- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.281
Evet canım. Arada sırada market tavuğu da alınıyor. Izgarası güzel oluyor diye.Maşallah canım iyi yapmışsın 7 tane köy tavuğu bir sene yeter
Bizim de 7 taneydi bir tavuğu ortadan ikiye bölüp atıyorduk buzluğa kiloları ağır bastığı için yetiyordu.
İstanbul'dan çıkınca insan anlıyor ne kadar çok yorulduğunu.İstanbul ne kadar yaşanması zor bir şehir olmuş...Yorgun argın bitkin halsiz vb vb hepsi ben. Trafik?
Büyük şehirlerde zorlukla bulunuyor, bulsak da güvenemiyoruz.pure hazel bereketli olsun alışverişiniz ne güzel şeyler almışsın sağlıklı sağlıklı :)) zamanımın büyük kısmı köyde geçmesine rağmen köy tavuğu yemeyeli o kadar uzun zaman olmuştur ki.
Ben de fiyatinin arttigini biliyordum da 70 falan bilmiyordum, eti gecmis.8 $ bile olsa ne kadar ucuz bir kez daha üzüldüm bizim için, burada 50-60-70 tl markasına kalitesine göre.
Edit: aslında online alınırsa 50 tlye iyi kalitede tereyağı var doğu illerinden falan. Kış mevsiminde belki ama yazın erime tehlikesi olduğundan zor tabi online almak.
Yani gercekten anlamiyorum neden bu kadar fark var, diger ulkeleri acikcasi bilmiyorum ama Amerika ve Avrupa`da fiyatlar boyle. Dusunsene et 10TL, siviyag (5L) 10TL, yumurta (18li) 3TL, muz 2TL, halk ne kadar mutlu olurdu.Marketlerde 70-80 liraya kadar çıkıyor canım. Oranın yaklaşık 15 kati
Gule gule kullan canim ne güzelBu arada kızlar eşim benim için eliptik sipariş etmiş çok sevindim.gecen seneden beri almak düşüncesi vardı eşim bunu bildiği için sürpriz yapmış
İnşallah bi tedavisi bulunur da kurtuluruz bu hastalıktan yaşayanlar olarak :))İnşallah kaygılandığın şeyler olmaz
Maşallah Allah bağışlasın ne tatlı sevgi dolu yetişmişler :)) bakalım bizimkiler ne yapacak abla kardeş :)Efsun64 gecmis olsun, insallah hemen toparlarsin kendini. Bebegini de saglicakla kucagina al. Ikinci cocuk icin de korkma zorluklari var ama halledersin, onlarin sevgisi bambaska.
Aksam bulasik yikarken oglan geldi sarildi gitti, sonra kiz durur mu o da hemen abisi gibi sarilip gitti, daha 20 aylik. Simdiden kavga da ediyorlar, kiz az degil, abisinin oyuncagini alip kaciyor, babasinin arkasina saklaniyor.
Günaydııın :))Günaydın kizlar.
Canım ne rahatsızlığın var lupus ya da iltihaplı egzama falan mı? Yanlış yönlendirmek istemem ama bazı dr lar var hastalığa göre diyet veriyor mesela sadece kuzu eti yenen ve süt ürünü tüketilmeyen gibi diyetler veriyorlar bir tanıdığımıza çok iyi geldi. Ellerini açamıyordu şuan gayet iyi.Maşallah Allah bağışlasın ne tatlı sevgi dolu yetişmişler :)) bakalım bizimkiler ne yapacak abla kardeş :)
Çok teşekkür ederim benim en büyük şansm anne babamın alt katta oturması ellerim tutmadığnda anne gel kızın altını alamıyorum ya da yemek yapamadm desem hemen yetişirler. Ama üzüldüğüm şey genç yaşta ben onların işini yapacakken yardımcı olacakken onlar bana yardım ediyor evi süpüremediğimde babam da eve gelmişse hiç duramaz hemen evi süpürür odayı falan toplar sağolsun bunlar üzüyor beni. Yine de şükürler olsun hiç kalkamayanlar var diyorum❣