- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.301
İltihaplı romatizma var bende genetik.Canım ne rahatsızlığın var lupus ya da iltihaplı egzama falan mı? Yanlış yönlendirmek istemem ama bazı dr lar var hastalığa göre diyet veriyor mesela sadece kuzu eti yenen ve süt ürünü tüketilmeyen gibi diyetler veriyorlar bir tanıdığımıza çok iyi geldi. Ellerini açamıyordu şuan gayet iyi.
Diyet ile çok rahat eden tanıdığım var peyniri sanırım keçi peyniriydi yanlış hatırlamıyorsam. Küçük baş ürünler yiyordu. Sağlığın için denemeye değer bence. Rahatlarsın çok. Geçmiş olsun tekrardan.İltihaplı romatizma var bende genetik.
Evet gaps diyeti varmış 6 ayda falan rahatlıyolarmış insanlar. Tabii kimisine de iyi gelmiyormuş.
Bir de hacamat yaptıranlar rahatladıklarını söylüyolar ama ben çok korkuyorum hacamattan
Çok teşekkür ederim ❣Diyet ile çok rahat eden tanıdığım var peyniri sanırım keçi peyniriydi yanlış hatırlamıyorsam. Küçük baş ürünler yiyordu. Sağlığın için denemeye değer bence. Rahatlarsın çok. Geçmiş olsun tekrardan.
Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insaallah. Hastalikla ilgili pek bir bilgim yok ama farkli dr lar ve yontemler de bir alternatif olabilir Efsunİltihaplı romatizma var bende genetik.
Evet gaps diyeti varmış 6 ayda falan rahatlıyolarmış insanlar. Tabii kimisine de iyi gelmiyormuş.
Bir de hacamat yaptıranlar rahatladıklarını söylüyolar ama ben çok korkuyorum hacamattan
Geçmiş olsun canım, keske kalıcı bir çözümü olsa.İltihaplı romatizma var bende genetik.
Geçmiş olsun, yeniden iyi olur inşallahMerhaba kızlar
Buraya bugün güzel kar yağdı
Bizde çocuklarla birlikte aşağı inip oynadık kardan adam yaptık
Akşam mangal yaptık
Tatlı olarak irmik helvası yaptım.
Romatizmadan bahsetmişsiniz kızlar en son 12 yaşımda hortlamıştı şimdi yine hortladı sol diz kapağımı kıvırmakta zorlanıyorum ama bunda sitresin çok büyük payı var. İnsanlar demekki böyle böyle hastalanıyor vücut bir şekilde tepki veriyor yaşanılan üzüntüye.
Hiç bir şeyi takmayıp hayata devam etmek lazım özellikle seni zerre takmayan insanlar için zerre üzülmeyeceksin.
Çok teşekkür ederim :) iyiki varlar didişe didişe anlaşıp gidiyoruz :))Geçmiş olsun canım, keske kalıcı bir çözümü olsa.
Allah annen babana sağlık, uzun versin. Allah onlardan raziolsun, ne kadar güzel ihtiyacın olunca yetisiyorlar. Onlar hic gocunmaz emin ol, kendini şanslı say.