- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.441
İnşallah canım çok sağolAllah yardımcınız olsun canım inş bi an önce sonuçlanır
Anne evi her ne kadar rahat olsada insanın kendi evi ve düzeni gibisi yok
Benimde birkaç tayt almam lazım hepsini ihtiyaç sahiplerine verdim izin dönüşü bakarım trendyolda çok şık taytlar vardıBahçeden geldik az önce. Saat 5e doğru annem aradı bahçeye gideceğiz sizide alalım dedi hazırlandık gittik. Bostandan sebze topladılar bende çay demledim içtik temiz hava iyi geldi. Kavun biber patlican salatalik biraktilar banada. Dolap sebze dolduEve geldik kiz uyudu oğlanın ellerini ayaklarını yıkadım saldım ortaya oynuyor kendi halinde. Eşim yolda gece gec saatte gelir. Uzun zamandir kendime cilt bakimi yapmiyorum saldim iyice kendimi yarin bir ara sakin kafayla kendime bir kac cilt bakim urunu siparis etmek istiyorum. Birde kış için evde rahatca giyinebilecegim bir kaç tayt ve sweatshirt sipariş vermek istiyorum ama henuz erken sanirim. Cocuklarin kislik giysileri için bir bütçe hazirladim artik eylul ayinda halledeceğim hepsini.
Minik ayaklar var detayda
Sağ Salim evine yerleş canım benim annen alışır mutlaka duruma canını hiç sıkmaİnşallah canım çok sağol
Bende bakayim bir araBenimde birkaç tayt almam lazım hepsini ihtiyaç sahiplerine verdim izin dönüşü bakarım trendyolda çok şık taytlar vardı
Hm den hiç almadım ya fiyatlar nasıl acabaBende bakayim bir aranormalde h&m den alırım taytlarimi fiyat karsilastirmasi yapayım h&m demişken iç camasirida almam lazım unuttum onu bak.
50/80₺ arası falan. Ben çok memnunum inanılmaz rahat dayanıklılığıda fena değil.Hm den hiç almadım ya fiyatlar nasıl acaba
50 TL çok normal 50 den aşağı zaten yok . Ancak pazardan alınır50/80₺ arası falan. Ben çok memnunum inanılmaz rahat dayanıklılığıda fena değil.
Aynen. Fiyat kalite performansı çok iyi. Birde organik pamuklu basic giysileri var bakmanı tavsiye ederim. 6 sene once aldığım bodyler hala fıstık gibi50 TL çok normal 50 den aşağı zaten yok . Ancak pazardan alınır
Tamam bakacağım çok teşekkür ediyorumAynen. Fiyat kalite performansı çok iyi. Birde organik pamuklu basic giysileri var bakmanı tavsiye ederim. 6 sene once aldığım bodyler hala fıstık gibi
Bu arada bebeğe sanırım 3 uyku yaptıracağım 2 az oluyor gibime geldi bugünAynen. Fiyat kalite performansı çok iyi. Birde organik pamuklu basic giysileri var bakmanı tavsiye ederim. 6 sene once aldığım bodyler hala fıstık gibi
Benimkine 2 uyku fazlasiyla yetiyor vallaBu arada bebeğe sanırım 3 uyku yaptıracağım 2 az oluyor gibime geldi bugün
Aynen emekliyor yA 6.5 aylıktı süründü şimdi de dizlerinin üzerine kalktı ben sürünür zannediyordum . Tüm gün yA yerde emekliyor Veya sürünüyor . Yada sürekli ayakta duruyor öyle . Sizde durum ne ? Artık hiç bir yerde yanlız bırakamıyorum. Mama sandalyesinde ayağa kalktı diye kemeri takmaya başladım. Ama yine tehlikeli kendini ileri geri atarak mama sandalyesini fayansta ileri götürüyorBenimkine 2 uyku fazlasiyla yetiyor vallaama bizimki akşam erken uyuyor abisi engel olmazsa 7 gibi uyur. Her bebegin ihtiyacı farklıdır canım bak duruma gore oğlun tam emekliyormu bizim kiz hala çabalıyor
Benim oğlumda geç baslamasti emeklemeye ailecek tembel bunlarAynen emekliyor yA 6.5 aylıktı süründü şimdi de dizlerinin üzerine kalktı ben sürünür zannediyordum . Tüm gün yA yerde emekliyor Veya sürünüyor . Yada sürekli ayakta duruyor öyle .bizimde 19:30-20:00 arası gece uykusu saati uyuyor . Ama sabah ilk uykudan uyanma saati önemli 2 veya 3 uyku için duruma göre hareket edeceğim
Şimdi sürünüyor mu kız Belki direk yürürBenim oğlumda geç baslamasti emeklemeye ailecek tembel bunlar
Değişik bir pozisyonda emeklemeye çalışıyorŞimdi sürünüyor mu kız Belki direk yürür
Gözümde canlandı işte o emeklemenin ilk adımı sankiDeğişik bir pozisyonda emeklemeye çalışıyordizini kırıp poposunu 90 derece havaya kaldiriyor dirseğini yere atıyor sonra dizinden ve dirseğinden destek alıp ilerlemeye çalışıyor ama anca bir adım gidiyor. Benim oğlum komando tarzı sürüklenerek başlamıştı emeklemeye bakalım kızın akıbeti nasıl olacak
Yerim ya senin oğlun baya level atlamış maşallah benim tembel kizimda anca yerinde debelensin dursun bu tembellikle evde kalırGözümde canlandı işte o emeklemenin ilk adımı sankigeçen hafta baktım bebek değişik bir hareket yapıyordu 2 gün çabaladı sonra başardı meğer emeklerken oturma pozisyona geçmeye çalışıyormuş ancak başarınca anladım
Hahaha yok artıkYerim ya senin oğlun baya level atlamış maşallah benim tembel kizimda anca yerinde debelensin dursun bu tembellikle evde kalır