Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zaten bu erkekler dünyaya naz yapmak için gelmişler sanki
Ya nedir bu cektigimiz, ben de zaman zaman isyanlardayim, hatta kayinvalidemin yaninda bile cekinmiyorum soyluyorum ki benim esim yemek yapar, cocuklarla ilgilenir, altinina kadar degistirir, dedigim temizlik islerini de zorla olsa da yapar ama kesinlikle buyuk yuk benim omuzlarimda, oturup en azindan cayini icebiliyor, benim yatana kadar bir dakika oturmadigim cok oluyor.

Cok gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis. Benim de en korktugum seydir cocuklarda, gecen sene oglumda basimiza geldi, seker kacti, nefes alamadi, esim yanimizdaydi, sogukkanlidir hemen Heimlich manevrasi denilen bir hareket var onu yapti kurtardi, seker firladi. Ben cocuklara buyuk uzumleri bile ikiye bolup veriyorum, nolur nolmaz.

Kizlar ben bugun evdeydim, Patriot gunuydu, isyeri tatil sayiyor, esim calisti ama.
Haftasonu market alisverisi 170$ gibi tuttu, icinde 4.5 kilo kiyma vardi, yarisini yemeklik parcaladik, yarisini kofte yaptik, kofteyi genellikle toplu yapariz, yogurup bir gece buzdolabinda bekletip ertesi gun sekil verip buzluga kaldiriyoruz. Bir yemeklik kadar canak seklini verdim bu sefer, haftaya Hasan pasa koftesi yapariz diye. Biraz balik aldik, temizleyip buzluga kaldirdim.
Yemek olarak yogurt corbasi, bulgur pilavi, kiymali biberli firin yemegi, tavuk kizartma, kiymali bamya var. Az yedigimizden midir nedir yemekler ertesi gune de kaliyor hep.
Sahur icin buyuk tepsinin yarisini ispanakli, diger yarisini da peynirli dosedim, artan yufka ile de sigara boregi sardim, buzluga kaldirdim. Arta kalan vakitlerde oglanin odevleri, cocuklarin banyolari, temizlik camasir, buraya bile ancak yazabildim.

Çok sağol Zeynep.
iyi yapıyorsun gerçekten dikkat etmek lazım.

Balık ben de bakayım bak iyi fikir

Çok geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Benzerini yaşadım ve hala irkiliyorum o günü hatırladıkça. Küçük beye coook sevgiler

Günaydın
144 tl migros, 149 tl de carrefour siparişi verdim. Bugünkü harcamam bunlar olur muhtemelen. Un, şeker, sıvıyağ, tereyağ stokladım güzel oldu. Kafam rahat olur uzun süre.
Akşam için da dondurucudan mantı cıkaracağım. Dünden de çorba kalmıştı. Yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…