- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.541
Bugünün en güzel haberiSlm kızlar 2. Tüp bebek denememiz olumlu oldu . Bugün netleşti . Netleştikten sonra paylaşmak istedim . Riskli gebeyim dualarınıza beni de katın lütfen. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar ücretli aldık. Pazartesi rapor çıkarttıracağız. Devlet büyük kısmını karşılıyormuş.
Teşekkür ederim canımcım inşBugun aldigim en guzel haber
Dualarimiz seninle. Allahim yardimcin olsun
Teşekkür ederim bir tanecim inşBugünün en güzel haberi
Çok sevindim Alya
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
Öyle mutlu oldum ki canımSlm kızlar 2. Tüp bebek denememiz olumlu oldu . Bugün netleşti . Netleştikten sonra paylaşmak istedim . Riskli gebeyim dualarınıza beni de katın lütfen. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar ücretli aldık. Pazartesi rapor çıkarttıracağız. Devlet büyük kısmını karşılıyormuş.
Allah razı olsun canımcım teşekkür ederim inş güzel sonuçlanır bu sefer :)Öyle mutlu oldum ki canım
Hayırlısıyla inşallah dualarimda olucaksin.Cok sevindim çok,tebrik ederim
Yaaa ne kadar güzel bir haber Alyacim, çok çok çok sevindim, bizi gulumsettinSlm kızlar 2. Tüp bebek denememiz olumlu oldu . Bugün netleşti . Netleştikten sonra paylaşmak istedim . Riskli gebeyim dualarınıza beni de katın lütfen. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar ücretli aldık. Pazartesi rapor çıkarttıracağız. Devlet büyük kısmını karşılıyormuş.
Teşekkür ederim canımcımAy ne guzel bir haber bu Alya A Alya_sura88 . Saglicakla kucaginiza alin, benim de oglum tup bebek, senin duygularini anlayabiliyorum, ben de hep dua edecegim senin ve bebeginiz icin.
Teşekkür ederim canımmmmmmmmm çok heyecanlı bakalım inş güzel olurYaaa ne kadar güzel bir haber Alyacim, çok çok çok sevindim, bizi gulumsettin
Sağlıcakla kavusursunuz inşallah, dualarımızın eksik olmayacak, kendine çok iyi bak
Teşekkürler canımA Alya_sura88 tebrikler canım.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Bu süreçte çok dikkat et kendine.
Menüden kopya çektimSelam kizlar.
Haftaici dersler başlıyor. Tüm evi biraz detaylı temizledim. Akşam çekmece düzenledim.gereksizleri attım.
Çamaşır astım kuruttum katladim( nefret ettiğim birşey)
Şimdi de baza altını topladım,gereksizleri ayikladim. Daha bı ton iş var.
Yemek olarak köfte patates pilav vişne suyu salata menüm. Kardeşim yaş pasta yaptı.
Yarın worksheets hazırlarım gençlere.
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımSlm kızlar 2. Tüp bebek denememiz olumlu oldu . Bugün netleşti . Netleştikten sonra paylaşmak istedim . Riskli gebeyim dualarınıza beni de katın lütfen. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar ücretli aldık. Pazartesi rapor çıkarttıracağız. Devlet büyük kısmını karşılıyormuş.