Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Amiin inşallah ❣ az kaldı geliyor bebiş stres başladı 2 çocuklu hayat ürkütücü geliyor
Aksine çok daha güzel
Onları birlikte oynarken görmek
Kucağıma ikisini birlete alıp sarılmak
Hepsi çok güzel Allah'ım onların hep güzel zamanlarını göstersin bana.

Aksine çok daha güzel
Onları birlikte oynarken görmek
Kucağıma ikisini birlete alıp sarılmak
Hepsi çok güzel Allah'ım onların hep güzel zamanlarını göstersin bana.
Amiin inşallah :))
Ben kendimden korkuyorum hastalığımdan dolayı yani. Her doğumdannsonra daha ağır geri geliyor. Hiç gerilemedi hep ilerliyor hareket kısıtlılığı sürekli ağrı acı güç kaybı depresyon sebebi falan bunlar korkutuyor beni o yüzden strese giriyorum yetemeyeceğim diye. Emzirme döneminde kortizon kullanmak zorundayım mesela ve üzülüyorum o kortizon çocuğuma geçecek sütle. Drlar etkisi olmaz bebeğe diyor ama illaki oluyodur ya

İnşallah kaygılandığın şeyler olmaz

Kızlar merhaba.
Alışverişe gittik.

Stoklarimi yaptım. Uygun ve kaliteliydi markete göre.
4 kg salamura inek peyniri
2 kg tulum peyniri
2 kg çökelek
4 kg tereyağ
7 tane köy tavuğu
30 köy yumurtası
2 kg cevizli sucuk
Yarım kg sarımsak
1 kg süzme bal..
2 kg kasap sucuğu
Anneme de pazar alisverisi yaptım. Sebze meyve..
Akşama ıspanaklı börek yaptıracağız ekmek firininda.
Çocuklara yemek yedirip gezicez biraz çok özledim buraları. Eşim de hanım köylü zaten ,soranlara memleketim bura diyor

Selam kizlar,
Dedesi oglana domino oynamayi ogretmis, simdi her aksam oynuyoruz bikmiyor valla. Aksam kendimi bir anda erzak dolaplarini ve buzlugu duzenlerken buldum, ne var ne yok gormus oldum. Esim aksam is cikisi markete gidecek, cok bir seye ihtiyacimiz yok, yumurta, yagli sut, patates, muz her hafta mutluka alinan seyler. Balik almasini soyledim, yarin balik yapariz, aksama da kofte cikardim.

Efsun64 gecmis olsun, insallah hemen toparlarsin kendini. Bebegini de saglicakla kucagina al. Ikinci cocuk icin de korkma zorluklari var ama halledersin, onlarin sevgisi bambaska.
Aksam bulasik yikarken oglan geldi sarildi gitti, sonra kiz durur mu o da hemen abisi gibi sarilip gitti, daha 20 aylik. Simdiden kavga da ediyorlar, kiz az degil, abisinin oyuncagini alip kaciyor, babasinin arkasina saklaniyor.

Eklentiler

• IMG_5041 (2).jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 103
Turkiye`de tereyagi ne kadar oldu, burada kilosuna 4.5-5$ veriyoruz, biz toptan aliyoruz, marketlerde 8$ a kadar cikiyor fiyati. Annemler de kayinvalidem de tadini sevdikleri icin buradan giderken tereyagi aliyorum onlara, yaz mevsimi degilse hic erime falan olmuyor. Sanirim annemle kiz kardesime 5 kilo kadar alacagim bu sefer.

8 $ bile olsa ne kadar ucuz bir kez daha üzüldüm bizim için, burada 50-60-70 tl markasına kalitesine göre.
Edit: aslında online alınırsa 50 tlye iyi kalitede tereyağı var doğu illerinden falan. Kış mevsiminde belki ama yazın erime tehlikesi olduğundan zor tabi online almak.

Marketlerde 70-80 liraya kadar çıkıyor canım. Oranın yaklaşık 15 kati

Maşallah canım iyi yapmışsın 7 tane köy tavuğu bir sene yeter
Bizim de 7 taneydi bir tavuğu ortadan ikiye bölüp atıyorduk buzluğa kiloları ağır bastığı için yetiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…