-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.261
Anadolu yakasında her yere getiriyor :)Eeevvveeettt
Suadiyeye getirir mi ama
Anadolu yakasında her yere getiriyor :)
manavkapimda.com
Sikma canini, arastirmaya devam, iyi insanlar da var, Allah kotulerden uzak etsin butun cocuklarimizi. Kac aylik olacak senin kuzu? Ben de basladim hem kres hem bakici aramaya hangisi icimize sinerse. 4 aydan biraz fazla vaktimiz var. Annem diyor biz yine gelelim ama ben istemiyorum, bizim icin iyi oluyor ama onlari eve hapsetmis oluyoruz hem kardesimin 3. cocugu dogacak annem yaninda olsun istiyorum.Tam bakıcı aradığım dönemde gece okuduğum haber tüm uykumu hiç etti. Uykusuz, yorgun ve biraz da gerginim sanırım. 18.ay asisi var bugün kızımin.Umarim atessiz atlatırız. Hayırlı ramazanlar.
Bu menuye de bu kadarcik denmez ama, vallahi sarma alinir :) Ellerine saglik, afiyet olsun.Sarma, köfte, mercimek çorba, salatabu kadarcık yapabildim
Ay say desen 57 cesit sayamam, afiyet olsun, hayirli RamazanlarEllerine saglik canim ❤ gayet yeterli bi menu zaten
Biz hem kalabaliktik hem ozlemisiz boyle aktiviteleri
Tam 57 cesitti
@bounty sahurda bile icli kofte yedi, kavrulmuyordur simdi insallah.
Ay say desen 57 cesit sayamam, afiyet olsun, hayirli Ramazanlar
Kolay gelsin Pure, iyi ki indirim varmis, baksana yine de 220 tutmus, cok geldi bana hayat gercekten pahaliOkula uğradım. Evrak teslimi yaptım. İmzalarımi attım.
Alışverişe gittik indirim vardı.
Śu,kahve,lokum,kurabiye,un, leblebi, patates, 12li 1 litrelik süt aldik. 220 lira tuttu
1 litrelik paket süt bile 4. 75 canımKolay gelsin Pure, iyi ki indirim varmis, baksana yine de 220 tutmus, cok geldi bana hayat gercekten pahali
Belli gercekten onemliymis, bana birisi bu kadar cesit hazirlayarak agirlasa goklere cikardim. Benim en cok hazirladigim 10-12 falandir, o da seneler once Ramazan davetlerinde falan. Kahvaltida 20 cesiti gecmisimdir ama onlar zaten hazir seyler oluyor, benim katkim yine az, iste demek ki sef olmak bunu gerektiriyor.Sagol kuzummm ❤
Misafirim cok önemliydi, ondan ne yapicagimi sasirdim
Evet pahaliymis gercekten, biz bi galon sutu (4 litreye yakin) 4 e aliyoruz, daha uygunlari da oluyor, organik olursa 6$ falan oluyor.1 litrelik paket süt bile 4. 75 canım
Belli gercekten onemliymis, bana birisi bu kadar cesit hazirlayarak agirlasa goklere cikardim. Benim en cok hazirladigim 10-12 falandir, o da seneler once Ramazan davetlerinde falan. Kahvaltida 20 cesiti gecmisimdir ama onlar zaten hazir seyler oluyor, benim katkim yine az, iste demek ki sef olmak bunu gerektiriyor.
1 litrelik paket süt bile 4. 75 canım
İndirimli işteIyi bile almissin
Tam yagli sütler 7-8 arasi.