• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

Eki Görüntüle 284229

kızlar genelde pantolon giyiyorum.
etek giymiyordum pek
eteğimi yeni aldım sizlerlede paylaşayım bu gün ki kombinimi
etek üstte biraz toplanmış bu kadar kısa değil
etek ve çorabım lacivert

cnm kilomu aldın sen banamı öyle geldi:17:kombinini beğendim çok şık olmussun ama sadece hırka olmamıs sanki :26:

çorap ile papi birlikteliğini sevmedim günaydıncım :18:
başka bir ayakkabı ya da çorap ile daha hoş olurdu diye düşündüm
kombin güzell:23:

cnm kilomu aldın sen banamı öyle geldi:17:kombinini beğendim çok şık olmussun ama sadece hırka olmamıs sanki :26:

aslında kilo verdim biraz :))) demekki daha vermem lazımm :5:
hırkayı giymezdim aslında ama popom pek haşmetli :37: daha küçültemedim bi türlü

çorap ile papi birlikteliğini sevmedim günaydıncım :18:
başka bir ayakkabı ya da çorap ile daha hoş olurdu diye düşündüm
kombin güzell:23:

anladım canımm benim sağolasın

gnydn64 corabini ayakkabin ile fazla uyumlu bulmadim, ve hirkani ilikleme tarzin basenlerini daha genis gostermis. Ama kombinin toplami hos :)

Ben bugun boyle'dim kizlar. Salim, kucuk resimdeki gibi pembe, diger resimlerde kirmizimsi cikmis biraz.

Untitled-3-2.jpg

Eki Görüntüle 284229

etek giymiyordum pek
etek ve çorabım lacivert

bende corabini begenmedim. ayakkabilarinla etek hirka renk olarak uygunlar, ama bu sekilde tam olmamis.
Lacivert genel olarak olur ama bu mavimsi biraz ve ayakkabilari baska secseydin olurdu sanki. Bua rada etegi cok sevdim

gnydn64 corabini ayakkabin ile fazla uyumlu bulmadim, ve hirkani ilikleme tarzin basenlerini daha genis gostermis. Ama kombinin toplami hos :)

Ben bugun boyle'dim kizlar. Salim, kucuk resimdeki gibi pembe, diger resimlerde kirmizimsi cikmis biraz.

Untitled-3-2.jpg

janjansiz ne kadar shik olunacaginin kaniti, cok basit (ama kaliteli duran) seyler ama cok güzel durmus.

Untitled-3-2.jpg

seni takip ediyorum burcucumm inanilmaz guzel bir fizigin var tarzin da cok hos :69:

VALLA HERKES nasıl birbirini acımasızca eleştirip sonra da birbirine bozuluyorsa ben de birini çok beğenip onu kendime göre topiğin en iyisi ilan etme hakkına sahibim ..kaldıki ben kimseye kötü birşey yazmıyorum sadece çok beğendiğimi belirtiyorum ..
bence bunu üzerine alıp da komplekse giren kişilerin kendi sorunu o .. herkes herkesi beğenmek zorunda olmadığı gibi ,isteyen de istediğini çok beğenip ona istediği güzel cümleyi kurmakta serbest..
değişik kombin olduğu konusunda ben sana katılmıyorum ..burada aman aman çok değişik tarz birini açıkçası ben göremedim ..koyulan kombinler normal sıradan hayatta giyilen şeyler..
tarz dediğin şey apayrı birşeydir.renk uyumu tutturmak tarz değildirki ..ne bileyim mesela gothic bir tarzdır ,ya da country bir tarzdır ama bu tarzlara sahip biri bu topikte yok üzgünüm..
mesela bi ara aşkito diye birine denk gelmiştim ..
işte o bayan gerçekten tarz sahibi bir bayan ..ona da hayrandım mesela..
kendine has bir tarz oluşturmuş ona göre giyiniyordu..tarz dediğin öyle olur işte ..
sadece uyumlu giyinen ,giydiğini kendine yakıştıran var bana göre hepsi o ..

Şimdiye kadar bu forumda hiç bir poleğime girmedim karışmadım.....Ama inan bu cumleleri yazmaktanda geri tutamadım kendimi
Olayı sadece dışardan izledim selay sana sadece takılmıştı yoksa seni eleştirdiği felan yoktu.
Neden bu kadar uzattın ki.......
Bu kadar herkesin canını sıkacak cümleleri yazdıktan sonra sana tek bu sorum var(Ve dikkat cevap beklenen bir soru değil) bu konu hakkında bir daha ağzımı açmıcam.......
Madem burdaki kimseyi beğenmiyosun tarz sahibi görmüyosunda niye izliyosun bu topiği????

