Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Sabah kahvalıtılık
Süzme peynir
Labne pınar
Üçgen peynir
200 gr pınar macar salam
Marmarabirlik zeytin
Havuç
Patates
Biraz salatalık ve domates

Eşime 15 gün için 6 pk sigara toplam 210

Birde sanal market siparişi oluştrdum
Oda 70 lira tuttu.
3lü ıslak mendil.
Maden suyu 6 lı
Sepet 30 lt
Famillia 6lı kağıt havlu
2 kg toz şeker
Akşam için kemikli etten haşlama yapıcağım
İçine havuç ve patates koyuyorum.
yanına pilav.
Ve süzme mercimek yaparım.

Ben de yarın yapacağım haşlama. Tam havası. Hem de mis gibi şifa. Ellerine sağlık şimdiden.

Selam kizlar
A Alya_sura88 canim senin biraz zorlu bir surec olmus ama sonu cok guzel olacak insallah, sen kendine dikkat et yorma, dualarimiz hep seninle.

pure hazel canim bereketli olsun altinin.

Esim market alisverisini yapti, 75$ tutmus. Cumartesi misafirlerimiz geldi, mercimek koftesi, kiymali pogaca, kucuk ikramlik pizza, un helvasi, biskuvi pastasi ikram ettik. Arkadas baliga merakli, benim babam da hastasi saatlerce konustular. Oglum zaten taniyor ama en son 1 sene once gorustugumuz icin kiz hatirlamiyor, ilk annanesinin kucagindan inmedi ama sonra bir alisti, tokalarini getiriyor taktiriyor, bebeklerini getiriyor yanlarina diziyor, ikna oldum benim kiz kreste abisi kadar zorlanmayacak gibi insallah.

Yemek olarak kuzu kavurma, nohut, karniyarik, yesil mercimek corbasi, pilav yaptik, misafirden de baya kaldi.

Son düzenleme:
Bu arada annemlerin bavullari hazirliyoruz, cok ozleyecegim onlari, hele cocuklar. Kayinvalidem de orda hazirliyor bavullarini, ne istersiniz diye soruyor. Ben kolaylik olsun diye sanal markette sepet olusturdum, kardesim onaylayacak kayinvalidemin eve gonderecek, 610 TL tuttu, cogu aburcubur, hesapladik 15 kilo tutuyor. Bi de aldigimiz catal kasik takimi var, annem diyor o sekiz kilo tutar, anne dedim napiyorsun 4 kilo falandir o, o kadar tutar mi ya 84 parca?
THY ile gelecek kayinvalidem, 23 kilodan 2 bavul hakki var, bir de 10 kilo kadar carry-on hakki var ama ben eli bos olsun rahat etsin diyorum.

Günaydın.
Oturduk yine ders başına öğlene kadar :)
Özlemişim işimi. Artık keşke yüzyüze eğitime dönsek tamamen, her sey düzelse.
Dün sadece Kemalpaşa tatlısı aldık kuru paket. Başka bir harcama olmadı.
Bugün alışveriş yapmam gerek. Eşime ve küçük kıza pijama, bir de kendime ve eşime lens almalıyım.
Haşlama yapacağım bugün. Patatesli, havuçlu ve terbiyeli. Dün Sevgiyeyolculuk yazınca aklıma geldi. Tam havası şimdi. Onun yanına bir sey yapmam ben tek çeşit yeriz.

Merhaba kızlar. Bugun dersim yoktu bir tio daha rahatim. Karisik zeytinyagli dolma,firinda karnabahar ve visne kompostosu yaptım. Dunden kalan sehriye corbasi ile yeter bize. 2750den 1 tane ata lira ve 20 euro aldim

Eklentiler

• 20210216_152259.jpg
    217,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 20210216_152133.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…