• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

ama niye begenmediiiiin :47:saka saka :1:fikirlerinizi önemsiyorum, demekki bu kombin :19:

tarzlarımız yakın kombini görünce saşırmıştım banada çok oluyor bu hafta işler yoğun özenmiyorum çok resim bile çekmiyorum farkındaysan bayram ve bayram sonrası bol bol resim yüklerim canım seviyorum seni :16:

bluzu aslinda ise cok uygunda bulmuyorum ama giyiyorum iste. bu bir önceki kombine göre daha ince duruyo dimi. cok tesekkür ederim

aman canımm boşver bende aynen olsada olmasada giyiyorum bazen :))
evet gerçekten pantolonla çok hoş incecik olmuşsun.

selaycım çok beğendim diğer kombinide hatırladım o da çok hoştu kahveyle
sanırım saçlarınıda boyatmışsın
bu renk kombine birlikte saçının rengide ayrıca yakışmış

tarzlarımız yakın kombini görünce saşırmıştım banada çok oluyor bu hafta işler yoğun özenmiyorum çok resim bile çekmiyorum farkındaysan bayram ve bayram sonrası bol bol resim yüklerim canım seviyorum seni :16:

aslinda ben sirf kendim özeneyim diye ekliyorum ki daha iyi giyinmeyi ögreneyim diye :) Bircok tanidigim beni alisveriste yanina alir, sen uyduruyorsun ilgileniyorsun diyorlar ama kendime yapamiyorum bunu nedense. yani akil olarak evet de uygulama sorunum var :D
Uyy bende seni seviym :16:Resimlerini merakla bekliyorum.

aman canımm boşver bende aynen olsada olmasada giyiyorum bazen :))
evet gerçekten pantolonla çok hoş incecik olmuşsun.

durustan sanirim, az önce bugünki halim neymis diye resmimi cektim hic öyle ince durmuyo dünki gibi :D (ayni pant.)

Kizlar az cok fizigimi biliyorsunuz bana ne yakisir sizce yani hangi kesimler parcalar fln fikir alabiler miyim ?
:115: Cünkü iyi kombinler icin alisveriste de dikkat edilmeli, ben rastgele aliyorum dolap bekcisi oluyor bazi esyalar. belki fikirleriniz sayesinde az degisiklik olur farkli biseyler girer dolabima diye soruyorum.

kk bayanları maşallah pek bir şıksınız:nazar:
Bende ekleyeyim dicemde sizin kadar şık değilim :1:
Siz devam edin paylaşımlara gözümüz gönlümüz açılsın:kkk::16:

Topigin en eskilerinden olarak
ilk Bayramligi eklemek bana düser dimi :)
gerci tam emin degilim ama ilk günü olmasa bile Bayramda tadini cikaracagim kombinimi sunmak istiyorum:16:
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
]

öncellikle bana yaptigin yorum icin tesekkür ederim.....bayramligin cok hosuma gitti civil civil renkler & aksesuarlar cok hos...cantan ayri hosuma gitti..kilo vermissin dahada güzel olmussun :nazar::nazar:

gezme kombini.
bu yelegimi kahve ile denemistim , birde siyahla olsun dedim..:8::8:..
Eki Görüntüle 284596

boyun gercekten uzun gösteriyor hele birde fizigin güzel olunca manken gibi :34:....bu kombininde cok güzel..yelegin rengi zaten güzel siyhla daha bir ortaya cikmis sanki ..yeni sac renginde yakismis :40:

selayhus siyahlar ve fırfırlı yeleğin çok beğendim saçların hoş olmuş ya bırak böyle kalsın bence:16:
aşkito cıvıl cıvılsın :nazar:
efsun bir de ince bir kemerle denesen sanırım daha hoş olur .. cidden zayıf güsel görüküon :6:
burcum harikasın :nazar:
günaydıncım yeleğini çıkarsak tam süper olur :nazar: ayakkabıyla beraber çektiğin fotoda sanırım çorap rengi farklı çıkmış uzaktan öyle sırıtan bir lacivert gibi durmuyor aslında :21:
kontescim uzun etekli kombininde ceketle beraberken süper :nazar:

Son düzenleme:
burcucum kombinlerin ikisi de çok tarz ve şık:nazar:tam senlik:72:

selayım yeni saçın hayırlı ola,kombini beğendim:23: bu şekilde de güzel olmuş yeleğin,saçını da sevdim ama tüm yüz görmem lazım bi de:27:

aşkitom en çok çantanı vee takılarını beğendim:52: bluzunle de süper olmuşlarr:nazar:

selayhus siyahlar ve fırfırlı yeleğin çok beğendim saçların hoş olmuş ya bırak böyle kalsın bence:16:
aşkito cıvıl cıvılsın :nazar:
efsun bir de ince bir kemerle denesen sanırım daha hoş olur .. cidden zayıf güsel görüküon :6:
burcum harikasın :nazar:
günaydıncım yeleğini çıkarsak tam süper olur :nazar: ayakkabıyla beraber çektiğin fotoda sanırım çorap rengi farklı çıkmış uzaktan öyle sırıtan bir lacivert gibi durmuyor aslında :21:
kontescim uzun etekli kombininde ceketle beraberken süper :nazar:

sağolasın kuşşşş

efsuncum alıntıda gördüğüm kombinin çok hoşş,bence de bu tarza yönelmelisinn:nazar::55:

gezme kombini.
bu yelegimi kahve ile denemistim , birde siyahla olsun dedim..:8::8:..
Eki Görüntüle 284596

Esmer güzeli olmuşsun yüzünü görmüyorum ama bence bu saç sana ciddi şekilde yakışmış :17:("Ciddi şekilde" de nasıl bi cümleyse:9: Anlatım bozukluğu tarzı bi hata gördüm kendimde:9:)
Kombini de beğendim . Herşey oldukça yerinde:34:

sağolasın canım benim :54:
evet yakından siyah gibi değişik bişey çıkmış çorap
hırkayıda az daha zayıflayayayımda çıkarıcağım inşallah :8:

Topigin en eskilerinden olarak
ilk Bayramligi eklemek bana düser dimi :)
gerci tam emin degilim ama ilk günü olmasa bile Bayramda tadini cikaracagim kombinimi sunmak istiyorum:16:
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
]

woowww ne kadar çok zayıflamıssın kız sen bu kadar kısa zamanda nasıl verdin o kiloları bakiyim neler yaptın:53: kaç kilodan kaç kiloya düştün.....çok güzel olmussun çok beğendim kombinini rengarenk olmussun çok hoşsun:nazar:

Son düzenleme:
Bende vasat hallerimi ekleyim bari bu aralar tipik memur şeklinde geziyorum etek-gömlek :9:

$fotoğraf0912.jpg

Hele şu saks mavisi çorap giydiğim gün kahretti beni :1:
Memur adam hiç saks mavisi çorap giyip işe gider mi ?:52::53:
Bu da bana ders oldu:31:

$fotoğraf0896.jpg

mdree canım 1. kombin bana biraz karışık kalabalık geldi yalnız çorap çok tatlı
2. kombini ise çok beğendim.

Son düzenleme:
Back