Bugün ne giydin? Çek görelim..

:
selayhusum trencini çok beğendiğimi söylemekle başlıcam işe, ve resimler çook güzelll selimimde çok şıkmışşşş onun dışında kombini pek seçemedim
B]

zaten manzara icin koymustum bebegim ,secilecek bisi degildi kombinim bu trenc sizin evde lafini ettigimiz trenc h &m den olan..

Selayhus ne guzel fizigin var senin oyle, resmin cok seker, manzarada super !
senden böyle birsey duymak cok hos, ama senin fiziginin eline su dökemem masallahin var güzellik..

Sonbaharin güzelligini yasiyorsun oglusunla ha Kiz iki kestane getireydin. bu mevsim sirf bi kere yedim, aliym da yiym bari canim cekti simdi. Kombin cok shik ve ortama da uygun olmus. Saclar da yikiliyo, degistirdin mi rengini ?
istedigin kestane olsun efsuncum ,ben cok severim cikar cikmaz yerim ... hatta selimdeyken 2-3 ayda kestane asermistim o derece yani
saclarimi boyamadim ama boyamayi düsünüyorum , akti renkleri artik, ya altinkumral ,yada acik kahverengi olacak rengi ...

bu tarz giyinmeyeli uzun zaman oluyor, biraz fazla klasik geliyor bana canim , .. artik nedense hep uzun kazak tercih ediyorum

Gnydciim sanada tesekkür ederim güzelim ,sende ekle uzun zamandan beri görmüyorum burda kombinlerini ..

Son düzenleme:
öylesine siradan bir hal..
kazagimi kesinlikle gecen yil eklemisimdir, emektarim 4 senelik
son günlerdeki ruh halimin renkleri gri siyah

Son düzenleme:
Rica ederim, ve tesekkur ederim selayhus :))

off saat 1 e geliyor ve ben hala ders calismaktayim, kendimi cipse ve cikolatalara verdim, Kadinlarkulubu bahanesiyle yarim satte bir dersten kaciyorum ...

selaycım ruh halin tezelden düzelsin inşallah ama kıyafetlerin baki kalsın :))
pek yakışmışlar sana çok beğendimm

efsun rahat tatlı hoş bir kombin olmuş şeker beğendim

VALLA HERKES nasıl birbirini acımasızca eleştirip sonra da birbirine bozuluyorsa ben de birini çok beğenip onu kendime göre topiğin en iyisi ilan etme hakkına sahibim ..kaldıki ben kimseye kötü birşey yazmıyorum sadece çok beğendiğimi belirtiyorum ..
bence bunu üzerine alıp da komplekse giren kişilerin kendi sorunu o .. herkes herkesi beğenmek zorunda olmadığı gibi ,isteyen de istediğini çok beğenip ona istediği güzel cümleyi kurmakta serbest..
değişik kombin olduğu konusunda ben sana katılmıyorum ..burada aman aman çok değişik tarz birini açıkçası ben göremedim ..koyulan kombinler normal sıradan hayatta giyilen şeyler..
tarz dediğin şey apayrı birşeydir.renk uyumu tutturmak tarz değildirki ..ne bileyim mesela gothic bir tarzdır ,ya da country bir tarzdır ama bu tarzlara sahip biri bu topikte yok üzgünüm..
mesela bi ara aşkito diye birine denk gelmiştim ..
işte o bayan gerçekten tarz sahibi bir bayan ..ona da hayrandım mesela..
kendine has bir tarz oluşturmuş ona göre giyiniyordu..tarz dediğin öyle olur işte ..
sadece uyumlu giyinen ,giydiğini kendine yakıştıran var bana göre hepsi o ..

Ne diyeyimki ben simdi , verdigin bu yararli bilgilerden ötürü tesekkürümü sunayim bari ..

Gunaydin ogretmenim tesekkur ederim gelip gecici bir hal diyelim :))
Airlik sanada tesekkurler tatlim ...

Son düzenleme:
efsuncum ve selayım ne yazık ki beğenmedim bu sefer sizin kombinleri :18:
efsuncum o kadar takiptesin son modaları bu nasıl bir klasik kombin kızzz gömleği çok beğendim,süveterle de hoş olmuş ama jean:26:
selayım, hani renkler haniii

Saniyorum bu yil kestane yili degildi, cok fazla bulamadim sevdiklerimden. Bazi marketlerde cin kestanesi mi ne tadi bi tuhaf onu satiyorlar onu sevmiyorum ama. saclar gayet güzel görünüyor. sen boyatiyormusun yoksa evde kendin boyuyormusun?

uzun kazaklara alistik dimi. ben seviyorum böyle seyleri ama daha uyumlu olabilirdi o ayri tabi

haha evet jean belimden düsüp durdu zaten. sabah apar topar onunla ne giyecegimi bilemedim dolaptakileri ckarip rastgele giyersen böyle klasik seyler cikiyor

güzel yorumlarınız için çoook teşekkürlerr

efsun gömlek ve üstündeki canlı renkleriyle çok hoşuma gitti fakat pantolonun önü yani pat kısmı hoş durmuyor pantolonunu sevmedim oyüzden kesiminden sanırsam .

kesimi cok iyi degil zaten bide aldigimda büyük bedendi, pazardan almistim belki olmaz diye büyügünü, bu aradada kilo verince iyice bicimsiz durdu. Sanirim dolapta temizlik yapma zamani gelmis geciyor. zaten birkac parca bisey almak istiyorum bu arada bazi seylerden de kurtulmaliyim..

selayım senin gri baklavalarını yirim çok uyumlusun balım o fiziğe ne giysen yakışır zaten

efsuncum ne yazıkki bu kombinini beğenmedim bu tarz süveter ve gölmleği kadınlara pek yakıştırmıyorum desenler renkler daha değişik olsaydı belki iyi dururdu

ben süveteri cok severim ama gecen bitane aldim, onunla daha yumusak dokuda bi gömlegi denicem bi ara.. tesekkür ederim yorumun icin canim. insan bazen giyiyor ama distan bakinca daha iyi görünüyor bazi seyler. ben bile burdan resme bakinca olmamis dedim:)

kızlar genelde pantolon giyiyorum.
etek giymiyordum pek
eteğimi yeni aldım sizlerlede paylaşayım bu gün ki kombinimi
etek üstte biraz toplanmış bu kadar kısa değil
etek ve çorabım lacivert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…