Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İftara karışık dolma,köfte kızartma,salata,iftariyelikler vardı.

Pazara gittik, herşey ateş pahasiydi. Herşey 2kat zamlanmis neredeyse. Bizim esnafimizin fırsatçı olduğunu düşünüyorum ben.!
Ne kadar harcadık bilmiyorum.

Marketten birkaç stokluk aldım . 102tl.

2bucuk kg dana kıyma aldık köfte yoğurup şekillendirdik. Buzluğa attim. Kuzu eti kıyması dağılıyor dana daha iyi oluyor koftede.

Etrafı topladim. İftadan önce biraz dolaştık çocuklar da indi.

Dün kızım o kadar huzursuzdu ki gece 2 de zor uyuttuk, biraz biz uyuduk sonra sahur, sabah ders ... Uyku çöktü

Selamlar, ay evde kalmaya tovbe edecegim nerdeyse, kiz cildirdi, normalde yapmadigi huysuzlugu yapti, toplantilarimi sabote etti, sussun diye krem kutusunu verdim eline, butun kremi yuzune boca etti. Mulakat yapacaktim, tam da oglanin okuldan cikisina denk geliyor, babannesine dedim kizi da gotur, kizla yapamam, normalde disari goturmuyoruz diye aglayan kiz yikti ortaligi gitmeyecegim diye, neyse oyle boyle gunu bitirdim, bir daha kolay kolay evde kalmam.
Oglani sabah okula ben goturdum, ogretmeniyle ayak ustu konustuk, cok tatli bir kadin, ilk ogretmen cok onemli bence. Oglumun dikkatli oldugunu siniftaki degisiklikleri hemen farkettigini ne ise yaradigini sordugunu falan soyledi. Gorsel hafizasi cok iyi, sifrelerini kendi giriyor dedi. Simdilik sikayet almadim, tabi evde yaptiklarinin hicbirini okulda yapamiyor.

Bugunku toplantilardan biri de CEO muzun konusma yaptigi bi toplantiydi, sirket tatil gunlerini arttirmis, Christmas ve yeni yil arasindaki bir haftayi da tamamen tatil yapmislar, cok iyi oldu. Isini hakkiyla yerine getirdigin muddetce sinirsiz tatil hakkimiz varmis artik, nasil olacak ki, sinirsiz hic duymamistim. Mayis sonu gibi sirketteki herkes asilanmis olacak, Haziranda normal calisma saatlerine donuyoruz. Sirketin hisseleri ve gelecegi hakkinda da konusuldu, hersey mukemmel ilerlerse sanirim milyoner olacagiz sirketin verdigi hisselerle, o kadar ballandirarak anlattilar ki :)

Hadi inşallah. Güzel zevkli bir isyeriymis

Geçmiş olsun canım
Turkiyede BES e girmek için herhangi bir sigorta başlangıcı vs gerekmiyor bildigim kadarıyla. Sosyal sigortadan bağımsız bir şey, prim ödemelerini yapıyorsun para birikip değerlendiriliyor +güzel bir devlet katkısı da oluyor.
Universitedeyken bazı arkadaşlarımın anne babaları daha o yıllardan yaptırmıştı, 18 yaşını doldurmuş olmak yetiyor. Düşünüyorum da benim de güzel bursum vardı keşke cok cüzi miktarlarda o zamanlar baslasaydim.. ama akıl veren olmadı işte

Iyi geceler kızlar,
Bugun cevizli irmik helvası yaptım bolca. Yabancı bir arkadaşıma da iftarda yesinler diye götürdüm, dondurma da aldım giderken. Ailece cok sevinmisler, Allah kabul etsin.

Benim de yardımda bulunmak için önceliğim çocuklar, öncelikle temel ihtiyaçları olan çocukların bu ihtiyaçlarını karşılamak, sonra sağlık daha sonra da eğitim için yardımda bulunmaya çalışırım. Bu hafta bu yönde yardımlarımı yaptım. Keşke elimizden gelse de hiçbir çocuğun kalbinin kırılmadığı boynunun bükülmediği bir dünya sağlayabilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…