• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

Topigin en eskilerinden olarak
ilk Bayramligi eklemek bana düser dimi :)
gerci tam emin degilim ama ilk günü olmasa bile Bayramda tadini cikaracagim kombinimi sunmak istiyorum:16:
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
]

cok iyi etmissin, özlemistik kombinlerini. yine civil civilsin masallah. özellikle cantani cok begendim. gelsin bayram

efsun gecirdigim iki hamilelikten midir bilmem böyle cok bol bluzlari sevmiyorum , en fazla bir kemer takip giyerim ..
bluzun haric renk uyumu ho$:21:

bollardan sogudum diyosun :) aslinda biraz tuhaf kesimi kisa mi degil mi bol mu degilmi degisik bisey ama onu seviyorum cok rahat diye. sifir kol oldugu icin bolero giyiyorum. icinden bi badi giyip kemerle denemeliyim bir de.

efsuncum ve selayım ne yazık ki beğenmedim bu sefer sizin kombinleri :18:
efsuncum o kadar takiptesin son modaları bu nasıl bir klasik kombin kızzz:5: gömleği çok beğendim,süveterle de hoş olmuş ama jean:26::50:
selayım, hani renkler haniii:27:
renkler atta gitti :1: ..
cok rahat gözüküyor o kazak atilir mi. soguklar icin süper
evet efsuncum atamiyorum bende birtürlü .. bu arada bugun kestane aldim senide andim :60: :60:

selayım senin gri baklavalarını yirim :38::38: çok uyumlusun balım o fiziğe ne giysen yakışır zaten:21:
tatli dilli arkidisim tsk ederim ..

siyah ve gri rengi çok severim uyumlu ve güzel olmus kombinin cnm
bende cok severim canim ,dolabimda o kadar gri kiyafet varki :37:
Eki Görüntüle 284229

kızlar genelde pantolon giyiyorum.
etek giymiyordum pek
eteğimi yeni aldım sizlerlede paylaşayım bu gün ki kombinimi
etek üstte biraz toplanmış bu kadar kısa değil
etek ve çorabım lacivert
ben etegi sana cok yakistirdim canim, kombin renklerinde cok hos.. kizlara katliyorum corap disinda cok begendim , etekle ayni renk olmasina ragmen tuhaf durmus..
daha SIk giyin.. hasmetli kelimesiylede güldürdün beni gece gece :1: :1:

Untitled-3-2.jpg

ben tek kelimeyle bayildim bu kombine... §alin cok güzel renk vermis.. Cizmelerin süper.. cok cook hossun:16:
Efsuncum bende pek beğenmedim hem bu giyim seni kilolu göstermiş:50:

Ben uyumlu buldum ama canlı renklerin sana daha çok yakıştığı düşüncesindeyim:34:

]
sagol tatliml.. canli renklere alisiyorum bende :27::27:

bence gayet hos olmussun kazaginin alt tarafi biraz nasil desem bol gibi durmus ama göze batmiyor...bu arada boyunun kac oldugunu sorabilirimiyim ?? :17:
/B]

kazak hayli eski :1: ondan bolalmis.. sagol canim ...
boyum 1.68 anca vardir .. ama bacak boyum uzun oldugu icin uzun durdugumu söylüyorlar
freud kombinin cok ho$:16:

Selayim pozunu yirim :48: cok seker olmu$sun

baska kim vardi unuttum :) performansim düstü :30:
Oyy bebek özletiyorsun kendini buralarda.. tskk ettim kuzucum..

pantalonun cok hos durmus , ama ben üst tarafi sevmedim canim yaa, birde ayakkabilarini tam secemedim ..
gerci tam emin degilim ama ilk günü olmasa bile Bayramda tadini cikaracagim kombinimi sunmak istiyorum:16:
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
]

bu ne olaki .. incelttinmi fotoshopla kendini :60: :60:
süper ic acici bir kombin olmus kuzum masallah yaa, dogurgan hatunum :1: coookk yakistirmisin herseyini

Kizlar bu arada kuaförzedeyim yaa, kahveye boyatayim istemistim sacimi icinde kizillik olunca sevmedim istemedim , baska tonla koyulttular resmen siyah oldum :14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim ..:34: bende özledim ama yetisemiyorum artik , yaslandimmm:5::27:

Selayim inanmiyorum yaa.. benimde saclarim bu sekilde yanmisti.. senin oldugun gibi koyu birakmaya icim el vermemisti actirdim ve yandilar son olarak:(
saclarim kendine gelsin diye yaklasik 2 yildir koyu kahve geziyorum ..:19:

bu arada incelttim tabi fotolari ne saniyon :37:

unutmadan söyleyim tekrar hamileyim:39::49:

saka saka
:9:

Son düzenleme:
güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim ..:34: bende özledim ama yetisemiyorum artik , yaslandimmm:5::27:

