- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.321
Hiç sormaZaten bu erkekler dünyaya naz yapmak için gelmişler sanki
Canım geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar
Çok kötü bir akşam geçirdik.
Rabbim bir daha yaşatmasın ne bize ne kimseye
Yemek masasındayken. Oğlum bir an hareketsiz kaldı.
ağzını kitlemişti. Nefes borusuna yemek kaçtı muhtemelen. Eşim hemen müdahale etti. İyi ki yanımızdaydı o an panikle ne yapardım ben bilmiyorum . Ağzındn bişey çıkmadı yada biz o anlık fark etmedik. Bir süre nefes alamadı sanki. Çok korktuk çok ağladım.
Şuan uyuyor yavrum. yanındayım yalnız bırakmak istemiyorum.
Sağol canım, Allah razı olsun.Canım geçmiş olsunAllah bir daha yaşatmasın. Cok üzüldüm..
Boğazına yemek kaçtığından emin misiniz? Öğürme öksürme falan olmuş muydu?
Sevgi çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasınİyi akşamlar kızlar
Çok kötü bir akşam geçirdik.
Rabbim bir daha yaşatmasın ne bize ne kimseye
Yemek masasındayken. Oğlum bir an hareketsiz kaldı.
ağzını kitlemişti. Nefes borusuna yemek kaçtı muhtemelen. Eşim hemen müdahale etti. İyi ki yanımızdaydı o an panikle ne yapardım ben bilmiyorum . Ağzındn bişey çıkmadı yada biz o anlık fark etmedik. Bir süre nefes alamadı sanki. Çok korktuk çok ağladım.
Şuan uyuyor yavrum. yanındayım yalnız bırakmak istemiyorum.
Sağol boza. Amin inşallah.Sevgi çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın
Hayır canım. Biraz kızarmıştı ama.Çok geçmiş olsun. Morarma oldu mu.
Haklısın canım, öyle de olmuş olabilir.Nefes borusuna kacmamistir canım.
Çok büyük ihtimal büyük parça ısırdı ve yutarken zorlandı.
Allah korusun canım.. oluyor maalesef seni çok iyi anlıyorum. Biz de mama sandalyesinin kemerlerini bağlıyoruz boğazına bir sey takılınca panikle elim ayağıma dolaşıyor. Benim kızım da sagolsun surekli boğulan bir çocuk şu içerken mutlaka boğulur, süt emerken boğulur, durduk yerde refluden boğulur...Sağol canım, Allah razı olsun.
Hiç olmadı öksürme filan. Ama en son ağzına salatalık koydu bir parça. Bizimle konuşurken hani aniden nefes borusuna mı kaçtı emin olamıyoruz..
o an mama sandalyesinden kollarını bana uzattı. Beni al diye. Sesi hiç çıkmıyordu. Nasıl kucağıma aldım bilmiyorum. Hemen eşim sırtına vurdu ters çevirp. Öyle öyle kendine geldi
Çok geçmiş olsun canımEşim hala bacaklarım titriyor diyor. Herşey bir anlık oluyor kızlar.
İyi ki hemen müdahale edebildi eşim.
herşey bir an ne kadar boş geliyor insana.
Çok sağol canım.Çok geçmiş olsun canım
Ya gencken bircok seyin farkinda olmuyoruz, saniyoruz ki hep boyle kalacagiz, 30`dan sonra hele bir de cocuk varsa gelecek kaygisi olusuyor. Aslinda BES baslatsak iyi olur, az az birikir, onun icin kira gelirini kullanabiliriz, yoksa buradan dolar gonderip bozdurup BES`e yatirmak mantikli degil gibi. Sen de gec kalmis sayilmazsin daha gencsin, zararin neresinden donsek kardir.Geçmiş olsun canım
Turkiyede BES e girmek için herhangi bir sigorta başlangıcı vs gerekmiyor bildigim kadarıyla. Sosyal sigortadan bağımsız bir şey, prim ödemelerini yapıyorsun para birikip değerlendiriliyor +güzel bir devlet katkısı da oluyor.
Universitedeyken bazı arkadaşlarımın anne babaları daha o yıllardan yaptırmıştı, 18 yaşını doldurmuş olmak yetiyor. Düşünüyorum da benim de güzel bursum vardı keşke cok cüzi miktarlarda o zamanlar baslasaydim.. ama akıl veren olmadı işte
Allah kabul etsin yardimlarinizi cok guzel.Iyi geceler kızlar,
Bugun cevizli irmik helvası yaptım bolca. Yabancı bir arkadaşıma da iftarda yesinler diye götürdüm, dondurma da aldım giderken. Ailece cok sevinmisler, Allah kabul etsin.
Benim de yardımda bulunmak için önceliğim çocuklar, öncelikle temel ihtiyaçları olan çocukların bu ihtiyaçlarını karşılamak, sonra sağlık daha sonra da eğitim için yardımda bulunmaya çalışırım. Bu hafta bu yönde yardımlarımı yaptım. Keşke elimizden gelse de hiçbir çocuğun kalbinin kırılmadığı boynunun bükülmediği bir dünya sağlayabilsek.