Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zeyneeeep.bayildim yaagönlüne göre olsun insaallah. Keske.bizim.de bahceli evde yasama.imkanjmiz olsa. Cocuklar icin cok isterdim. Esime.bazen diyorum o da tek ev olqcagi icin cesaret edemiyor. Bi de soguk memleketteyiz.malesef cok yaygin degil.burda.

Zeynecim bende tek kelimeyle bayıldım!
TLC deki evlere benziyor
İnşallah gönlünüze göre olur

Almışken kafana uyani , beğendiğini al canım. Bence ödenir 30 yıl.ev de çok güzel. Boşuna kiraya para verme.
Aylık ödeme ne istiyorlar
Bu ev icin 15 senelik icin 5426$, 30 senelik 3922$ cikiyor sitedeki hesaplamayi kullandigimda.
Bu arada inanmazsiniz bu ev 1920 yilinda yapilmis, ama tabi sonra yenilenmis.
Onceliklerimin basinda kucuk bir bahcesi olmasi da var, ozellikle cocuklar icin iyi olur, hicbir yere gidemesek bahcede vakit geciririz.

Zeynepcim Allah gönlünüze göre versin canım
Aslında işyerine daha uzun zamandan gitmeyi göze alırsan 500 bin civarı böyle bir ev bulabilirsin. Site içerisinde yeni yapılmış sıfır evler gezdik, çok güzelleri. Tabii biraz tenha yerlerde, okula da isyerine de uzak olur ama... 30 sene mortgage bence de çok fazla. Üstelik taksit miktarı da hic az değil. 15 seneye 4000 olsa yine bir nebze makul.

Kizlar iyi geceler..Bana cay.makinesi tavsiyesi verir misiniz? Bir de buyuk.caydanlik. Sizce cay makinesi.mi iyi yoksa.caydanlik mi? Ben buyuk.hacimli.birsey istiyorum.
Elektrikli çaycı her daim sicak çay sunuyor o güzel qma elektrik faturasını biraz kabartıyor canım. Ben 5 sene önce falan kullandım belki şimdi enerji tasarruflu vardır bilmiyorum.

Selam kızlar
Dunden beri durmayan bir kar yağışı kar bizi yıldıramaz tabii dışarı çıktık kızımla, karlara battık çıktık, baya oynadık.
Harcamamiz yok sanırım
Kremalı mantarlı makarna yaptım.
Bir de kar havasına uygun bol tarçınlı elmalı kurabiye yaptım

Eklentiler

• 20210219_161757.jpg
    222,7 KB · Görüntüleme: 48
Ellerine sağlık ben de yapacam deyip duruyorum bir mutfağa başına geçemedim malzemeler var

Zeynep Gulru ne kadar güzel bir ev, gönlünüze göre bir tane bulursunuz inşallah
pure hazel offf baklava için ruhumu satarım ellerine sağlık
Bugün pcde çok zaman geçirdim, beynim klavyeye akmak üzere. Normalde sabah öğleye kadar çalışmamı bitirirdim bugün salladım. Robot evi süpürdü ben yemek hazırladım (iki üç kaşık et sote, yoğurtlu kereviz, salata). Şimdi spor yapıp laylaylom takılırım. Evde olduğumdan harcama yapmadım, dün sebze ve yoğurt mayalamaya süt almıştım toplam 20 tl kadar.

Benim bütçe de marttan itibaren düzene girer diye düşünüyorum, ocak ve şubatta önceden planlı yüklü ödemeler vardı, yine de elime geçenlerle aldım bişeyler. Marttan itibaren altın-fon-az da hisse şeklinde giderim diyorum, bakalım allah kerim.

profiterol eskiden çok yapardım, sonra çekilen emeğe değmeyen bir tatlı olduğuna kanaat getirip bıraktım yıllardır yapmıyorum, çok nadiren bimden alırım güzeldi en son onunki üreticiyi değiştirmedilerse (mado)

Afiyet olsun canım
Ayy bazen öyle oluyor ya.
Malzemelere ve emeğe üzülüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…