Selayim inanmiyorum yaa.. benimde saclarim bu sekilde yanmisti.. senin oldugun gibi koyu birakmaya icim el vermemisti actirdim ve yandilar son olarak:(
saclarim kendine gelsin diye yaklasik 2 yildir koyu kahve geziyorum ..:19:

bu arada incelttim tabi fotolari ne saniyon :37:

unutmadan söyleyim tekrar hamileyim:39::49:

saka saka
:9:

hahahha bir an icin gercek sandim :60: :60: :60: :60:
ben actirmiyacagim canim neyapayim birazda böyle gezeyim bari :37::37::37: belki tarz yapar gothic takilirim :60: :60: :27::27:

öylesine siradan bir hal..
kazagimi kesinlikle gecen yil eklemisimdir, emektarim 4 senelik :1:
son günlerdeki ruh halimin renkleri gri siyah :37:

Eki Görüntüle 283790
senin ruh halinide senide yerim ben
renkler süper ama baklava desenini sevmiyorum ben
pantolun cok cok guzel durmus cızmenle birlikte :16:

Eki Görüntüle 284229

kızlar genelde pantolon giyiyorum.
etek giymiyordum pek
eteğimi yeni aldım sizlerlede paylaşayım bu gün ki kombinimi
etek üstte biraz toplanmış bu kadar kısa değil
etek ve çorabım lacivert
gunaydıncım kombinin cok hoş ama bende çorabını bende beğenmedim
gnydn64 corabini ayakkabin ile fazla uyumlu bulmadim, ve hirkani ilikleme tarzin basenlerini daha genis gostermis. Ama kombinin toplami hos :)

Ben bugun boyle'dim kizlar. Salim, kucuk resimdeki gibi pembe, diger resimlerde kirmizimsi cikmis biraz.

Untitled-3-2.jpg
her şey süper olmuş,şalın ayrı bi hava ve renk vermiş
giyim tarzını çok beğeniyorum maşallah sana

efsuncum bluzunu sevmedim bir tek onun haricinde pant ve ayakkabıların güzel olmuş
Eki Görüntüle 284445
[/COLOR
]

özlemişim seni burda aşkitom
çok çok güzel bir kombin olmuş içim açıldı
masalllah ne de guzel zayıflamıssın :nazar:

Burcucum tesekkür ederim canim , canta noname, Primark 'tan aldim ama fiyatida cüzi

xzgi citir anne , nasil gidiyor bakalim ? sende bir foto eklede benimde gönlüm acilsin canim benim , evet ciddi anlamda kilo verdim , sükür allahima :27: bi daha dogurmam artik :))

Burcucum tesekkür ederim canim , canta noname, Primark 'tan aldim ama fiyatida cüzi

xzgi citir anne , nasil gidiyor bakalim ? sende bir foto eklede benimde gönlüm acilsin canim benim , evet ciddi anlamda kilo verdim , sükür allahima :27: bi daha dogurmam artik :))

:1: daha iyi askıtom
ilk aylara göre hele altın çağımı yaşıyorum hamilelikte
tamam yarın senin için eklerim
bencede Allah bagıslasın cok guzel bır kızın(masallahhh masallah) ve oglun var yeter :1:

teşekkür ederim canlarım beğeniler eleştiriler yorumlarınız için :34:

aşkito renklerini özledik valla daha sık gel canım pek hoşsun yine
burcu pek alımlı ve güzelsin yine
efsun incecik rahat ve hoş görünüyorsun canım yalnız bluz belki başka olabilirdi

Son düzenleme:
gezme kombini.
bu yelegimi kahve ile denemistim , birde siyahla olsun dedim..:8::8:..
$03590038-03-d02.jpg

Son düzenleme:
gezme kombini.
bu yelegimi kahve ile denemistim , birde siyahla olsun dedim..:8::8:..
Eki Görüntüle 284596

hıh bu sefer beğendim seni :))
üzerindeki çok hoş olmuş sana da çok yakışmış ..
fakat sanırım çok zayıfsın o yüzden bacakların da çok ince ..
sana tavsiyem dar paça pantolon giyme çok ince görünüyorsun bu şekliyle bacakların estetik durmuyor ...bacaklarını daha kalın gösterecek pantolonlar giyersen daha çok yakışacağını düşünüyorum ..
:34::16:

evet efsuncum atamiyorum bende birtürlü .. bu arada bugun kestane aldim senide andim :60: :60:

pantalonun cok hos durmus , ama ben üst tarafi sevmedim canim yaa, birde ayakkabilarini tam secemedim ..

Kizlar bu arada kuaförzedeyim yaa, kahveye boyatayim istemistim sacimi icinde kizillik olunca sevmedim istemedim , baska tonla koyulttular resmen siyah oldum :14::14::14::14::14::14:

Iyi etmissin, afiyet bal seker olsun :56:
annem de sevmiyo bu kombinimi üstünü özellikle :D

bana da cok oldu o boya hatasi. ne renge boyattin ki ?

teşekkür ederim canlarım beğeniler eleştiriler yorumlarınız için :34:

aşkito renklerini özledik valla daha sık gel canım pek hoşsun yine
burcu pek alımlı ve güzelsin yine
efsun incecik rahat ve hoş görünüyorsun canım yalnız bluz belki başka olabilirdi

bluzu aslinda ise cok uygunda bulmuyorum ama giyiyorum iste. bu bir önceki kombine göre daha ince duruyo dimi. cok tesekkür ederim

Back