• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

üstümdekiler hernekadar tam belli olmasada bu hayram kaldigim manzarayi paylasmak istedim sizlerle..
birazdanda yorumlarima gececegim
Eki Görüntüle 282315 Eki Görüntüle 282314

evet manzara gerçekten çok güzel öyle bi yere gidip temiz hava almayı sakinleşmeyi çok isterdim bu aralar stresli ve gerginim oğlumda hasta bunaldım iyileşince belki böyle bi yere gitmeyi düşünebilirim çok ihtiyacım var:50:..oğlunda sende çok tatlısınız allah nazardan saklasın:nazar:..içindekini pak anlayamadım ama montun ve çizmeni beğendim:34:

berencim doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yaşlar canım
elbisen çok tatlı çok daha renkli olmuşsun yakışmış, göbek kısmı kötü durmuş ama normalde öyle durmuyor diyosun

kontescim montla eteğin duruşunu sevdim o son resimde ama gömlek hiç olmamış kumaş olarak uymamış canım. daha dökümlü yine spor tarzda gömleklerle ya da bluzlerle dene derim bu eteği mesela yeşil dökümlü bir gömlek yine yakasında bu kolye ve aynı etek ve montla hayal ettim seni hem tarzın olur hem çok yakışırdı eminim.

selayım manzara hakkaten süpermiş sizinle de beraber tam resimlik olmuş
içinde ne olduğu belli değil tabiki ama genel olarak hoş görünüyosun

pakize çok beğendim kombini bluz botlar çok şık görünüyor

efsun canım pantolonun duruşunda bir gariplik var gibi ama genel olarak güzel bir kombin olmuş

berencim doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yaşlar canım
elbisen çok tatlı çok daha renkli olmuşsun yakışmış, göbek kısmı kötü durmuş ama normalde öyle durmuyor diyosun

kontescim montla eteğin duruşunu sevdim o son resimde ama gömlek hiç olmamış kumaş olarak uymamış canım. Daha dökümlü yine spor tarzda gömleklerle ya da bluzlerle dene derim bu eteği mesela yeşil dökümlü bir gömlek yine yakasında bu kolye ve aynı etek ve montla hayal ettim seni hem tarzın olur hem çok yakışırdı eminim.

selayım manzara hakkaten süpermiş sizinle de beraber tam resimlik olmuş
içinde ne olduğu belli değil tabiki ama genel olarak hoş görünüyosun

pakize çok beğendim kombini bluz botlar çok şık görünüyor

efsun canım pantolonun duruşunda bir gariplik var gibi ama genel olarak güzel bir kombin olmuş

çok teşekkürler canım

bugün makinem beni sinir etti :47:
bi karede gömlek kötü diğerinde etek belli değil:19:
idare ediverin kızlar:26::29:

Eki Görüntüle 281893 Eki Görüntüle 281894

not : mdrecim geçen gün pembe dolap'a ekleyemediğim etek buydu tatlım:29:

Eteği görünce hemen anladım zaten :)(Triko ve maksi:21:)

Şimdi kontescim bence gömlek olmamış onun yerine dikdörtgen yaka dar bir buluz daha iyi giderdi diye düşünüyorum(Etek bol ve uzun gömlek bol ve uzun kollu)Herne kadar çok mini giymiyor olsamda mini-maksi,Uzun kol-askılı dengesi kurulmalı diye düşünüyorum...

Ne kadar çok konuştum:9:

Beğenmedim mi? beğendim:34: Ama daha çok beğenebilirdim:23:

fotograf makinam kolayda yoktu gün icerisinde, bende ögle tatilinde bisey denedikten sonra apar topar cektim,göbege bakarmisiniz :1:
bu pantolondan sogumaya basladim. ben genellikle alti genis seyleri tercih ediyoru artik ama bazi seyler de cok hosuma gidiyor bu pantolonda öyle ama bendeki durusunu pek begenmiyorum. totomu düzlestiriyo bide babetle iyi durmadi bunla da durmadi, daha önce gömlek ile giymistim bu papilerle daha iyiydi ama bugün birde siyah corap giymedim..