Efsuncum bende pek beğenmedim hem bu giyim seni kilolu göstermiş:50:

öylesine siradan bir hal..
kazagimi kesinlikle gecen yil eklemisimdir, emektarim 4 senelik :1:
son günlerdeki ruh halimin renkleri gri siyah :37:

Eki Görüntüle 283790

Ben uyumlu buldum ama canlı renklerin sana daha çok yakıştığı düşüncesindeyim:34:

Eki Görüntüle 284229

etek giymiyordum pek
etek ve çorabım lacivert

Ayakkabı hırka ikilisini uyumsuz buldum bunlar dışında beğendim :31:

Untitled-3-2.jpg

Bende takipçinim burcucummm :34: Beğendim çok seni ve hemende ekleyim bu kombinde yok ama gözlük sana çok yakışıyor:16:

wow cok begendim bunu. cok hos olmussun :21:

tesekkür ederim...canim bence o süveterin icine beyaz gömlek giyinsen dahada hos durur..pantolonun rengi güzel ama biraz bol durmus gibi

öylesine siradan bir hal..
kazagimi kesinlikle gecen yil eklemisimdir, emektarim 4 senelik :1:
son günlerdeki ruh halimin renkleri gri siyah :37:

Eki Görüntüle 283790

bence gayet hos olmussun kazaginin alt tarafi biraz nasil desem bol gibi durmus ama göze batmiyor...bu arada boyunun kac oldugunu sorabilirimiyim ?? :17:

Untitled-3-2.jpg

cizmelerin haric begendim sacin kiyafetlerin cok uyumlu olmus :nazar:..cizmeler bu kombine biraz kaba duruyor gibi

Eki Görüntüle 284229

etek giymiyordum pek
etek ve çorabım lacivert

keske hirkanin ön tarafini iliklemeseydin daha hos olurdu sanki...renkleri uyumlu buldum ama arkadaslarinda dedigi gibi ya coraplarini baska renk yada ayakkablarini baska bir renkte secseydin

gnydıncığım eteğini güle güle kullan şekerparem giydiğin her parçayı birbirine uydurmuşsun aslında etek çorap , hırk papi falan , ama çorabın rengi başka olsaymışta güzel olurmuş :38:
burcucum şort çok yakışmış ceketle birlikte hoş olmuşlar şalla renk katmak istemişsin ama ben şalı bu kombine abartı buldum şalın yerine aksesuar olarak şapka diyorum :23:

aslında kilo verdim biraz :))) demekki daha vermem lazımm :5:
hırkayı giymezdim aslında ama popom pek haşmetli :37: daha küçültemedim bi türlü

anladım canımm benim sağolasın

kilo verdiysen iyi cnm benimde biraz daha vermem lazım ama bi türlü baslayamıyorum rejime bu hafta hep hamur işi yaptım yedim şimdide fırında elmalı turta pişiyo eşim yüzünden hamur işine çok düşkün bende tabi banada bahane oluyo:1: allahtan kilo almamışım:27:bazı kıyafetlerde kilolu gösteriyo resimlerden çıkıyo oyüzden demek öyle geldin gözüme..popoyu küçültme kız daha iyi dolgu dolgun :1:

Untitled-3-2.jpg

çok şıksın bi tek şal yerine son moda olan uzun kolyelerden taksaydın daha kibar olurdu şal kaba durmuş cnm ama onun dışında süpersin:34:

Yorumlariniz ve fikirleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar :)
Fazla siyah beyaz olmasin diye, sal taktim ( sal resimde cok kalin duruyor, ama kumasi cok ince saf ipekten) , altimdaki badi bol bir badi olsaydi, uzun kolyeyi tercih ederdim, oyle daha hos tamamlanirdi :)
Ama bi arada oyle denerim :D

Son düzenleme:
Efsuncum bende pek beğenmedim hem bu giyim seni kilolu göstermiş:50:[/COLOR][/B]

dogrudur canim, tesekkür ederim yorumun icin.

tesekkür ederim...canim bence o süveterin icine beyaz gömlek giyinsen dahada hos durur..pantolonun rengi güzel ama biraz bol durmus gibi

bir de öyle giyerim, hem ise de daha uygun olur. bakalim nasil durcak..

freud kombinin cok ho$:16:

Tatlim10 cok begendim canim , böyle bir cizme ariyorum bende:31:

gnydn daha SIK etek giymelisin cok yakismis canim:42:

Burcucumm magazada görsem hayatta almam o cizmeleri.. ama nasilda yakistirmi$sin , cok ho$ görünüyorlar:nazar:

Selayim pozunu yirim :48: cok seker olmu$sun

baska kim vardi unuttum :) performansim düstü :30:

Topigin en eskilerinden olarak
ilk Bayramligi eklemek bana düser dimi :)
gerci tam emin degilim ama ilk günü olmasa bile Bayramda tadini cikaracagim kombinimi sunmak istiyorum:16:
$55.jpg
[/COLOR
]

efsun gecirdigim iki hamilelikten midir bilmem böyle cok bol bluzlari sevmiyorum , en fazla bir kemer takip giyerim ..
bluzun haric renk uyumu ho$:21:

Back