Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hepsinden az az yicem 😄😄
Yarın tartıl da bende sıkı bir diyete başlayım artık seninle😄😄😍
ben verebildim gibi hissetmiyorum ama 😢 regl olmustum diyetteyken yeni bitti ama şişlinlik var gibi hala aç geziyom bakalım . az önce marul domates salatalık büyük bi tabak yağsız salata bi kase mercimek çorbası içtim günü kapattım. aksam alışmışım oğlan uyuynca bişiler yiyip içmeye sadece maden suyu içiyorum yavaş yavas vereyim kalıcı vereyim inşallah 😁

64 e düşmüştüm kabak detoksunsa sonra devam ettim tartılmadım daha canım hayırlısı olsun senin moralin neden bu kadar bozuk 😑
Yazım bugün yazılacaktı haber gelmedi bakan yardımcısından imzadan çıkacak yarına kadar çıkmazsa bileti ertelemek zorunda kalcam çocuklar babalarını özledi bende öyle düzenimi kurmak istiyorum biyandan biraz daha mı kalsam annem çok üzülüyor öyle arada biyerdeyim

Yazım bugün yazılacaktı haber gelmedi bakan yardımcısından imzadan çıkacak yarına kadar çıkmazsa bileti ertelemek zorunda kalcam çocuklar babalarını özledi bende öyle düzenimi kurmak istiyorum biyandan biraz daha mı kalsam annem çok üzülüyor öyle arada biyerdeyim
nası olsa gideceksin canım annen her türlü üzülecek ama oraya gidincede sıkılacaksınız ben öyleyim ya da memlekete gitmeyi bekliyorum memlekete gidince evimi istiyorum eve gelince keske kalsaydım diyorum 😁😁😁

Selam Kızlar sabah kahvaltıdan sonra oğlumla dışarı çıktık.
Çağrı markete uğradım.
Bir bütün tavuk
Uni baby yenidoğan ıslak mendil 3*lü
duru mercimek
Muz
Şeftali
Kayısı aldım. 80 ₺ ödedim.

Carrefour sanal marketten de Siparişim
Familla 16*lı wc kağıt
4x250 pepsi kutu
Gillette traş köpüğü
Head shoulders şampuan 🧴
3 ad süt Carrefour
Grean clean yumuşatıcı
70 ₺ tuttu Bugün teslimat olucak , kapıda ödeme

Allah yardımcınız olsun canım inş bi an önce sonuçlanır 🤲
Anne evi her ne kadar rahat olsada insanın kendi evi ve düzeni gibisi yok

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 163
Geri dönüşte A101 e uğradık bebeğe kefir , avakado buldum hemen aldım bulamıyordum . Birde pişirme kağıdı aldık 15 TL . Kefiri evde mayalıyorlar ama yapamam galiba ya ben . Eve geldik kavanoz maması yedirdim . Kefiri daha önce bir kez denedim ama istememişti bu sefer biraz aldı artık az az veririm. Emiyor uyudu inş uyanmaz birkaç gündür ağlayarak uyanıyor nedense . Bende çay koyayım masterchef izleyelim😍

Bahçeden geldik az önce. Saat 5e doğru annem aradı bahçeye gideceğiz sizide alalım dedi hazırlandık gittik. Bostandan sebze topladılar bende çay demledim içtik temiz hava iyi geldi. Kavun biber patlican salatalik biraktilar banada. Dolap sebze doldu 🤣 Eve geldik kiz uyudu oğlanın ellerini ayaklarını yıkadım saldım ortaya oynuyor kendi halinde. Eşim yolda gece gec saatte gelir. Uzun zamandir kendime cilt bakimi yapmiyorum saldim iyice kendimi yarin bir ara sakin kafayla kendime bir kac cilt bakim urunu siparis etmek istiyorum. Birde kış için evde rahatca giyinebilecegim bir kaç tayt ve sweatshirt sipariş vermek istiyorum ama henuz erken sanirim. Cocuklarin kislik giysileri için bir bütçe hazirladim artik eylul ayinda halledeceğim hepsini.

X