Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:
selayhusum trencini çok beğendiğimi söylemekle başlıcam işe, ve resimler çook güzelllselimimde çok şıkmışşşş
onun dışında kombini pek seçemedim
B]
senden böyle birsey duymak cok hos, ama senin fiziginin eline su dökemem masallahin var güzellik..Selayhus ne guzel fizigin var senin oyle, resmin cok seker, manzarada super !
istedigin kestane olsun efsuncum ,ben cok severim cikar cikmaz yerimSonbaharin güzelligini yasiyorsun oglusunla haKiz iki kestane getireydin. bu mevsim sirf bi kere yedim, aliym da yiym bari canim cekti simdi. Kombin cok shik ve ortama da uygun olmus. Saclar da yikiliyo, degistirdin mi rengini ?
bende bugün bunlari giydim Eki Görüntüle 283746
öylesine siradan bir hal..
kazagimi kesinlikle gecen yil eklemisimdir, emektarim 4 senelik![]()
son günlerdeki ruh halimin renkleri gri siyah
Eki Görüntüle 283790
sende haklisin kendi capinda.Istedigini begenmek hakkin .
ama böyle iddiali bir yorumla giripte ( kendimi gectim begensende olur begenmesende )ama buraya o kadar resim ekleyenlerin sevkini kirmak neden onu anliyamadim acikcasi..
nasil bir giyim tarzi varmista o kadar degisik kombinleri olan arkadaslarin hicbirini yoruma deger bulmamis diye soruyor insan kendi kendine iste , icinden sordugu soruyu sonra buraya satirlara döküyor .:26::26::26:..
istedigin kestane olsun efsuncum ,ben cok severim cikar cikmaz yerim... hatta selimdeyken 2-3 ayda kestane asermistim o derece yani
![]()
saclarimi boyamadim ama boyamayi düsünüyorum , akti renkleri artik, ya altinkumral ,yada acik kahverengi olacak rengi ...
bu tarz giyinmeyeli uzun zaman oluyor, biraz fazla klasik geliyor bana canim , .. artik nedense hep uzun kazak tercih ediyorum![]()
Eki Görüntüle 283790
selaycım ruh halin tezelden düzelsin inşallah ama kıyafetlerin baki kalsın :))
pek yakışmışlar sana çok beğendimm
efsun rahat tatlı hoş bir kombin olmuş şeker beğendim
efsuncum ve selayım ne yazık ki beğenmedim bu sefer sizin kombinleri :18:
efsuncum o kadar takiptesin son modaları bu nasıl bir klasik kombin kızzzgömleği çok beğendim,süveterle de hoş olmuş ama jean:26:
selayım, hani renkler haniii![]()
güzel yorumlarınız için çoook teşekkürlerr![]()
efsun gömlek ve üstündeki canlı renkleriyle çok hoşuma gitti fakat pantolonun önü yani pat kısmı hoş durmuyor pantolonunu sevmedim oyüzden kesiminden sanırsam .
bende bugün bunlari giydim Eki Görüntüle 283746
Eki Görüntüle 283790
efsuncum ne yazıkki bu kombinini beğenmedim bu tarz süveter ve gölmleği kadınlara pek yakıştırmıyorum desenler renkler daha değişik olsaydı belki iyi dururdu