- 25 Nisan 2018
- 1.394
- 4.844
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.341
Ya nedir bu cektigimiz, ben de zaman zaman isyanlardayim, hatta kayinvalidemin yaninda bile cekinmiyorum soyluyorum ki benim esim yemek yapar, cocuklarla ilgilenir, altinina kadar degistirir, dedigim temizlik islerini de zorla olsa da yapar ama kesinlikle buyuk yuk benim omuzlarimda, oturup en azindan cayini icebiliyor, benim yatana kadar bir dakika oturmadigim cok oluyor.Zaten bu erkekler dünyaya naz yapmak için gelmişler sanki
Cok gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis. Benim de en korktugum seydir cocuklarda, gecen sene oglumda basimiza geldi, seker kacti, nefes alamadi, esim yanimizdaydi, sogukkanlidir hemen Heimlich manevrasi denilen bir hareket var onu yapti kurtardi, seker firladi. Ben cocuklara buyuk uzumleri bile ikiye bolup veriyorum, nolur nolmaz.İyi akşamlar kızlar
Çok kötü bir akşam geçirdik.
Rabbim bir daha yaşatmasın ne bize ne kimseye
Yemek masasındayken. Oğlum bir an hareketsiz kaldı.
ağzını kitlemişti. Nefes borusuna yemek kaçtı muhtemelen. Eşim hemen müdahale etti. İyi ki yanımızdaydı o an panikle ne yapardım ben bilmiyorum . Ağzındn bişey çıkmadı yada biz o anlık fark etmedik. Bir süre nefes alamadı sanki. Çok korktuk çok ağladım.
Şuan uyuyor yavrum. yanındayım yalnız bırakmak istemiyorum.
Çok sağol Zeynep.Cok gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis. Benim de en korktugum seydir cocuklarda, gecen sene oglumda basimiza geldi, seker kacti, nefes alamadi, esim yanimizdaydi, sogukkanlidir hemen Heimlich manevrasi denilen bir hareket var onu yapti kurtardi, seker firladi. Ben cocuklara buyuk uzumleri bile ikiye bolup veriyorum, nolur nolmaz.
Balık ben de bakayım bak iyi fikirDersler bitti.
Birazdan manava çıkarım. Patlıcan almam lazım.
Menumde,
İftariyelikler
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Cacık ve sütlaç olacak.
30 TL yumurta alınacak. Patlıcan biber alınacak birde. Eşim dışarı çıkacak birazdan güzel balık görürse alır yarın icin
Bereketli olsun canımMenü değişti.
İftara balık salata kola var.
Balık,çekirdek,atıştırmalık ,kola 110 tuttu.
7 tane de çeyrek altın aldık
Menü değişti.
Sağol canımBereketli olsun pure
Sağlıkla kullan canım. Ne kadardı çeyrek ben de alayım yarın. Geçen defa aldığımda alış satış 30 tl fark vardı ya. Sizde de öylemiMenü değişti.
Çok geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Benzerini yaşadım ve hala irkiliyorum o günü hatırladıkça. Küçük beye coook sevgilerİyi akşamlar kızlar
Çok kötü bir akşam geçirdik.
Rabbim bir daha yaşatmasın ne bize ne kimseye
Yemek masasındayken. Oğlum bir an hareketsiz kaldı.
ağzını kitlemişti. Nefes borusuna yemek kaçtı muhtemelen. Eşim hemen müdahale etti. İyi ki yanımızdaydı o an panikle ne yapardım ben bilmiyorum . Ağzındn bişey çıkmadı yada biz o anlık fark etmedik. Bir süre nefes alamadı sanki. Çok korktuk çok ağladım.
Şuan uyuyor yavrum. yanındayım yalnız bırakmak istemiyorum.
Çok sağol canım..Çok geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Benzerini yaşadım ve hala irkiliyorum o günü hatırladıkça. Küçük beye coook sevgiler
Geçmiş olsun canım ek gıda zamanı bir kaç kez yaşadım aynısını yanımda hep şu tutuyordum yerken yanında bulunuyordum puturlude biraz sıkıntım oldu ilk zamanlar bendedeÇok sağol canım..
Amin inşallah
Teşekkürler
Sağol canım.Geçmiş olsun canım ek gıda zamanı bir kaç kez yaşadım aynısını yanımda hep şu tutuyordum yerken yanında bulunuyordum puturlude biraz sıkıntım oldu ilk zamanlar bendede