Eki Görüntüle 281895

Benim de böyle hallerim vardır bi an seni kendime benzettim hoş olmuşsun :)
Yaa ama bende o pantolondan almak istiyorum hep bi nasip olmuyodu ama şimdi sen totoyu düzleştiriyo diyince :52:listeden çıkarttım ben zaten düzüm :9: Benim düzlüğüm bana yeter :21:

berencim nice mutlu yıllara elbisen çok hoş yakışmış da :nazar:
pakize gayet şık gözüküyorsun

kıslar bu da bugünden ilk kez dışarıda çektiğim fotom .değişiklik olsun dedimdi:1:..insan montunu accuk indirir de öyle poz verir dimi :60: ama kahkaha atmaktan anca bukadar olabildi :60:

alel acele yaptım foto üzerine kk yazmayı unutunca böyle bişi çıktı :(((

Eki Görüntüle 281861

Montun ve pantolonun uyumlu ama diğerlerini çok uyumlu bulmadım :31:
Şimdi diceksin ki sen her zaman uyumlu musun :) İtiraf ediyorum Paçozluğun sınırlarını zorladığım çoktur. Hatta uyumsuz giyinmek bazen çok hoşuma gidiyo acayip mutlu oluyorum :9:

Son düzenleme:
Eteği görünce hemen anladım zaten :)(Triko ve maksi:21:)

Şimdi kontescim bence gömlek olmamış onun yerine dikdörtgen yaka dar bir buluz daha iyi giderdi diye düşünüyorum(Etek bol ve uzun gömlek bol ve uzun kollu)Herne kadar çok mini giymiyor olsamda mini-maksi,Uzun kol-askılı dengesi kurulmalı diye düşünüyorum...

Ne kadar çok konuştum:9:

Beğenmedim mi? beğendim:34: Ama daha çok beğenebilirdim:23:

çok merci canımmm:8:
bu etekle dar bir bluz giymek için az daha kilo vermem lazım ne yazık ki:72:

buda bugünden bir kombin.gezmeye giderken

$96486.jpg

sagolun kizlar, pek anlasilmasada manzara yorumlarina tesekkür ederim :1:
uyumsuz rengarenk denebilirdi zaten kiyafetlerime :)
mercan rengi kisa kazagim altinda beyaz gömlek kahverengi $al , mavi jean ve kahve cizme vardi ...

evet manzara gerçekten çok güzel öyle bi yere gidip temiz hava almayı sakinleşmeyi çok isterdim bu aralar stresli ve gerginim oğlumda hasta bunaldım iyileşince belki böyle bi yere gitmeyi düşünebilirim çok ihtiyacım var:50:..oğlunda sende çok tatlısınız allah nazardan saklasın:nazar:..içindekini pak anlayamadım ama montun ve çizmeni beğendim:34:

umarim biran önce atlatirsin bu durumu.. oglusunada gecmis olsun tatlim..

buda bugünden bir kombin.gezmeye giderken

Eki Görüntüle 282655

cok hosuma gitti , begeniyorum böyle sade hos kombinleri....

mercan rengi kisa kazagim altinda beyaz gömlek kahverengi $al , mavi jean ve kahve cizme vardi ...

cok tesekkür ederim...sende oglu$unla cok seker olmussun :nazar:

gayet güzel olmuş canım:nazar:

selayım kombin uyumsuz olmamış bence:31:bu kazağını seviyorumm

tesekkür ederim canim

bugünden fıstıklar.. mekan hela :)

Eklentiler

• $011120116695.jpg
    $011120116695.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $011120116696.jpg
    $011120116696.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $011120116697.jpg
    $011120116697.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 36

hela pozuyla hosgeldin bebegim :)))
yine giyilmis kocaman bacagini yutan cizmeler , ah onlar o sekilde bol durmasalar cok sevecegim onlari :1:
kiyafetlerin hos incecik vucudunda güzelde durmuslar ...:38::38:
hoşbulduk bebeğimm :38::38: teşekkür ederimm ama munun modeli böyle üstümdekiler hep dar o bol olsun seviyorum yaa :52:
kombin şahane ama çizmeler mahvetmiş bebişim yaa:18:
daha dar bi çizme alsana:26:

var ki canım dar da var :21: teşekkür ederimm çok :38:

çok sağol cnm insallah....

Back