- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.261
Günaydıın :) çok teşekkür ederimGünaydın kızlar
Geçmiş olsun Efsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıın :) çok teşekkür ederimGünaydın kızlar
Geçmiş olsun Efsun
Bu arada hamilelik takmini yeni fark ediyorumGünaydıın :) çok teşekkür ederim
Amiin inşallah ❣ az kaldı geliyor bebiş stres başladı 2 çocuklu hayat ürkütücü geliyorBu arada hamilelik takmini yeni fark ediyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Efsun
Aksine çok daha güzelAmiin inşallah ❣ az kaldı geliyor bebiş stres başladı 2 çocuklu hayat ürkütücü geliyor
Amiin inşallah :))Aksine çok daha güzel
Onları birlikte oynarken görmek
Kucağıma ikisini birlete alıp sarılmak
Hepsi çok güzel Allah'ım onların hep güzel zamanlarını göstersin bana.
İnşallah nasip olur :)Ben de oğlumun kardeşi olsun istiyorum
Ama şuan küçük 3 yaşına filan gelince Rabbim de nasip ederse
Evet canım. Tereyağı çok gidiyor bizde hem.Tereyağını ve tavugunu almadan dönme biz bu yaz tereyağ stoğu yapmamıştık şimdi sürekli tereyağ bulacağız diye uğraşıyoruz
Amin çok teşekkür ederim ❣
İnşallah kaygılandığın şeyler olmazAmiin inşallah :))
Ben kendimden korkuyorum hastalığımdan dolayı yani. Her doğumdannsonra daha ağır geri geliyor. Hiç gerilemedi hep ilerliyor hareket kısıtlılığı sürekli ağrı acı güç kaybı depresyon sebebi falan bunlar korkutuyor beni o yüzden strese giriyorum yetemeyeceğim diye. Emzirme döneminde kortizon kullanmak zorundayım mesela ve üzülüyorum o kortizon çocuğuma geçecek sütle. Drlar etkisi olmaz bebeğe diyor ama illaki oluyodur ya
8 $ bile olsa ne kadar ucuz bir kez daha üzüldüm bizim için, burada 50-60-70 tl markasına kalitesine göre.Turkiye`de tereyagi ne kadar oldu, burada kilosuna 4.5-5$ veriyoruz, biz toptan aliyoruz, marketlerde 8$ a kadar cikiyor fiyati. Annemler de kayinvalidem de tadini sevdikleri icin buradan giderken tereyagi aliyorum onlara, yaz mevsimi degilse hic erime falan olmuyor. Sanirim annemle kiz kardesime 5 kilo kadar alacagim bu sefer.
Marketlerde 70-80 liraya kadar çıkıyor canım. Oranın yaklaşık 15 katiTurkiye`de tereyagi ne kadar oldu, burada kilosuna 4.5-5$ veriyoruz, biz toptan aliyoruz, marketlerde 8$ a kadar cikiyor fiyati. Annemler de kayinvalidem de tadini sevdikleri icin buradan giderken tereyagi aliyorum onlara, yaz mevsimi degilse hic erime falan olmuyor. Sanirim annemle kiz kardesime 5 kilo kadar alacagim bu sefer.
Maşallah canım iyi yapmışsın 7 tane köy tavuğu bir sene yeterKızlar merhaba.
Alışverişe gittik.
Stoklarimi yaptım. Uygun ve kaliteliydi markete göre.
4 kg salamura inek peyniri
2 kg tulum peyniri
2 kg çökelek
4 kg tereyağ
7 tane köy tavuğu
30 köy yumurtası
2 kg cevizli sucuk
Yarım kg sarımsak
1 kg süzme bal..
2 kg kasap sucuğu
Anneme de pazar alisverisi yaptım. Sebze meyve..
Akşama ıspanaklı börek yaptıracağız ekmek firininda.
Çocuklara yemek yedirip gezicez biraz çok özledim buraları. Eşim de hanım köylü zaten ,soranlara memleketim bura diyor