Eki Görüntüle 284229
kızlar genelde pantolon giyiyorum.
etek giymiyordum pek
eteğimi yeni aldım sizlerlede paylaşayım bu gün ki kombinimi
etek üstte biraz toplanmış bu kadar kısa değil
etek ve çorabım lacivert
cnm kilomu aldın sen banamı öyle geldikombinini beğendim çok şık olmussun ama sadece hırka olmamıs sanki :26:
çorap ile papi birlikteliğini sevmedim günaydıncım :18:
başka bir ayakkabı ya da çorap ile daha hoş olurdu diye düşündüm
kombin güzell
Eki Görüntüle 284229
etek giymiyordum pek
etek ve çorabım lacivert
gnydn64 corabini ayakkabin ile fazla uyumlu bulmadim, ve hirkani ilikleme tarzin basenlerini daha genis gostermis. Ama kombinin toplami hos :)
Ben bugun boyle'dim kizlar. Salim, kucuk resimdeki gibi pembe, diger resimlerde kirmizimsi cikmis biraz.
gnydn64 corabini ayakkabin ile fazla uyumlu bulmadim, ve hirkani ilikleme tarzin basenlerini daha genis gostermis. Ama kombinin toplami hos :)
Ben bugun boyle'dim kizlar. Salim, kucuk resimdeki gibi pembe, diger resimlerde kirmizimsi cikmis biraz.
VALLA HERKES nasıl birbirini acımasızca eleştirip sonra da birbirine bozuluyorsa ben de birini çok beğenip onu kendime göre topiğin en iyisi ilan etme hakkına sahibim ..kaldıki ben kimseye kötü birşey yazmıyorum sadece çok beğendiğimi belirtiyorum ..
bence bunu üzerine alıp da komplekse giren kişilerin kendi sorunu o .. herkes herkesi beğenmek zorunda olmadığı gibi ,isteyen de istediğini çok beğenip ona istediği güzel cümleyi kurmakta serbest..
değişik kombin olduğu konusunda ben sana katılmıyorum ..burada aman aman çok değişik tarz birini açıkçası ben göremedim ..koyulan kombinler normal sıradan hayatta giyilen şeyler..
tarz dediğin şey apayrı birşeydir.renk uyumu tutturmak tarz değildirki ..ne bileyim mesela gothic bir tarzdır ,ya da country bir tarzdır ama bu tarzlara sahip biri bu topikte yok üzgünüm..
mesela bi ara aşkito diye birine denk gelmiştim ..
işte o bayan gerçekten tarz sahibi bir bayan ..ona da hayrandım mesela..
kendine has bir tarz oluşturmuş ona göre giyiniyordu..tarz dediğin öyle olur işte ..
sadece uyumlu giyinen ,giydiğini kendine yakıştıran var bana göre hepsi o ..
bende bugün bunlari giydim Eki Görüntüle 283746
öylesine siradan bir hal..
kazagimi kesinlikle gecen yil eklemisimdir, emektarim 4 senelik
son günlerdeki ruh halimin renkleri gri siyah
Eki Görüntüle 283790
Eki Görüntüle 284229
etek giymiyordum pek
etek ve çorabım lacivert
wow cok begendim bunu. cok hos olmussun
öylesine siradan bir hal..
kazagimi kesinlikle gecen yil eklemisimdir, emektarim 4 senelik
son günlerdeki ruh halimin renkleri gri siyah
Eki Görüntüle 283790
Eki Görüntüle 284229
etek giymiyordum pek
etek ve çorabım lacivert
aslında kilo verdim biraz :))) demekki daha vermem lazımm
hırkayı giymezdim aslında ama popom pek haşmetlidaha küçültemedim bi türlü
anladım canımm benim sağolasın
Efsuncum bende pek beğenmedim hem bu giyim seni kilolu göstermiş[/COLOR][/B]
tesekkür ederim...canim bence o süveterin icine beyaz gömlek giyinsen dahada hos durur..pantolonun rengi güzel ama biraz bol durmus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?