Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım ne rahatsızlığın var lupus ya da iltihaplı egzama falan mı? Yanlış yönlendirmek istemem ama bazı dr lar var hastalığa göre diyet veriyor mesela sadece kuzu eti yenen ve süt ürünü tüketilmeyen gibi diyetler veriyorlar bir tanıdığımıza çok iyi geldi. Ellerini açamıyordu şuan gayet iyi.
İltihaplı romatizma var bende genetik.
Evet gaps diyeti varmış 6 ayda falan rahatlıyolarmış insanlar. Tabii kimisine de iyi gelmiyormuş.

Bir de hacamat yaptıranlar rahatladıklarını söylüyolar ama ben çok korkuyorum hacamattan

Evet gaps diyeti varmış 6 ayda falan rahatlıyolarmış insanlar. Tabii kimisine de iyi gelmiyormuş.

Bir de hacamat yaptıranlar rahatladıklarını söylüyolar ama ben çok korkuyorum hacamattan
Diyet ile çok rahat eden tanıdığım var peyniri sanırım keçi peyniriydi yanlış hatırlamıyorsam. Küçük baş ürünler yiyordu. Sağlığın için denemeye değer bence. Rahatlarsın çok. Geçmiş olsun tekrardan.

Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insaallah. Hastalikla ilgili pek bir bilgim yok ama farkli dr lar ve yontemler de bir alternatif olabilir Efsun

Selamlar kızlar,
Dün harcamasız geçti (aslında 6,5 liraya sütlü tatlı aldım ama cüzdandaki bozukluktan verdim artık onu da), haftasonu evdeyim muhtemelen harcamasız geçer. Ocak ayında 1 grama ek olarak bir de 280 TL'lik fon aldım, pure hazel pure hazel bilgin olsun başganım :) Şubat ayında annemin ameliyatı nedeniyle epey sağlık harcamamız olur muhtemelen yine pek birikime ayıramam ama üç beş ne varsa altın alırım yine inşallah. Zaten kredi kartı her ay minimum 4000 TL geliyor (Ocakta 7500TL idi :KK70:), yıl ortasına kadar da böyle sürecek, allahtan bu tutarın yarısı aslında birikim (döviz ve altın çekiliyor karttan) de öyle kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Kredi kartı büyük rahatlık ama dikkatli de kullanmak lazım hakkaten.

Ben temizlik yaparken eşim oğlanı uyutmuş.
Ben de dörde kadar uyumayan bebek eşimde 5 dakikada uyumuş:)
Neyse ki işlerimi bitirdim.
Eşim nakit para çekip geldi.
bugün kaynım gelecek bize
askere gidecek yarın, eşim harçlık verir.
yağlı şebit yerine fırında köfte patates ayran ve salata olucak menümüz.
market siparişi de 110 ₺ tuttu.
Eşimi aradılar bugün zam için %15 yapılmış.
beklediğimizn altında oldu ne yazık ki.

Merhaba kızlar
Buraya bugün güzel kar yağdı
Bizde çocuklarla birlikte aşağı inip oynadık kardan adam yaptık☃️❄️
Akşam mangal yaptık
Tatlı olarak irmik helvası yaptım.
Romatizmadan bahsetmişsiniz kızlar en son 12 yaşımda hortlamıştı şimdi yine hortladı sol diz kapağımı kıvırmakta zorlanıyorum ama bunda sitresin çok büyük payı var. İnsanlar demekki böyle böyle hastalanıyor vücut bir şekilde tepki veriyor yaşanılan üzüntüye.
Hiç bir şeyi takmayıp hayata devam etmek lazım özellikle seni zerre takmayan insanlar için zerre üzülmeyeceksin.

Geçmiş olsun canım, keske kalıcı bir çözümü olsa.

Allah annen babana sağlık, uzun versin. Allah onlardan raziolsun, ne kadar güzel ihtiyacın olunca yetisiyorlar. Onlar hic gocunmaz emin ol, kendini şanslı say.

Merhaba kızlar
Buraya bugün güzel kar yağdı
Bizde çocuklarla birlikte aşağı inip oynadık kardan adam yaptık☃️❄️
Akşam mangal yaptık
Tatlı olarak irmik helvası yaptım.
Romatizmadan bahsetmişsiniz kızlar en son 12 yaşımda hortlamıştı şimdi yine hortladı sol diz kapağımı kıvırmakta zorlanıyorum ama bunda sitresin çok büyük payı var. İnsanlar demekki böyle böyle hastalanıyor vücut bir şekilde tepki veriyor yaşanılan üzüntüye.
Hiç bir şeyi takmayıp hayata devam etmek lazım özellikle seni zerre takmayan insanlar için zerre üzülmeyeceksin.
Geçmiş olsun, yeniden iyi olur inşallah 🙏 cok haklısın hicbir şey sağlığından kaybetmeye değmez bu hayatta. Ama iste anlamak için gec kalıyoruz maalesef😔

Selam kızlar, okuyorum ama pek yazamıyorum bu aralar. Harcamasiz gidiyoruz birkac gündür. 1 hafta daha market ihtiyacı olmaz sanırım.

Bu arada borsayı cok kisiden duyuyorum. Ablam dedi ki isyerinde herkes sürekli borsa konuşuyormuş, hicbir sey anlamiyorum diyor😄
Ben de eşime diyorum ama biz o kadar sıkı takip edemeyiz bosver diyor.
Adamın yatirimla hic isi yok, para bankada kuzu gibi yatsın dursun🙄

Yemege kıymalı Karnabahar ve makarna yaptım. Ne pisirecegimi şaşırdım artık.

Geçmiş olsun canım, keske kalıcı bir çözümü olsa.

Allah annen babana sağlık, uzun versin. Allah onlardan raziolsun, ne kadar güzel ihtiyacın olunca yetisiyorlar. Onlar hic gocunmaz emin ol, kendini şanslı say.
Çok teşekkür ederim :) iyiki varlar didişe didişe anlaşıp gidiyoruz :))

Günaydın kizlar
Bugün bi evi temizlemem gerekiyor. Motoru takip halletmem gereken isleri halledecegim aslinda. Sonrasinda da keyif kahvemizi iceriz.
Pure ben her ay ne aldigimi yazmiyorum ama birikimlerime başladım cok şükür.
Kredi kartlarindan kurtulduk harcamalarimizi nakit yapıyoruz. Altini da hesaptan aliyorum simdilik. Fizikide evde durmasini istemiyorum.
Borsada benim aklımı yavastan karistirmaya basladi ozellikle yan topikteki 28 evli morportakali okuyunca. Ama ben sürekli takip edemem.
Aylik 500 tl kisisel paramdan kaldikca guvenilir sirketlerden almaya karar verdim. Böylesi daha guzel. Toplu olarak yaptığımız birikimi bilmedigim bi yere veripte 2 3 sene beklemek canımı sikar sankim.

X