Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sagol Pure. Ev ve okul bir birine cok bagli, baktigim bolgelerin ilk okul puanina bakiyorum. Kafamda 3 sehir belirledim (sehirler bibirine cok yakin ilce gibiler), ise cok uzak olmayan ve okul puanlari 10 uzerinden 8, 9 dan asagi olmayan yerler. Sanirim once kiraya cikacagiz, onumuzu gormek ve biraz daha biriktirip mortgage i azaltmak icin ama iste kiralar az degil insan ustune biraz daha koyayim kredi odeyeyim diye dusunuyor.
Esim 3 odalidan asagi olmasin diyor, cocuklarin birer odasi olur, ben de oyle dusunuyorum ama az borclanmak icin acaba 2+1 ile mi baslasak diyorum, cocuklar daha kucuk ayni odayi kullanabilirler. 30 senelik kredi cekmek istemiyorum, beni cok huzursuz eder, en fazla 15 senelik istiyorum ve mumkunse onu da suresinden once kapatmayi hedefliyorum.

Su linktekini begendim mesela ama fiyati bize fazla, arastiriyorum belki bir firsat cikar.

Zeyneeeep.bayildim yaa😍😍gönlüne göre olsun insaallah. Keske.bizim.de bahceli evde yasama.imkanjmiz olsa. Cocuklar icin cok isterdim. Esime.bazen diyorum o da tek ev olqcagi icin cesaret edemiyor. Bi de soguk memleketteyiz.malesef cok yaygin degil.burda.

Sagol Pure. Ev ve okul bir birine cok bagli, baktigim bolgelerin ilk okul puanina bakiyorum. Kafamda 3 sehir belirledim (sehirler bibirine cok yakin ilce gibiler), ise cok uzak olmayan ve okul puanlari 10 uzerinden 8, 9 dan asagi olmayan yerler. Sanirim once kiraya cikacagiz, onumuzu gormek ve biraz daha biriktirip mortgage i azaltmak icin ama iste kiralar az degil insan ustune biraz daha koyayim kredi odeyeyim diye dusunuyor.
Esim 3 odalidan asagi olmasin diyor, cocuklarin birer odasi olur, ben de oyle dusunuyorum ama az borclanmak icin acaba 2+1 ile mi baslasak diyorum, cocuklar daha kucuk ayni odayi kullanabilirler. 30 senelik kredi cekmek istemiyorum, beni cok huzursuz eder, en fazla 15 senelik istiyorum ve mumkunse onu da suresinden once kapatmayi hedefliyorum.

Su linktekini begendim mesela ama fiyati bize fazla, arastiriyorum belki bir firsat cikar.

Zeynecim bende tek kelimeyle bayıldım!
TLC deki evlere benziyor 🏠
İnşallah gönlünüze göre olur 🙂

Almışken kafana uyani , beğendiğini al canım. Bence ödenir 30 yıl.ev de çok güzel. Boşuna kiraya para verme.
Aylık ödeme ne istiyorlar
Bu ev icin 15 senelik icin 5426$, 30 senelik 3922$ cikiyor sitedeki hesaplamayi kullandigimda.
Bu arada inanmazsiniz bu ev 1920 yilinda yapilmis, ama tabi sonra yenilenmis.
Onceliklerimin basinda kucuk bir bahcesi olmasi da var, ozellikle cocuklar icin iyi olur, hicbir yere gidemesek bahcede vakit geciririz.

Zeynepcim Allah gönlünüze göre versin canım💚
Aslında işyerine daha uzun zamandan gitmeyi göze alırsan 500 bin civarı böyle bir ev bulabilirsin. Site içerisinde yeni yapılmış sıfır evler gezdik, çok güzelleri. Tabii biraz tenha yerlerde, okula da isyerine de uzak olur ama... 30 sene mortgage bence de çok fazla. Üstelik taksit miktarı da hic az değil. 15 seneye 4000 olsa yine bir nebze makul.

Kizlar iyi geceler..Bana cay.makinesi tavsiyesi verir misiniz? Bir de buyuk.caydanlik. Sizce cay makinesi.mi iyi yoksa.caydanlik mi? Ben buyuk.hacimli.birsey istiyorum.
Elektrikli çaycı her daim sicak çay sunuyor o güzel qma elektrik faturasını biraz kabartıyor canım. Ben 5 sene önce falan kullandım belki şimdi enerji tasarruflu vardır bilmiyorum.

Selam kızlar
Dunden beri durmayan bir kar yağışı 🥶 kar bizi yıldıramaz tabii dışarı çıktık kızımla, karlara battık çıktık, baya oynadık.
Harcamamiz yok sanırım🤩
Kremalı mantarlı makarna yaptım.
Bir de kar havasına uygun bol tarçınlı elmalı kurabiye yaptım 😍

Eklentiler

• 20210219_161757.jpg
    20210219_161757.jpg
    222,7 KB · Görüntüleme: 48
Selam kızlar
Dunden beri durmayan bir kar yağışı 🥶 kar bizi yıldıramaz tabii dışarı çıktık kızımla, karlara battık çıktık, baya oynadık.
Harcamamiz yok sanırım🤩
Kremalı mantarlı makarna yaptım.
Bir de kar havasına uygun bol tarçınlı elmalı kurabiye yaptım 😍
Ellerine sağlık ben de yapacam deyip duruyorum bir mutfağa başına geçemedim malzemeler var :KK66:

Zeynep Gulru Zeynep Gulru ne kadar güzel bir ev, gönlünüze göre bir tane bulursunuz inşallah :KK200:
pure hazel pure hazel offf baklava için ruhumu satarım :KK70: ellerine sağlık
Bugün pcde çok zaman geçirdim, beynim klavyeye akmak üzere. Normalde sabah öğleye kadar çalışmamı bitirirdim bugün salladım. Robot evi süpürdü ben yemek hazırladım (iki üç kaşık et sote, yoğurtlu kereviz, salata). Şimdi spor yapıp laylaylom takılırım. Evde olduğumdan harcama yapmadım, dün sebze ve yoğurt mayalamaya süt almıştım toplam 20 tl kadar.

Benim bütçe de marttan itibaren düzene girer diye düşünüyorum, ocak ve şubatta önceden planlı yüklü ödemeler vardı, yine de elime geçenlerle aldım bişeyler. Marttan itibaren altın-fon-az da hisse şeklinde giderim diyorum, bakalım allah kerim.

Selam kızlar
uzaklardabiz uzaklardabiz
pure hazel pure hazel elinize sağlık kızlar.
Bugün bende hira tatlısı yaptım 😁
Geçenlerde profiterol yapmaya çalıştım olmadı.😅 Profiteroller fırında şişmedi,tadı poğaca gibiydi çayın yanına yedik 😁 kremasıda güzel olmadı 😕 mecburen döktüm.
profiterol eskiden çok yapardım, sonra çekilen emeğe değmeyen bir tatlı olduğuna kanaat getirip bıraktım :KK70: yıllardır yapmıyorum, çok nadiren bimden alırım güzeldi en son onunki üreticiyi değiştirmedilerse (mado)

Yedim baklavlaari😊 bugünlerde tatliyla aram iyi.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk benim birkaç gün önce kekim tutmadı düşün . Ayçiçek yağı kalmamıştı zeytinyağı koydum.tadi değişir diye yarım bardak yağ yarım bardak su koydum😂ayy hiç olmadı çöpe gitti
Afiyet olsun canım 🙂
Ayy bazen öyle oluyor ya.
Malzemelere ve emeğe üzülüyor insan 🙂

X