- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.301
Hadi inşallah. Güzel zevkli bir isyeriymisBugunku toplantilardan biri de CEO muzun konusma yaptigi bi toplantiydi, sirket tatil gunlerini arttirmis, Christmas ve yeni yil arasindaki bir haftayi da tamamen tatil yapmislar, cok iyi oldu. Isini hakkiyla yerine getirdigin muddetce sinirsiz tatil hakkimiz varmis artik, nasil olacak ki, sinirsiz hic duymamistim. Mayis sonu gibi sirketteki herkes asilanmis olacak, Haziranda normal calisma saatlerine donuyoruz. Sirketin hisseleri ve gelecegi hakkinda da konusuldu, hersey mukemmel ilerlerse sanirim milyoner olacagiz sirketin verdigi hisselerle, o kadar ballandirarak anlattilar ki :)
Geçmiş olsun canımDun biraz erken geldim isten, ogleden sonra titreme nobetleri gecirdim resmen, iftari zor yaptim, ilacimi ictim sahurda daha iyiydim. Evde en agir ben geciriyorum, bugun evdeyim, toplantilara evden katilacagim, oglan okulda olacak, kizi babannesi idare eder, ikisi birarada olunca kuduruyorlar, tek melek gibiler.
Esim ilac almis 8$, baska da harcama yok suan. Oglan okulda sulugunu kirmis, ona suluk siparis edecegim.
Annem ve kardesim bizim ve kendilerinin zekatlarini ihtiyac sahiplerine ulastirdilar, biz ilk akraba ve yakin cevredeki tanidigimiz insanlardan basliyoruz, bir de ben ogrencilere oncelik veriyorum, kendim de burslarla okudugum icin.
Zaten bu erkekler dünyaya naz yapmak için gelmişler sankiBaş dönmem varbugün etkiledi beni. Sahurda kuş kadar yersem olacağı bu. Biraz çocukları gezirdik artı spor.ama yine de esım kadar mız mız değilim off sabah olsa da işe gitse diyorum.