Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar 2. Tüp bebek denememiz olumlu oldu . Bugün netleşti . Netleştikten sonra paylaşmak istedim . Riskli gebeyim dualarınıza beni de katın lütfen. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar ücretli aldık. Pazartesi rapor çıkarttıracağız. Devlet büyük kısmını karşılıyormuş. 🧿💐😻
Alya çok sevindim maşallah diyeyim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏

Iyi akşamlar 🖐🖐🖐
Kızıma 12 li paket ıslak mendil sipariş ettim, 3 ay yeter. Vücut şampuanı da az kalmış ondan da aldım, en son temmuzda almışım 6 ay da o yetiyor. Hepsi $40 tuttu.
Dunden mercimek çorbası var ve yeşil fasulye var, ekstra yemek yapmayacağım. Tatlı pasta vs yapasım var da kendimi tutuyorum hem yorucu hem bol kalorili oluyor 🙄 yaptığım gün bitiyor artık ipin ucunu kaçırdık 😅

Imzami attim, Allah utandirmasin. Ev okul arayislarim basladi simdiden, iyi yerlerde evler milyon dolar, ama guzel evler gercekten ama biz odeyemeyiz, 30 sene mortgage odemek istemiyorum, en fazla 15 sene olabilir. Kiraya cikalim desek iyi bir yer yine 3000$, arastiracagiz belki guzel bir firsat cikar.

Teyzemin bi tanidiginin tanidigi kacarak evlenmis, yetim falanmis, yardim topluyorlardi bir miktar ben de verdim. Bu devirde kacmayi hic anlamiyorum, esim de diyor ki zaten iki tarafta yetim diyorsunuz kimden kacti bunlar.
Hayirli ugurlu olsun Zeynep. Insaallah ev ve okul da hemencecik hallolur😊

Merhaba kizlar. Klasik.bir pazar. Ev temizle topla,cocuklarla ilgilen ve yemek yap😁Menumuz, kucuk yuvarlak pizzalar ve tavuk gogsunu didikleyip baharatlayip yaotigim.kavurma. Yanina yogurt cikarticam yeter. Bir dw gece lokmalik corek otlu kurabiye yapmistim,kiizm.istedi. Esim.sevgililer gunu hediyeso bana 20 euro almis😂 Ozel.bir hediue degil.ama hosuma gitti.

Merhaba kızlar. 4 saat ust uste dersim.vardi.bitti sukur. Kizimin etudu vardi onu gonderdim. Kucugu uyuttum.oturdum. pure hazel pure hazel altinin bereketli olsun canim. Ben de cocuklarin altin hesabina 200 tl attim.ve 0.24 er gram altin aldim.Ara ara boyle aliyorum az az.birikiyor.Kendime 20 euro alicam yarin.
Okul.ödemesi.netlesmesigi icin altin alip.almayacagim.belli degil. Ama.eger alirsam.1.ata lira almayi planliyorum.
Gunun harcamasi 60.tl kizima.kitap. Bu arada burda da sabahtan beri.kar var cok guzel❤❤

X