bugünden fıstıklar.. mekan hela :)
Çok rahat bi kombin olmuş hoş gözüküyorsun
Kızlarla aynı fikirdeyim çizmeler dışında beğendim
Tarzın güzel
Gömlek çizgili olduğu için fotoğrafda garip çıkmış ama normalde güzel durduğuna eminim, bu pantolonları ben pek kullanamıyorum sana cukdiye olmuş taktir ettim
Veee aramıza HOŞGELDİNNNNN
görebildiklerime yorum yazıcam
kontesim ben kot gömleğini beğenmeyenlerin aksine çok beğendim sadece durusundan biraz kaba görünüyor olabilirdimdik sopa gibi durmuşun kuzu gömlek üstü yaka kolye on numara deri ceketinin uç kısmında sanırım lastikimsi bi bölüm var olmasa iyiymiş ojleride sevdim, sevdim işte kombinini
selayhusum trencini çok beğendiğimi söylemekle başlıcam işe, ve resimler çook güzelllselimimde çok şıkmışşşş onun dışında kombini pek seçemedim
efsun pantolonun bence gayettt hoş, ayakkabılarında gayet iyi olmuş diyorum altına
tatlım10 çizmelerin ve çantan çok canlı bir tonda taba oldukları için siyah pantolonunun sırıttıgını dusundum ne yazık kiacı kahve bi pantolon ne de iyi giderdi duruş ve saçlarda konuşuyoo
freud pantolonu mangodaki indirimde 2 kez denemiştim çok komik bi fiyata satılsa bile alasım gelmemiştitotoyu büyük gösterdiğini düşünmüştüm , ama sana yakışmış bencede sade bir gömlekle denemelisin
tivitim üstündeki kıyafet daha salaş olsaydı çizmelerin bolluğu bu kadar göze batmazdı hatta hoş bile durabilirdi diye düşünüyorumetekmi şortmu bilemedim ama bluzla gayet hoşş olmuş çıtırım
beren gecmis dogum gunun kutlu olsun tatlim, cok zarif ve hos olmussun, elbisende cok guzel yakismis.
Kontes, kot gomlegin ve uzerine kolye cok cok coook guzel olmus, ustune deri ceket ile guzel tamamlamissin. Ama altina yuksek bel siyah pantolon giyseydin, daha hos dururdu sanki, boyle etek fazla klasik kacmis!!!
Selayhus ne guzel fizigin var senin oyle, resmin cok seker, manzarada super !
Fued kombin hos, ama duz beyaz bir gomlekle daha hos olurdu diye dusunuyorum.
tatlim_10 badini cok begendim, ve kombinasyonun da hos ve uyumlu olmus :)
twetty uzerindekinin rengi cok guzel, cizmeler disinda cok hos gorunuyorsun :)
beren gecmis dogum gunun kutlu olsun tatlim, cok zarif ve hos olmussun, elbisende cok guzel yakismis.
Kontes, kot gomlegin ve uzerine kolye cok cok coook guzel olmus, ustune deri ceket ile guzel tamamlamissin. Ama altina yuksek bel siyah pantolon giyseydin, daha hos dururdu sanki, boyle etek fazla klasik kacmis!!!
Selayhus ne guzel fizigin var senin oyle, resmin cok seker, manzarada super !
Fued kombin hos, ama duz beyaz bir gomlekle daha hos olurdu diye dusunuyorum.
tatlim_10 badini cok begendim, ve kombinasyonun da hos ve uyumlu olmus :)
twetty uzerindekinin rengi cok guzel, cizmeler disinda cok hos gorunuyorsun :)
tibitim pek güzelsin yine canım 2. fotoda çizme çok hoş durmuş ama 1 de bol görünüyor şeker
ama sen böyle seviyorsun sanırım anladığım kadarıyla
tatlım boy kilo tam kıvamında şeker :)) ne giysen pek yakışıyor maşallah
freud beğendim canımm
onun kesimini ben de beğenmiyorum son zamanlarda , alalı da baya oldu ama eskimiyor meret
o yüzden yenisini alamıyorum:18:
evet eklediğine benzemiş
kolyeyi alalı 4-5 ay olmuştur ama anca sıra geldi
bi model daha var,henüz dolap bekçisi
canim bence pantolon sende gayet güzel duruyor benim gözüme batan birsey yok...herseyin uyumlu olmus ama ben sanki babetleri bu tarz pantolonlara daha bir yakistiriyorum
üstümdekiler hernekadar tam belli olmasada bu hayram kaldigim manzarayi paylasmak istedim sizlerle..
birazdanda yorumlarima gececegim
Eki Görüntüle 282315 Eki Görüntüle 282314
Benim de böyle hallerim vardır bi an seni kendime benzettim hoş olmuşsun :)
Yaa ama bende o pantolondan almak istiyorum hep bi nasip olmuyodu ama şimdi sen totoyu düzleştiriyo diyincelisteden çıkarttım ben zaten düzüm Benim düzlüğüm bana yeter
görebildiklerime yorum yazıcam
efsun pantolonun bence gayettt hoş, ayakkabılarında gayet iyi olmuş diyorum altına:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?