Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ozel emeklilik icin maasimdan cok az bir miktar kesiliyordu, orani arttirmamistim cunku ne yapacagimiz belli degildi, bugun hesabi kontrol ettim, 3 yilda benden 3246$ kesilmis, suan 4400$ civari birikmis tam anlamadigim bir fonda islem gormus. Buradaki birikmisi yeni sirketimin sundugu emeklilik sistemine aktarmayi dusunuyorum ve madem burada yasamaya karar verdik emekliligi daha ciddi dusunmeye karar verdim, en az 10 bin $ yillik emeklilik icin ayirmayi dusunuyorum, guzel tarafi boyle yapinca devlet vergi kesmiyor ve fonlarda islem goruyor para katlaniyor.

Annen yok,kimsen yok..
Doğan Cüceloğlu
Allah rahmet eylesin..
Kendisi anlatıyordu diyaloğu, kahvalti hazırlarken videosuna denk geldim, yüreğim paramparça oldu ne kahvalti yapabildim ne günü yasayabildim. Durup durup ağlamaklı oldum.
Ne çok kaybımız var bu günlerde 😔

Ozel emeklilik icin maasimdan cok az bir miktar kesiliyordu, orani arttirmamistim cunku ne yapacagimiz belli degildi, bugun hesabi kontrol ettim, 3 yilda benden 3246$ kesilmis, suan 4400$ civari birikmis tam anlamadigim bir fonda islem gormus. Buradaki birikmisi yeni sirketimin sundugu emeklilik sistemine aktarmayi dusunuyorum ve madem burada yasamaya karar verdik emekliligi daha ciddi dusunmeye karar verdim, en az 10 bin $ yillik emeklilik icin ayirmayi dusunuyorum, guzel tarafi boyle yapinca devlet vergi kesmiyor ve fonlarda islem goruyor para katlaniyor.
Orada yaşamakla çok iyi karar verdin geleceğin adına bence Zeynep

Günaydın kızlar 😍 herkesler iyidir umarım. İki üç gündür koşturmacalı geçti, epey de kar var. Yine bu koşturmada toplam 140 tl harcadım çoğu ihtiyaç alışverişi. Toz deterjan ve çay aylardır almıyordum son fiyatlardan haberdar değildim, dün 4 kg omo toz, yarım kilo çay ve 2 paket pede 90 tl verdim :kızgın:

Konfor alanı içinde kalınca hayat rahat;
dışarı çıktığın zaman belirsizlik başlayacak ve bu tehlikeli... Cesaret ister.
Ama için biliyor ki heyecan da orada.
İşte bu heyecan önemli, aksi hâlde bir ölüden farksızsın.
#Doğan Cüceloğlu

Allah rahmet eylesin 😕
Dünden beri o kadar üzgünüm ki :KK43: en son çocukken barış mançonun ölümüne bu denli üzülmüştüm. çok seviyordum doğan cüceloğlunu, sevmenin ötesinde çok değerli bir bilim insanıydı, çok büyük bir kıymetti memleket için. kendisi de anadolunun içinden çıktığı için insanımıza yabancı değildi ki psikoloji gibi bir ilim için önemli birşey bu. allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Dünden beri o kadar üzgünüm ki :KK43: en son çocukken barış mançonun ölümüne bu denli üzülmüştüm. çok seviyordum doğan cüceloğlunu, sevmenin ötesinde çok değerli bir bilim insanıydı, çok büyük bir kıymetti memleket için. kendisi de anadolunun içinden çıktığı için insanımıza yabancı değildi ki psikoloji gibi bir ilim için önemli birşey bu. allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Ben de çok üzgünüm.
Daha önce çalıştığım özel bir kurumda birlikte çalışma imkanı bulmuştuk kısa bir süre de olsa.
Öğrendiklerimi, sohbetinin güzelliğini anlatamam.
Çok üzgünüm.

pure hazel pure hazel başkanım şubat ayı için şimdilik 1 gr altın ve 200 tl'lik fon aldım. Ay içinde zamana yayarak yaklaşık 1000 tllik daha hisse-fon almayı planlıyorum. excelime gram altın karşılığını da yazacağım ki 2021'de hangisinin getirisi iyi az çok belli olacaktır.
Mihail ben dun ata lira aldim ama sonradan esim.borsa cok dustu tan alim.zamani deyince pisman oldum.keske hisse alsaydim.bi deneseydim.dedim.

Ben de çok üzgünüm.
Daha önce çalıştığım özel bir kurumda birlikte çalışma imkanı bulmuştuk kısa bir süre de olsa.
Öğrendiklerimi, sohbetinin güzelliğini anlatamam.
Çok üzgünüm.
Çok şanslısınız, ben de facebook youtube her yerden takip ederdim. Daha storyleri bile duruyordu vefat haberi düştüğünde :KK43:

Mihail ben dun ata lira aldim ama sonradan esim.borsa cok dustu tan alim.zamani deyince pisman oldum.keske hisse alsaydim.bi deneseydim.dedim.
Diğer ay alırsın canım hiç sıkıntı değil :) ben trade etmekten uzağım açıkçası, uzun vadeli alım düşündüğüm için bir ay erken bir ay geç çok fark etmez diye düşünüyorum. Kısa vadede düzeltmeler hep olur alım fırsatları bitmez.

Diğer ay alırsın canım hiç sıkıntı değil :) ben trade etmekten uzağım açıkçası, uzun vadeli alım düşündüğüm için bir ay erken bir ay geç çok fark etmez diye düşünüyorum. Kısa vadede düzeltmeler hep olur alım fırsatları bitmez.
Evet haklisin.
Bir dahaki ay tum maasim kizimin okul parasina gidecek sanirim😂 olsun nasip belki az bir miktar alir denerim

Dersim 10da başlıyordu bu sabah. Kahvaltıdan sonra hemen dondurucudan taze fasulye cıkardım ateşe koydum. Bir de zeytinyağlı brokoli yaptım. Bunun tarifini size vereceğim cok güzel bir garnitür aynı zamanda soğuk yemek oluyor. Okul zamanı yanımda götürürdüm. Dünden de biraz haşlama kaldı onu da çorbaya çevireceğim.
Brokoliyi yapmak için yayvan bir tencereye sırasıyla önce brokoli, sonra havuç, en son patates koyuyorum. Üzerine bol zeytinyağ, biraz tuz ve bolca kekik serpip ocağın en küçük gözünde en kısıkta pişirmeye koyuyorum. Çok karıştırmayın dağılırlar. Suyunu salıp çekince pişiyorlar. Buharda pişmiş gibi. Etin tavuğun yanına garnitür de olur tek başına yemek de olur. Denemenizi tavsiye ediyorum.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko bereketli olsun canım.
Borsadan anlamıyorum maalesef ben.🙁
Ben de anlamıyorum aslında, henüz öğrenme aşamasındayım ama altın hazır tersteyken yeni bir alternatif öğrenmek istedim. Yavaş yavaş giriyorum kademeli alıyorum zaten. Öyle param beşe ona katlansın hedeflerim yok.

X