düstü
pantalonun cok hos durmus , ama ben üst tarafi sevmedim canim yaa, birde ayakkabilarini tam secemedim ..bugün bunlari giydim Eki Görüntüle 284443
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim ..bende özledim ama yetisemiyorum artik , yaslandimmm
Selayim inanmiyorum yaa.. benimde saclarim bu sekilde yanmisti.. senin oldugun gibi koyu birakmaya icim el vermemisti actirdim ve yandilar son olarak
saclarim kendine gelsin diye yaklasik 2 yildir koyu kahve geziyorum ..
bu arada incelttim tabi fotolari ne saniyon
unutmadan söyleyim tekrar hamileyim
saka saka
senin ruh halinide senide yerim benöylesine siradan bir hal..
kazagimi kesinlikle gecen yil eklemisimdir, emektarim 4 senelik
son günlerdeki ruh halimin renkleri gri siyah
Eki Görüntüle 283790
gunaydıncım kombinin cok hoş ama bende çorabını bende beğenmedimEki Görüntüle 284229
kızlar genelde pantolon giyiyorum.
etek giymiyordum pek
eteğimi yeni aldım sizlerlede paylaşayım bu gün ki kombinimi
etek üstte biraz toplanmış bu kadar kısa değil
etek ve çorabım lacivert
her şey süper olmuş,şalın ayrı bi hava ve renk vermişgnydn64 corabini ayakkabin ile fazla uyumlu bulmadim, ve hirkani ilikleme tarzin basenlerini daha genis gostermis. Ama kombinin toplami hos :)
Ben bugun boyle'dim kizlar. Salim, kucuk resimdeki gibi pembe, diger resimlerde kirmizimsi cikmis biraz.
efsuncum bluzunu sevmedim bir tek onun haricinde pant ve ayakkabıların güzel olmuşbugün bunlari giydim Eki Görüntüle 284443
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
Burcucum tesekkür ederim canim , canta noname, Primark 'tan aldim ama fiyatida cüzi
xzgi citir anne , nasil gidiyor bakalim ? sende bir foto eklede benimde gönlüm acilsin canim benim , evet ciddi anlamda kilo verdim , sükür allahimabi daha dogurmam artik :))
bugün bunlari giydim Eki Görüntüle 284443
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
gezme kombini.
bu yelegimi kahve ile denemistim , birde siyahla olsun dedim....
Eki Görüntüle 284596
gezme kombini.
Eki Görüntüle 284596
gezme kombini.
Eki Görüntüle 284596
evet efsuncum atamiyorum bende birtürlü .. bu arada bugun kestane aldim senide andim
pantalonun cok hos durmus , ama ben üst tarafi sevmedim canim yaa, birde ayakkabilarini tam secemedim ..
Kizlar bu arada kuaförzedeyim yaa, kahveye boyatayim istemistim sacimi icinde kizillik olunca sevmedim istemedim , baska tonla koyulttular resmen siyah oldum
teşekkür ederim canlarım beğeniler eleştiriler yorumlarınız için
aşkito renklerini özledik valla daha sık gel canım pek hoşsun yine
burcu pek alımlı ve güzelsin yine
efsun incecik rahat ve hoş görünüyorsun canım yalnız bluz belki başka olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?