- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.561
Bu arada somon buralarda bu sene ucuz (bozkırın bağrındayım), alabalık fiyatına neredeyse. Alıp alıp buzluğa atıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamsi yiyemedik bu seneBu arada somon buralarda bu sene ucuz (bozkırın bağrındayım), alabalık fiyatına neredeyse. Alıp alıp buzluğa atıyorum.
Alya çok sevindim maşallah diyeyim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSlm kızlar 2. Tüp bebek denememiz olumlu oldu . Bugün netleşti . Netleştikten sonra paylaşmak istedim . Riskli gebeyim dualarınıza beni de katın lütfen. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar ücretli aldık. Pazartesi rapor çıkarttıracağız. Devlet büyük kısmını karşılıyormuş.
Hamsi pahalıydı burada bu sene. Geçenlerde babam da almamış hatta pahalı diye, normalde en ucuzlardan olurdu hamsi.Hamsi yiyemedik bu sene
Amin canım benim inşAlya çok sevindim maşallah diyeyim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Hayirli ugurlu olsun Zeynep. Insaallah ev ve okul da hemencecik hallolurImzami attim, Allah utandirmasin. Ev okul arayislarim basladi simdiden, iyi yerlerde evler milyon dolar, ama guzel evler gercekten ama biz odeyemeyiz, 30 sene mortgage odemek istemiyorum, en fazla 15 sene olabilir. Kiraya cikalim desek iyi bir yer yine 3000$, arastiracagiz belki guzel bir firsat cikar.
Teyzemin bi tanidiginin tanidigi kacarak evlenmis, yetim falanmis, yardim topluyorlardi bir miktar ben de verdim. Bu devirde kacmayi hic anlamiyorum, esim de diyor ki zaten iki tarafta yetim diyorsunuz kimden kacti bunlar.
Amin canım sağolasınA Alya_sura88 çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin.
Bereketli olsun canım birikiminHesap kitap yapıldı. Borçlar krediler faturalar kira vs vs ödendi.
1 çeyrek altın aldım
Yemeklerimi pişirdim. Oturdum taze sıkılmış portakal suyu içiyorum kar manzarasina karşı