Bugün ne aldin kaç tl harcadin

şubatın 15 de eşim senelik iznini kullanacak 9 gün inşallah
Bu ay hedefe çok yakınlarmış satışta, tutarsa prim gelebilir. Yaa zam ayı olduğu için üzerine yatma ihtimali de olabilir şirketin.
bakalım.
bu ay amacım ilk 15 gün dikkatli gidip. Eşim izne çıkınca, daha rahat harcama olsun istiyorum.

Merhaba kızlar
Kızlar haklarımızı bilmemiz lazım gerçekten yoksa bilip bilmeden iş yapıyorlar ağustosta eş durumu yapmıştım bana yarım yatmıştı harcırah.esimle farklı ilçelere atandigimiz için tam yatması gerekiyormuş.
İlçe memi aradım dilekçe yazın diyorlar.simdiki görev yaptığım ilçeye yazıp onlarda eski görev yaptığım ilçeye gönderecekmis.niye direk eski meme göndermiyorum ki şimdiki görev yaptığım ilçe ne alaka yanlışı onlar yapmadılar ki

Bu konuda ciddi misin. Benim de haberim yok. Bizde farklı ilçelere atandik yarım yatti

Geçmişe dönük dilekçe mi vermek lazım . Netleşince yazar mısın Suveybe13
Evet canım farklı ilçelerden aynı ilçeye gidersen de tam alman gerekiyormuş.
Tek bir durumda yarım yatıyor eşinle ayni ilçe de olup başka aynı ilçeye atanirsan.
Geçmişe dönük dilekçe yazicam bakalım

Liste yaptık
Kasap Sucuğu
Köy tavuğu
Tereyağı
Çökelek
Peynir
Alınacak. 1000 TL verecegiz bunlara.
Burda da harcanıyor yine.

Akşam menümüz lahmacun salata kola
Tereyağını ve tavugunu almadan dönme biz bu yaz tereyağ stoğu yapmamıştık şimdi sürekli tereyağ bulacağız diye uğraşıyoruz

Merhaba kızlar. Az bir butceyle borsaya giris yapip bi sansimi denemek uatiyorum. Birkac gundur arastiriyorum.Esimin ödül odemesi burkac gube yatacak dediler. O da tamamiyla borsada hisse almayi dusunuyor. Umarim kotu seyler olmaz
Oglumu uyuttum birazdan yemek hazirlayacagim. Bugunku menum; firinda patates ,köfte,domates corbasi ve salata.

Eşimle aynı ilcedeydik. Sonra tayin olduk. Aynı şehrin farklı merkez ilçelerine atandik. melesa Antalya Kepez ve Konyaaltı. Bu durumda da oluyor mu. Acaba senin dediğin Alanya -akseki gibi mi.

Eşimle aynı ilcedeydik. Sonra tayin olduk. Aynı şehrin farklı merkez ilçelerine atandik. melesa Antalya Kepez ve Konyaaltı. Bu durumda da oluyor mu. Acaba senin dediğin Alanya -akseki gibi mi.
Farketmiyor resmi yazı var bu konuda önemli olan aynı yerden aynı yere birinden biri farklı olursa tam alınıyor

Günaydın :)

Geçmiş olsun, hemen iyileşirsin inşallah
Çok teşekkür ederim valla 3 ay önce bronşit olmuştum yine oluyorum galiba. Eşim hasta oldu 4 günde topladı kızımla bana geçti benim hastalık genizde başlayıp burun akıntısı derken bronşite dönüyo dün sabahtan beri 3 ay önce verilen ilaçlardan kalanları içmeye başladım gece inşallah iyi gelir :)
geçmiş olsun canım, sağlıklı ol da borsa düzelir :))
Çok teşekkür ederim :) evet umutla bekliyorum düzelmesini

Günaydın kızlar
Geçmiş olsun Efsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…