-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.641
Zeyneeeep.bayildim yaaSagol Pure. Ev ve okul bir birine cok bagli, baktigim bolgelerin ilk okul puanina bakiyorum. Kafamda 3 sehir belirledim (sehirler bibirine cok yakin ilce gibiler), ise cok uzak olmayan ve okul puanlari 10 uzerinden 8, 9 dan asagi olmayan yerler. Sanirim once kiraya cikacagiz, onumuzu gormek ve biraz daha biriktirip mortgage i azaltmak icin ama iste kiralar az degil insan ustune biraz daha koyayim kredi odeyeyim diye dusunuyor.
Esim 3 odalidan asagi olmasin diyor, cocuklarin birer odasi olur, ben de oyle dusunuyorum ama az borclanmak icin acaba 2+1 ile mi baslasak diyorum, cocuklar daha kucuk ayni odayi kullanabilirler. 30 senelik kredi cekmek istemiyorum, beni cok huzursuz eder, en fazla 15 senelik istiyorum ve mumkunse onu da suresinden once kapatmayi hedefliyorum.
Su linktekini begendim mesela ama fiyati bize fazla, arastiriyorum belki bir firsat cikar.
240-242 White St, Belmont, MA 02478 | Zillow
240-242 White St, Belmont MA, is a Condo home that contains 1742 sq ft and was built in 1920.It contains 3 bedrooms and 2 bathrooms.This home last sold for $870,000 in March 2021. The Zestimate for this Condo is $1,126,300, which has increased by $1,220 in the last 30 days.The Rent Zestimate...www.zillow.com
Zeynecim bende tek kelimeyle bayıldım!Sagol Pure. Ev ve okul bir birine cok bagli, baktigim bolgelerin ilk okul puanina bakiyorum. Kafamda 3 sehir belirledim (sehirler bibirine cok yakin ilce gibiler), ise cok uzak olmayan ve okul puanlari 10 uzerinden 8, 9 dan asagi olmayan yerler. Sanirim once kiraya cikacagiz, onumuzu gormek ve biraz daha biriktirip mortgage i azaltmak icin ama iste kiralar az degil insan ustune biraz daha koyayim kredi odeyeyim diye dusunuyor.
Esim 3 odalidan asagi olmasin diyor, cocuklarin birer odasi olur, ben de oyle dusunuyorum ama az borclanmak icin acaba 2+1 ile mi baslasak diyorum, cocuklar daha kucuk ayni odayi kullanabilirler. 30 senelik kredi cekmek istemiyorum, beni cok huzursuz eder, en fazla 15 senelik istiyorum ve mumkunse onu da suresinden once kapatmayi hedefliyorum.
Su linktekini begendim mesela ama fiyati bize fazla, arastiriyorum belki bir firsat cikar.
240-242 White St, Belmont MA, is a Condo home that contains 1742 sq ft and was built in 1920.It contains 3 bedrooms and 2 bathrooms.This home last sold for $870,000 in March 2021. The Zestimate for this Condo is $1,126,300, which has increased by $1,220 in the last 30 days.The Rent Zestimate...www.zillow.com
Bu ev icin 15 senelik icin 5426$, 30 senelik 3922$ cikiyor sitedeki hesaplamayi kullandigimda.Almışken kafana uyani , beğendiğini al canım. Bence ödenir 30 yıl.ev de çok güzel. Boşuna kiraya para verme.
Aylık ödeme ne istiyorlar
Zeynepcim Allah gönlünüze göre versin canımSagol Pure. Ev ve okul bir birine cok bagli, baktigim bolgelerin ilk okul puanina bakiyorum. Kafamda 3 sehir belirledim (sehirler bibirine cok yakin ilce gibiler), ise cok uzak olmayan ve okul puanlari 10 uzerinden 8, 9 dan asagi olmayan yerler. Sanirim once kiraya cikacagiz, onumuzu gormek ve biraz daha biriktirip mortgage i azaltmak icin ama iste kiralar az degil insan ustune biraz daha koyayim kredi odeyeyim diye dusunuyor.
Elektrikli çaycı her daim sicak çay sunuyor o güzel qma elektrik faturasını biraz kabartıyor canım. Ben 5 sene önce falan kullandım belki şimdi enerji tasarruflu vardır bilmiyorum.Kizlar iyi geceler..Bana cay.makinesi tavsiyesi verir misiniz? Bir de buyuk.caydanlik. Sizce cay makinesi.mi iyi yoksa.caydanlik mi? Ben buyuk.hacimli.birsey istiyorum.
Tefal in ki güzel benceKizlar iyi geceler..Bana cay.makinesi tavsiyesi verir misiniz? Bir de buyuk.caydanlik. Sizce cay makinesi.mi iyi yoksa.caydanlik mi? Ben buyuk.hacimli.birsey istiyorum.
Ellerine sağlık ben de yapacam deyip duruyorum bir mutfağa başına geçemedim malzemeler varSelam kızlar
Dunden beri durmayan bir kar yağışıkar bizi yıldıramaz tabii dışarı çıktık kızımla, karlara battık çıktık, baya oynadık.
Harcamamiz yok sanırım
Kremalı mantarlı makarna yaptım.
Bir de kar havasına uygun bol tarçınlı elmalı kurabiye yaptım
Tesekkurler canim bakiyim bi.Tefal in ki güzel bencegümüş gri büyük çaydanlık gibi
profiterol eskiden çok yapardım, sonra çekilen emeğe değmeyen bir tatlı olduğuna kanaat getirip bıraktımSelam kızlar
uzaklardabiz
pure hazel elinize sağlık kızlar.
Bugün bende hira tatlısı yaptım
Geçenlerde profiterol yapmaya çalıştım olmadı.Profiteroller fırında şişmedi,tadı poğaca gibiydi çayın yanına yedik kremasıda güzel olmadı mecburen döktüm.
Afiyet olsun canımYedim baklavlaaribugünlerde tatliyla aram iyi.
Sevgiyeyolculuk benim birkaç gün önce kekim tutmadı düşün . Ayçiçek yağı kalmamıştı zeytinyağı koydum.tadi değişir diye yarım bardak yağ yarım bardak su koydum ayy hiç olmadı çöpe gitti