- 8 Şubat 2016
- 6.134
- 13.712
- 30
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.421
64 e düşmüştüm kabak detoksunsa sonra devam ettim tartılmadım daha canım hayırlısı olsun senin moralin neden bu kadar bozukkaçla başladın bende bu ara iştah yok yazım yazılacak bekliyorum bakalım
Yarın sabırsızlıkla bekliyor olacağım kilonu64 e düşmüştüm kabak detoksunsa sonra devam ettim tartılmadım daha canım hayırlısı olsun senin moralin neden bu kadar bozuk
yicen mi kıııız onlarıAkşam için ;
Şehriyeli tavuk çorbası
Karışık kızartma yaptım
İkisinide çok severim hele kızartmayı
Bugün harcama olmaz bi eksik yok şu an
En önemli şey dondurma var
Hepsinden az az yicemyicen mi kıııız onları
ben verebildim gibi hissetmiyorum amaHepsinden az az yicem
Yarın tartıl da bende sıkı bir diyete başlayım artık seninle
Yazım bugün yazılacaktı haber gelmedi bakan yardımcısından imzadan çıkacak yarına kadar çıkmazsa bileti ertelemek zorunda kalcam çocuklar babalarını özledi bende öyle düzenimi kurmak istiyorum biyandan biraz daha mı kalsam annem çok üzülüyor öyle arada biyerdeyim64 e düşmüştüm kabak detoksunsa sonra devam ettim tartılmadım daha canım hayırlısı olsun senin moralin neden bu kadar bozuk
afiyet olsun canımHepsinden az az yicem
Yarın tartıl da bende sıkı bir diyete başlayım artık seninle
nası olsa gideceksin canım annen her türlü üzülecek ama oraya gidincede sıkılacaksınız ben öyleyim ya da memlekete gitmeyi bekliyorum memlekete gidince evimi istiyorum eve gelince keske kalsaydım diyorumYazım bugün yazılacaktı haber gelmedi bakan yardımcısından imzadan çıkacak yarına kadar çıkmazsa bileti ertelemek zorunda kalcam çocuklar babalarını özledi bende öyle düzenimi kurmak istiyorum biyandan biraz daha mı kalsam annem çok üzülüyor öyle arada biyerdeyim
Allah yardımcınız olsun canım inş bi an önce sonuçlanırYazım bugün yazılacaktı haber gelmedi bakan yardımcısından imzadan çıkacak yarına kadar çıkmazsa bileti ertelemek zorunda kalcam çocuklar babalarını özledi bende öyle düzenimi kurmak istiyorum biyandan biraz daha mı kalsam annem çok üzülüyor öyle arada biyerdeyim
Ohhh afiyet olsun canım ben fotoyu görene kadar açıldığına inanmamistim
Gayet iyiydi işte madoya filan gitmeyiz biz artık burası yürüme mesafesi misssOhhh afiyet olsun canım ben fotoyu görene kadar açıldığına inanmamistim
Minik ayaklar var detayda