- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.241
Bu konuda ciddi misin. Benim de haberim yok. Bizde farklı ilçelere atandik yarım yattiMerhaba kızlar
Kızlar haklarımızı bilmemiz lazım gerçekten yoksa bilip bilmeden iş yapıyorlar ağustosta eş durumu yapmıştım bana yarım yatmıştı harcırah.esimle farklı ilçelere atandigimiz için tam yatması gerekiyormuş.
İlçe memi aradım dilekçe yazın diyorlar.simdiki görev yaptığım ilçeye yazıp onlarda eski görev yaptığım ilçeye gönderecekmis.niye direk eski meme göndermiyorum ki şimdiki görev yaptığım ilçe ne alaka yanlışı onlar yapmadılar ki
Evet canım farklı ilçelerden aynı ilçeye gidersen de tam alman gerekiyormuş.Geçmişe dönük dilekçe mi vermek lazım . Netleşince yazar mısınSuveybe13
Tereyağını ve tavugunu almadan dönme biz bu yaz tereyağ stoğu yapmamıştık şimdi sürekli tereyağ bulacağız diye uğraşıyoruzListe yaptık
Kasap Sucuğu
Köy tavuğu
Tereyağı
Çökelek
Peynir
Alınacak. 1000 TL verecegiz bunlara.
Burda da harcanıyor yine.
Akşam menümüz lahmacun salata kola
Eşimle aynı ilcedeydik. Sonra tayin olduk. Aynı şehrin farklı merkez ilçelerine atandik. melesa Antalya Kepez ve Konyaaltı. Bu durumda da oluyor mu. Acaba senin dediğin Alanya -akseki gibi mi.Evet canım farklı ilçelerden aynı ilçeye gidersen de tam alman gerekiyormuş.
Tek bir durumda yarım yatıyor eşinle ayni ilçe de olup başka aynı ilçeye atanirsan.
Geçmişe dönük dilekçe yazicam bakalım
Farketmiyor resmi yazı var bu konuda önemli olan aynı yerden aynı yere birinden biri farklı olursa tam alınıyorEşimle aynı ilcedeydik. Sonra tayin olduk. Aynı şehrin farklı merkez ilçelerine atandik. melesa Antalya Kepez ve Konyaaltı. Bu durumda da oluyor mu. Acaba senin dediğin Alanya -akseki gibi mi.
Geçmiş olsun, hemen iyileşirsin inşallahSelamlar :)
Bizim akşam menüsü bugün annemden.
Hastayım iyileşmeyr çalışıyorum kaç gündür sanki toparlanamıyorum. Borsada da eksilerdeyim çabuk toplasa bari :)
Menümüz
Pirinç çorbası
Tavuk sote
Pirinç pilavı
geçmiş olsun canım, sağlıklı ol da borsa düzelir :))Selamlar :)
Bizim akşam menüsü bugün annemden.
Hastayım iyileşmeyr çalışıyorum kaç gündür sanki toparlanamıyorum. Borsada da eksilerdeyim çabuk toplasa bari :)
Menümüz
Pirinç çorbası
Tavuk sote
Pirinç pilavı
Çok teşekkür ederim valla 3 ay önce bronşit olmuştum yine oluyorum galiba. Eşim hasta oldu 4 günde topladı kızımla bana geçti benim hastalık genizde başlayıp burun akıntısı derken bronşite dönüyo dün sabahtan beriGeçmiş olsun, hemen iyileşirsin inşallah
Çok teşekkür ederim :) evet umutla bekliyorum düzelmesinigeçmiş olsun canım, sağlıklı ol da borsa düzelir :))
Günaydın kızlarGünaydın :)
Çok teşekkür ederim valla 3 ay önce bronşit olmuştum yine oluyorum galiba. Eşim hasta oldu 4 günde topladı kızımla bana geçti benim hastalık genizde başlayıp burun akıntısı derken bronşite dönüyo dün sabahtan beri3 ay önce verilen ilaçlardan kalanları içmeye başladım gece inşallah iyi gelir :)
Çok teşekkür ederim :) evet umutla bekliyorum düzelmesini