Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugünün en güzel haberi
Çok sevindim Alya
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

Öyle mutlu oldum ki canım
Hayırlısıyla inşallah dualarimda olucaksin.Cok sevindim çok,tebrik ederim

Yaaa ne kadar güzel bir haber Alyacim, çok çok çok sevindim, bizi gulumsettin
Sağlıcakla kavusursunuz inşallah, dualarımızın eksik olmayacak, kendine çok iyi bak

Ay ne guzel bir haber bu Alya A Alya_sura88 . Saglicakla kucaginiza alin, benim de oglum tup bebek, senin duygularini anlayabiliyorum, ben de hep dua edecegim senin ve bebeginiz icin.
Teşekkür ederim canımcım . Benim iki düşüğüm vardı. Kalp duymak için gittiğimizde gebeliğimi sonlandırıyorlardı. Sonra aşılama ve tüp denedik tutunur gibi oldu beta düştü sonra. Bir süre gene hap ve çatlama iğnesi tedavisi denedik gene olmadı. Sonra ben endometriuma çizik attırdım ameliyat oldum. Beklemeden peşine tüp denedik tekrar. Kanımda pıhtılaşma var bu sefer hem hap hem kan sulandırıcı iğne ayrıca düşün önleyici iğne kullandım. Hayatımda ilk defa kalp atışı duydum.çok şükür inş sağlıkla da kucağımıza alırız gebe olan herkes inş sorunsuz gebelik ve doğum yaşasın zaten korona var.

Selam kizlar.
Haftaici dersler başlıyor. Tüm evi biraz detaylı temizledim. Akşam çekmece düzenledim.gereksizleri attım.
Çamaşır astım kuruttum katladim( nefret ettiğim birşey)
Şimdi de baza altını topladım,gereksizleri ayikladim. Daha bı ton iş var.
Yemek olarak köfte patates pilav vişne suyu salata menüm. Kardeşim yaş pasta yaptı.
Yarın worksheets hazırlarım gençlere.

Merhaba kızlar. Maasa son 2 gun. Ben hala.bir harcaam plani yapamadim. Kizimin okuluyla gorustuk ama istedigimiz fiyat ve odeme seklini alamadik. Bakalim.bir sure daha beklemek en iyisi sanirim. Mutfaga ve cocuklarin odalarina perde alicam kalani oldugu gibi birikime atasim.var Aksam.menumuz patates puresi,tepsi kebabi ve sufle

Menüden kopya çektim

Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Selam kızlarr, yine tipik bir haftasonu, sabah pcde çalıştım, öğlen ev toparlama ve yemek, şimdi de çamaşır atacağım. menü somon ve salataydı.

Yılbaşında birikimimi 80 gr altın olarak belirlemiştim ama onun bir kısmını fon ve uzun vadeli temettü hisselerine aktarmaya karar verdim. Zaten geçen yıldan altın gümüş var bu sene de çeşit olsun dedim, bakalım artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…