- 25 Nisan 2018
- 1.394
- 4.846
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.601
Kendisi anlatıyordu diyaloğu, kahvalti hazırlarken videosuna denk geldim, yüreğim paramparça oldu ne kahvalti yapabildim ne günü yasayabildim. Durup durup ağlamaklı oldum.Annen yok,kimsen yok..
Doğan Cüceloğlu
Allah rahmet eylesin..
Orada yaşamakla çok iyi karar verdin geleceğin adına bence ZeynepOzel emeklilik icin maasimdan cok az bir miktar kesiliyordu, orani arttirmamistim cunku ne yapacagimiz belli degildi, bugun hesabi kontrol ettim, 3 yilda benden 3246$ kesilmis, suan 4400$ civari birikmis tam anlamadigim bir fonda islem gormus. Buradaki birikmisi yeni sirketimin sundugu emeklilik sistemine aktarmayi dusunuyorum ve madem burada yasamaya karar verdik emekliligi daha ciddi dusunmeye karar verdim, en az 10 bin $ yillik emeklilik icin ayirmayi dusunuyorum, guzel tarafi boyle yapinca devlet vergi kesmiyor ve fonlarda islem goruyor para katlaniyor.
Dünden beri o kadar üzgünüm kiKonfor alanı içinde kalınca hayat rahat;
dışarı çıktığın zaman belirsizlik başlayacak ve bu tehlikeli... Cesaret ister.
Ama için biliyor ki heyecan da orada.
İşte bu heyecan önemli, aksi hâlde bir ölüden farksızsın.
#Doğan Cüceloğlu
Allah rahmet eylesin
Ben de çok üzgünüm.Dünden beri o kadar üzgünüm kien son çocukken barış mançonun ölümüne bu denli üzülmüştüm. çok seviyordum doğan cüceloğlunu, sevmenin ötesinde çok değerli bir bilim insanıydı, çok büyük bir kıymetti memleket için. kendisi de anadolunun içinden çıktığı için insanımıza yabancı değildi ki psikoloji gibi bir ilim için önemli birşey bu. allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Ne büyük şans boza❤Ben de çok üzgünüm.
Daha önce çalıştığım özel bir kurumda birlikte çalışma imkanı bulmuştuk kısa bir süre de olsa.
Öğrendiklerimi, sohbetinin güzelliğini anlatamam.
Çok üzgünüm.
Mihail ben dun ata lira aldim ama sonradan esim.borsa cok dustu tan alim.zamani deyince pisman oldum.keske hisse alsaydim.bi deneseydim.dedim.pure hazel başkanım şubat ayı için şimdilik 1 gr altın ve 200 tl'lik fon aldım. Ay içinde zamana yayarak yaklaşık 1000 tllik daha hisse-fon almayı planlıyorum. excelime gram altın karşılığını da yazacağım ki 2021'de hangisinin getirisi iyi az çok belli olacaktır.
Çok şanslısınız, ben de facebook youtube her yerden takip ederdim. Daha storyleri bile duruyordu vefat haberi düştüğündeBen de çok üzgünüm.
Daha önce çalıştığım özel bir kurumda birlikte çalışma imkanı bulmuştuk kısa bir süre de olsa.
Öğrendiklerimi, sohbetinin güzelliğini anlatamam.
Çok üzgünüm.
Diğer ay alırsın canım hiç sıkıntı değil :) ben trade etmekten uzağım açıkçası, uzun vadeli alım düşündüğüm için bir ay erken bir ay geç çok fark etmez diye düşünüyorum. Kısa vadede düzeltmeler hep olur alım fırsatları bitmez.Mihail ben dun ata lira aldim ama sonradan esim.borsa cok dustu tan alim.zamani deyince pisman oldum.keske hisse alsaydim.bi deneseydim.dedim.
Evet haklisin.Diğer ay alırsın canım hiç sıkıntı değil :) ben trade etmekten uzağım açıkçası, uzun vadeli alım düşündüğüm için bir ay erken bir ay geç çok fark etmez diye düşünüyorum. Kısa vadede düzeltmeler hep olur alım fırsatları bitmez.
Ben de anlamıyorum aslında, henüz öğrenme aşamasındayım ama altın hazır tersteyken yeni bir alternatif öğrenmek istedim. Yavaş yavaş giriyorum kademeli alıyorum zaten. Öyle param beşe ona katlansın hedeflerim yok.