Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde birkaç tayt almam lazım hepsini ihtiyaç sahiplerine verdim izin dönüşü bakarım trendyolda çok şık taytlar vardı

Bu arada bebeğe sanırım 3 uyku yaptıracağım 2 az oluyor gibime geldi bugün
Benimkine 2 uyku fazlasiyla yetiyor valla ama bizimki akşam erken uyuyor abisi engel olmazsa 7 gibi uyur. Her bebegin ihtiyacı farklıdır canım bak duruma gore oğlun tam emekliyormu bizim kiz hala çabalıyor

Benimkine 2 uyku fazlasiyla yetiyor valla ama bizimki akşam erken uyuyor abisi engel olmazsa 7 gibi uyur. Her bebegin ihtiyacı farklıdır canım bak duruma gore oğlun tam emekliyormu bizim kiz hala çabalıyor
Aynen emekliyor yA 6.5 aylıktı süründü şimdi de dizlerinin üzerine kalktı ben sürünür zannediyordum . Tüm gün yA yerde emekliyor Veya sürünüyor . Yada sürekli ayakta duruyor öyle . Sizde durum ne ? Artık hiç bir yerde yanlız bırakamıyorum. Mama sandalyesinde ayağa kalktı diye kemeri takmaya başladım. Ama yine tehlikeli kendini ileri geri atarak mama sandalyesini fayansta ileri götürüyor bizimde 19:30-20:00 arası gece uykusu saati uyuyor . Ama sabah ilk uykudan uyanma saati önemli 2 veya 3 uyku için duruma göre hareket edeceğim

Benim oğlumda geç baslamasti emeklemeye ailecek tembel bunlar

Şimdi sürünüyor mu kız Belki direk yürür
Değişik bir pozisyonda emeklemeye çalışıyor dizini kırıp poposunu 90 derece havaya kaldiriyor dirseğini yere atıyor sonra dizinden ve dirseğinden destek alıp ilerlemeye çalışıyor ama anca bir adım gidiyor. Benim oğlum komando tarzı sürüklenerek başlamıştı emeklemeye bakalım kızın akıbeti nasıl olacak

Gözümde canlandı işte o emeklemenin ilk adımı sanki geçen hafta baktım bebek değişik bir hareket yapıyordu 2 gün çabaladı sonra başardı meğer emeklerken oturma pozisyona geçmeye çalışıyormuş ancak başarınca anladım

Yerim ya senin oğlun baya level atlamış maşallah benim tembel kizimda anca yerinde debelensin dursun bu tembellikle evde kalır

Yerim ya senin oğlun baya level atlamış maşallah benim tembel kizimda anca yerinde debelensin dursun bu tembellikle evde kalır
Hahaha yok artık benim oğlan çok yoruyor İnan . Mama sandalyesinde bırakıyordum dün yan döndü sırt kısmından tutup ayağa kalktı göz göre göre zor tuttum . Mama sandalyesi yalan oldu bize kemeri taksam da bu sefer kendini ileri geri atarak fayansta ileri gidiyor devrilecek . Beşiğe bırakıyorum öyle ayakta bağırıyor bana . Yere bırakıyorum tv sehpasına tutunup kalkıyor orası sorun oldu . Wc giderken kapıya oturtuyorum artık başka çözüm bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…