• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

$IMAG0104-1.jpg
bu da ben:1:

buda bugünden bir kombin.gezmeye giderken

Eki Görüntüle 282655
bu zamana kadar takip ediyorum bu topiği ama ilk defa beğendiğim biri çıktı valla ..çok hoşsun kıyafetin de sen de ..
çok beğendim tarzını ..
topiğin en şık ve güzel hatunu ilan ediyorum seni

öğretmen misin sen ? tipik öğretmen giyimine benzettim ama :17:
öğretmensen gayet şık bir öğretmensin:46:

Son düzenleme:
freud freud freud :)) iyi ki var olmuşsun :9:
vesilenle freud'umuzu yad ettim, meslekler yakın sayılır, freud ismini görünce yorum yazayım dedim :) kıyafet bana göre gayet şık :)

freud freud freud :)) iyi ki var olmuşsun :9:
vesilenle freud'umuzu yad ettim, meslekler yakın sayılır, freud ismini görünce yorum yazayım dedim :) kıyafet bana göre gayet şık :)

aslında Freudien değilim ama aklıma nick gelmedi ben de yazdım:)
Teşekkür ederim. Sanırım psikologsun?

aslında Freudien değilim ama aklıma nick gelmedi ben de yazdım:)
Teşekkür ederim. Sanırım psikologsun?

psikolojiyle ilgilenen çoğu insanın aklına ilk freud geliyor, ne önemli adam, ne tabular yıkmış bazen saçmalasa da :)) evet acemi, bilişsel davranışçı bir psikoloğum...

psikolojiyle ilgilenen çoğu insanın aklına ilk freud geliyor, ne önemli adam, ne tabular yıkmış bazen saçmalasa da :)) evet acemi, bilişsel davranışçı bir psikoloğum...

ne güzel, memnun oldum. Haklısın aslında Freud bazen saçmalasa da bütün kuramlar bir şekilde kendisinden etkilenmiş:)
heyoo dilimden anlayan birisini buldum:9:

freud tarzin hos vede hosgeldin aramiza... böylede hos duruyor kiyafetlerin bir sorum olacak gömlegin cizgilimi sanirim?? sade siyah ve beyazlada cok hos olur..

Son düzenleme:
bu zamana kadar takip ediyorum bu topiği ama ilk defa beğendiğim biri çıktı valla ..çok hoşsun kıyafetin de sen de ..
çok beğendim tarzını ..

ödül töreni nezaman bizlerde bronzdan derece alsak bari :60: :60: :60: :60:

freud pantolonun mango sanırım aynısından bendede var etiketiyle duruyor daha hiç giymedim ama düz renk gömlekle daha hoş duracağına inanıyorum...

ödül töreni nezaman bizlerde bronzdan derece alsak bari :60: :60: :60: :60:

ben beğenmediğim kişilere yazıp da kimsenin canını sıkmak istemem o yüzden beğendiğime yazarım ancak ..şahsen bazen öyle kombinler oluyorki hiç hoş olmadığı halde övgüler alıyor ..şimdi ben ne yazsam olmaz ..normalde de böyleyim ,beğendimmi çok beğenir ,beğenmedimmi de hiç beğenmem :))) hem herkesin ödülü kendine ..:32:

ben beğenmediğim kişilere yazıp da kimsenin canını sıkmak istemem o yüzden beğendiğime yazarım ancak ..şahsen bazen öyle kombinler oluyorki hiç hoş olmadığı halde övgüler alıyor ..şimdi ben ne yazsam olmaz ..normalde de böyleyim ,beğendimmi çok beğenir ,beğenmedimmi de hiç beğenmem :))) hem herkesin ödülü kendine ..:32:

sende haklisin kendi capinda.Istedigini begenmek hakkin .
ama böyle iddiali bir yorumla giripte ( kendimi gectim begensende olur begenmesende )ama buraya o kadar resim ekleyenlerin sevkini kirmak neden onu anliyamadim acikcasi..

nasil bir giyim tarzi varmista o kadar degisik kombinleri olan arkadaslarin hicbirini yoruma deger bulmamis diye soruyor insan kendi kendine iste , icinden sordugu soruyu sonra buraya satirlara döküyor .:26::26::26::37::37:..

çok beğendim süpersin

çok şık olmussun herseyin uyumlu görünüyo çok beğendim

çok beğendim tarzını ..

öğretmen misin sen ? tipik öğretmen giyimine benzettim ama :17:
öğretmensen gayet şık bir öğretmensin:46:

güzel yorumlariniz icin hepinize coook tesekkür ederim arkadaslar :17:

Back