Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alya çok sevindim maşallah diyeyim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Iyi akşamlar 🖐🖐🖐
Kızıma 12 li paket ıslak mendil sipariş ettim, 3 ay yeter. Vücut şampuanı da az kalmış ondan da aldım, en son temmuzda almışım 6 ay da o yetiyor. Hepsi $40 tuttu.
Dunden mercimek çorbası var ve yeşil fasulye var, ekstra yemek yapmayacağım. Tatlı pasta vs yapasım var da kendimi tutuyorum hem yorucu hem bol kalorili oluyor yaptığım gün bitiyor artık ipin ucunu kaçırdık

Hayirli ugurlu olsun Zeynep. Insaallah ev ve okul da hemencecik hallolur

Merhaba kizlar. Klasik.bir pazar. Ev temizle topla,cocuklarla ilgilen ve yemek yapMenumuz, kucuk yuvarlak pizzalar ve tavuk gogsunu didikleyip baharatlayip yaotigim.kavurma. Yanina yogurt cikarticam yeter. Bir dw gece lokmalik corek otlu kurabiye yapmistim,kiizm.istedi. Esim.sevgililer gunu hediyeso bana 20 euro almis Ozel.bir hediue degil.ama hosuma gitti.

Merhaba kızlar. 4 saat ust uste dersim.vardi.bitti sukur. Kizimin etudu vardi onu gonderdim. Kucugu uyuttum.oturdum. pure hazel altinin bereketli olsun canim. Ben de cocuklarin altin hesabina 200 tl attim.ve 0.24 er gram altin aldim.Ara ara boyle aliyorum az az.birikiyor.Kendime 20 euro alicam yarin.
Okul.ödemesi.netlesmesigi icin altin alip.almayacagim.belli degil. Ama.eger alirsam.1.ata lira almayi planliyorum.
Gunun harcamasi 60.tl kizima.kitap. Bu arada burda da sabahtan beri.kar var cok guzel❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…