- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.621
Tarhana çorbası, mercimekli köfte, salata, ayran..Ben de ne yemek yapacağımı bilmiyorum. Alışverişe yarın gidilecek. Evde bir sey de kalmadı. Uyduracağız bakalım.
Sizlerde neler var? Fikir olsun.
Cok güzelmiş ya. Afiyet olsun. İyi fikir olduTarhana çorbası, mercimekli köfte, salata, ayran..
Kesinlikle öyle. Düzen de getiriyor.Bizim de menü barbunya yemeği,pilav ve salata
İlk defa haftalık menü yaptım çok rahatmış böyle.gereksiz harcamanında önüne geçiyor.
Pürecim afiyet olsunTarhana çorbası, mercimekli köfte, salata, ayran..
Patatesli peynirli kek bende yapayım kahvaltıda güzel oluyorMerhaba kızlar
Yine kar yağışlı bir güne uyandık, daha yerdekiler duruyordu
Kahvalti yaptık, bulaşık yıkadım, dün yoğurt mayalamistim onun tenceresiyle tavaları falan cifledim iki saat. Patatesli peynirli kek yaptım.
Bugüne hiç yemek fikrim yok, bulaşıklarla uğraşırken yemek yapmaktan soğudumkızıma sebze çorbası yapacağım gerisi önemli değil
İşini ayarladın, darısı okul ve eve canım. Gönlüne göre ev ve okul bulursun inşallah. Ev fiyatları nasıl bu arada. Mortgage kredisi uzun sürüyor orda galiba ama faizler düşüktürBen dun kiymali makarna yaptim, birkac gundur oruc tutuyorum, hamileliklerden kalma cok borcum var, niyetine girdim insallah bitiririm.
Yeni sirketimi simdiden sevdim, insallah boyle gider. Bilgisayar veriyorlarmis, Mac mi PC mi istersiniz dediler, Amerikalilar genelde Mac kullaniyor ama ben alisamadim PC tercih ettim.
Her hafta eve kovid testi gondereceklermis. Fotografimi istediler, ekible tanismada kullanacaklarmis, aksam esim cocuklar uyuyunca cekti, 1 saat ugrastik, onu mu giysem bunu giysem, sacim toplu mu olsa acik mi biraksam. Esim fotografimi cekerken yaslanmissin dedi sagolsun, demek ki dikkatli bakmiyormus ne zamandir :)
4 tane SMA li cocugumuza bagis yaptik. Dun 10$ harcadim, arkadasima hediye not defteri ve cocuklara renkli kil aldim, haftasonu etkinlik yapariz bolca da evi batiririz dedim.
Kayinvalidemin yurtdisi seyahat sigortasini yaptirdik, kovidi de karsiliyor iyi oldu. Online alisverislerim kayinvalideme ulasti, bir tek kovid testi kaldi. Esimin kardesi ugrasiyor sagolsun. Ben de annemle babamin testini ayarlayacagim bugun, benden haberler boyle.
Sagol Pure. Ev ve okul bir birine cok bagli, baktigim bolgelerin ilk okul puanina bakiyorum. Kafamda 3 sehir belirledim (sehirler bibirine cok yakin ilce gibiler), ise cok uzak olmayan ve okul puanlari 10 uzerinden 8, 9 dan asagi olmayan yerler. Sanirim once kiraya cikacagiz, onumuzu gormek ve biraz daha biriktirip mortgage i azaltmak icin ama iste kiralar az degil insan ustune biraz daha koyayim kredi odeyeyim diye dusunuyor.İşini ayarladın, darısı okul ve eve canım. Gönlüne göre ev ve okul bulursun inşallah. Ev fiyatları nasıl bu arada. Mortgage kredisi uzun sürüyor orda galiba ama faizler düşüktür
Almışken kafana uyani , beğendiğini al canım. Bence ödenir 30 yıl.ev de çok güzel. Boşuna kiraya para verme.Sagol Pure. Ev ve okul bir birine cok bagli, baktigim bolgelerin ilk okul puanina bakiyorum. Kafamda 3 sehir belirledim (sehirler bibirine cok yakin ilce gibiler), ise cok uzak olmayan ve okul puanlari 10 uzerinden 8, 9 dan asagi olmayan yerler. Sanirim once kiraya cikacagiz, onumuzu gormek ve biraz daha biriktirip mortgage i azaltmak icin ama iste kiralar az degil insan ustune biraz daha koyayim kredi odeyeyim diye dusunuyor.
Esim 3 odalidan asagi olmasin diyor, cocuklarin birer odasi olur, ben de oyle dusunuyorum ama az borclanmak icin acaba 2+1 ile mi baslasak diyorum, cocuklar daha kucuk ayni odayi kullanabilirler. 30 senelik kredi cekmek istemiyorum, beni cok huzursuz eder, en fazla 15 senelik istiyorum ve mumkunse onu da suresinden once kapatmayi hedefliyorum.
Su linktekini begendim mesela ama fiyati bize fazla, arastiriyorum belki bir firsat cikar.
240-242 White St, Belmont, MA 02478 | Zillow
240-242 White St, Belmont MA, is a Condo home that contains 1742 sq ft and was built in 1920.It contains 3 bedrooms and 2 bathrooms.This home last sold for $870,000 in March 2021. The Zestimate for this Condo is $1,126,300, which has increased by $1,220 in the last 30 days.The Rent Zestimate...www.zillow.com