- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.661
Kızım doğdu hastanedeyiz. Sütüm olsun diye eşim bimden sütlaç profiterol kazandibi almış. İlk o zaman bakmıştım tadına . Bence tatlılar gayet güzeldi. İyi de süt yaptıprofiterol eskiden çok yapardım, sonra çekilen emeğe değmeyen bir tatlı olduğuna kanaat getirip bıraktımyıllardır yapmıyorum, çok nadiren bimden alırım güzeldi en son onunki üreticiyi değiştirmedilerse (mado)
Eşim de yapma uğraşma dedi.profiterol eskiden çok yapardım, sonra çekilen emeğe değmeyen bir tatlı olduğuna kanaat getirip bıraktımyıllardır yapmıyorum, çok nadiren bimden alırım güzeldi en son onunki üreticiyi değiştirmedilerse (mado)
Kazandibini hala alırım bimin, a101inkiler güzel değil mesela nişastalı muhallebi gibi :))Kızım doğdu hastanedeyiz. Sütüm olsun diye eşim bimden sütlaç profiterol kazandibi almış. İlk o zaman bakmıştım tadına . Bence tatlılar gayet güzeldi. İyi de süt yaptı
Hamurunu karıştır pişir tek tek tepsiye sık fırına ver, üstüne ayrı sos yap içine ayrı krema yap onları hamurun içine doldur, sonra beş dakikada yenip bitsin :))Eşim de yapma uğraşma dedi.
yok yok dedim çok pratik. Daha hamuru yoğururken pişman oldum
Bir daha asla yapmaya çalışmam.
bazı tatlıları dışardan almak daha mantıklı
Tatlıyı her türlü severim, bi de sizde de oluyor mu mesela insanın canı tatlı çekince spesifik birini çekiyor. Mesela sütlü tatlı istiyorsan baklava olmuyor, şerbetli istiyorsan çikolata yerini tutmuyorGenelde Carrefourdan alıyorz hiper mağazalarda kendileri yapıyor.
biminkiler güzelse arada ordan da alırız.
çikolatalı tatlılarl seviyoruz
Yanlış hatırlamıyorsam a101 cizkeki güzeldi. limonlu olan.Kazandibini hala alırım bimin, a101inkiler güzel değil mesela nişastalı muhallebi gibi :))
Hamurunu karıştır pişir tek tek tepsiye sık fırına ver, üstüne ayrı sos yap içine ayrı krema yap onları hamurun içine doldur, sonra beş dakikada yenip bitsin :))
Noddle çok lezzetli, bundan 10 sene önce öğrenciyken o kadar çok yerdik ki ayy nasıl güzel giderdi :)) o zamanlar ne yersek yakıyorduk tabi, noddle güzel ama cildi metabolizmayı fena bozuyor ya, sivilce falan da cabası. şöyle ev yapımı erişte olsa tereyağında pişirir tabak tabak yerim hiç acımam ama çok kimyasal o noddle, her zararlı şey gibi çok da lezzetliKızlar ben noddle dadandimhep kardeşimin suçu.
Hazır olan mı:) daha hiç yemedimKızlar ben noddle dadandimhep kardeşimin suçu.
O zaman hiç başlama :))Hazır olan mı:) daha hiç yemedim
????Kızlar konuyla alakasız bişey anlatacam size
Dün duydum
O ne hicbirsey anlamadımKartallar ile leylekler savaşını hiç duydunuz mu. Türkiyede olmuş çok güldüm
Anlatayım canım.O ne hicbirsey anlamadım