- 25 Nisan 2018
- 1.394
- 4.845
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.281
Biz covid olduğumuzda peşimizden kayınvalidem, teyze ve enişte oldu. Hepsi çift aşılı. Enişte maşallah 90’ına yakın ve hepsi ayakta grip gibi geçirdiler. Biz süründük. Bence aşı gerçekten çok etkili.Geçmiş olsun Zeynep. Aşı oladulatan sonra bulaş devam edebiliyormus fakat hastaneye düşme ve ölüm riski azaliyormus. Öyle mi
Sagol Pure, aynen ben de oyle okudum, benim oldugun asinin koruyuculugu %95 falandi galiba, %5 az gibi gorunuyor ama milyonlarca insani dusununce asinin korumadigi kesim baya yapiyor.Geçmiş olsun Zeynep. Aşı oladulatan sonra bulaş devam edebiliyormus fakat hastaneye düşme ve ölüm riski azaliyormus. Öyle mi
Bence de kesinlikle inkar edilemez bi katkisi var.Biz covid olduğumuzda peşimizden kayınvalidem, teyze ve enişte oldu. Hepsi çift aşılı. Enişte maşallah 90’ına yakın ve hepsi ayakta grip gibi geçirdiler. Biz süründük. Bence aşı gerçekten çok etkili.
Biran once biz öğretmenlere de sıra gelir umarımBiz covid olduğumuzda peşimizden kayınvalidem, teyze ve enişte oldu. Hepsi çift aşılı. Enişte maşallah 90’ına yakın ve hepsi ayakta grip gibi geçirdiler. Biz süründük. Bence aşı gerçekten çok etkili.
Bekleyip göreceğiz pure. Detaylı ultrason zamanını bekliyoruz. Canım sıkkın.A Alya_sura88 bir gelişme var mı
İse başladığımda 22 aylık olucak canım. Bizde de vakit var ama haziranda birbirlerine alismalari için zaman tanıyacaktik yazın bu şehirde olmayacağız diye. Ama ya bulunan kişi eve gelmeyi kabuk etmiyor kendince gerekçelerle ya evi kalabalık ya da mesafe olarak uzak. Keşke kabul eden kres olsaydı ama ufak bir şehir ve kresler 30 aydan itibaren kabul ediyorlar. Burda da 2 sene önce aylık 1500du göndereceğim kres. Seneye kaç olur muallakta. Ne kadar ince düşüncelisin kendi ailen hakkında.Sikma canini, arastirmaya devam, iyi insanlar da var, Allah kotulerden uzak etsin butun cocuklarimizi. Kac aylik olacak senin kuzu? Ben de basladim hem kres hem bakici aramaya hangisi icimize sinerse. 4 aydan biraz fazla vaktimiz var. Annem diyor biz yine gelelim ama ben istemiyorum, bizim icin iyi oluyor ama onlari eve hapsetmis oluyoruz hem kardesimin 3. cocugu dogacak annem yaninda olsun istiyorum.
Burada kresler 3-4 aylikken almaya basliyorlar, benim kiz yine 27 aylik olacak krese giderse, oglani kucukken gonderdigimiz okul cok iyi ama tasinacagimiz icin gidis gelis 1 saat yolda gecirecek, bilemiyorum daha yakin bi yer mi bakmaliyim.
Gecen is arkadasimla konusuyorum 3200$ veriyormus ogluna Boston`daki kres icin, aha yandik dedim buyuk sehir cok pahali. Gerci okul Montessori okuluymus o yuzden biraz pahaliymis ama yine de 2500 den asagi bulamayiz, aman once icime sinsin istiyorum. Kiza diyorum ki okula gitmek istermisin, bi basini salliyor ki dunden razi, abisi cok aglamisti insallah kiz kolay alisir.
Hayırlısı olsun. Çok sağlıklı olsun inşallahBekleyip göreceğiz pure. Detaylı ultrason zamanını bekliyoruz. Canım sıkkın.
Hadi bakalımHerkese iyi akşamlar
Bir genç hanıma çiçek yolladım, yazmayayım fiyatını hanımefendi buralarda olabilir
Hastane işlerim vardı, özel sigortam çoğunu karşıladı 39 lira ödeme yaptım.
Markete uğradım, muz, çilek, pasta süsü aldım 34 tl. Waffle hamurunu yapıp tabanları pişireceğim, oğlum üstlerini hazırlayacak.
Bugun benim de aklımdan geçti Alyanin hic sesi çıkmıyor diye.. insallah iyi haberlerini alacagiz AlyacimBekleyip göreceğiz pure. Detaylı ultrason zamanını bekliyoruz. Canım sıkkın.
Insallah canim, ikimiz de icimize sinen bakici ya da kres buluruz.İse başladığımda 22 aylık olucak canım. Bizde de vakit var ama haziranda birbirlerine alismalari için zaman tanıyacaktik yazın bu şehirde olmayacağız diye. Ama ya bulunan kişi eve gelmeyi kabuk etmiyor kendince gerekçelerle ya evi kalabalık ya da mesafe olarak uzak. Keşke kabul eden kres olsaydı ama ufak bir şehir ve kresler 30 aydan itibaren kabul ediyorlar. Burda da 2 sene önce aylık 1500du göndereceğim kres. Seneye kaç olur muallakta. Ne kadar ince düşüncelisin kendi ailen hakkında.
Çocuklar çocuk istiyor sosyalleşmek, oyunlar, farkli ortamlar için. Çokta haklılar. Senin kızın gibi benimde. Henüz anlamasa da parkta düşünce onu kaldıran çocuğa sarılıyor, bir başka cocugun elinden tutup sevimli sevimli bakıyor ornek alıyor. Sizinde hakkınizda hayırlısı olsun..
Noodle favorimdirSelam kızlar
Market alışverişi $50 tuttu, bugün de yürüyüşe çıktık uzakdogu marketine uğradık noodle, sos vs. Aldık $20 ona ödedik.
Zeynep Gulru geçmiş olsun canım hepiniz çabucak iyileşin inşallah.
Ben de yatırım olarak Turkiye'de BES sistemine girmeyi düşünüyorum. Çalıştığınm dönemde otomatik yapılmıştı hemen iptal ettim cok pişmanım keşke devam etseydi. O zamanlar elime nakit para az kalıyordu, borcum çoktu o yüzden oraya ödeme yapmak yerine bana kalsın demiştim ama gençlik işte insan gençken daha günlük kararlar veriyor. Yaş ilerledikçe daha fazla gelecek kaygısı oluyor.