- 15 Nisan 2017
- 3.321
- 8.629
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.461
O mama sandalyeleleri tehlikeli ya aman dikkat resim eklemistin gördüm. Öpüyorum kuzuyuHahaha yok artıkbenim oğlan çok yoruyor İnan . Mama sandalyesinde bırakıyordum dün yan döndü sırt kısmından tutup ayağa kalktı göz göre göre zor tuttum . Mama sandalyesi yalan oldu bize kemeri taksam da bu sefer kendini ileri geri atarak fayansta ileri gidiyor devrilecek . Beşiğe bırakıyorum öyle ayakta bağırıyor bana . Yere bırakıyorum tv sehpasına tutunup kalkıyor orası sorun oldu . Wc giderken kapıya oturtuyorum artık başka çözüm bulamadım
Evet bende yeni fark ettim bizde sizi öpüyoruzO mama sandalyeleleri tehlikeli ya aman dikkat resim eklemistin gördüm. Öpüyorum kuzuyu
Bu arada ben Aralık anneleri topiğinde takılıyorum ek gıda için filan bakıyorum malum tecrübem yok çünkü. Orada emekleyen bebek 2 tane sadece . Senin şeker kızının evde kalma ihtimali yüzde 0O mama sandalyeleleri tehlikeli ya aman dikkat resim eklemistin gördüm. Öpüyorum kuzuyu
inşallah canım senin annemi çok özledim dediğin zamanlar hep aklımdaSağ Salim evine yerleş canım benim annen alışır mutlaka duruma canını hiç sıkma
63.4 kiloyum canım 1 haftada iyi bence ama kabaktan sonra çokta verememişim olsun ama henüz 1 hafta oldu
Bence çok iyi darısı başıma63.4 kiloyum canım 1 haftada iyi bence ama kabaktan sonra çokta verememişim olsun ama henüz 1 hafta oldu
inşallah canım bende diyete devamkeeeBence çok iyi darısı başıma
Öyle deme ben lohusalık depresyonu geçirdim ondan öyle oldu . Yoksa valla ben böyle bir kadın değildiminşallah canım senin annemi çok özledim dediğin zamanlar hep aklımda
çabuk atlattın tek başına o sıkıntılı süreci aylarca süreni var tebrik ederim gerçektenÖyle deme ben lohusalık depresyonu geçirdim ondan öyle oldu . Yoksa valla ben böyle bir kadın değildimdoğumdan sonra bebek 38 günlüktü tek göğüs beslenmek istedi bende izin vermedim 18 gün savaştım düzeldi gibi oldu . Sürekli emzirmeye çalıştığım içinde kafayı yedim böyle
Her sabah annemleri görüntülü arayıp ağlıyordum ama her sabah . Ek gıdaya geçtim ilk yiyordu sonra 6 . Ayda yemez oldu o ay varya ağzına 1 kaşık dahi birşey veremedim kan ilacını dahi içmedi. Ona ağladım . Şimdi arada yine yemiyor olabilir sen bilirsin diyip tabağı kaldırıyorumçabuk atlattın tek başına o sıkıntılı süreci aylarca süreni var tebrik ederim gerçekten