- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.481
Valla yine iyi yapmışsın ben yemeği koydum bebeğe yemek pişirdim uyuttum valla of diyorumErken kalktım.
Ev akşamdan kalmadı. 2cocukla dışarı çıkmak şu dönemde çok Zor.
Eve geldik tüm kıyafetler kirliye. Herkes bol sabunlu banyoya. Yatak aç çocukları uyut.ben pert.
Sabah çamaşır astım.
5makine kuru çamaşır katladim,yerlerine koydum.
Ütü yaptım.
Evi süpürdüm üstünkörü. Sildim.
Daha yemek yapılacak
Off kötü olmuş iyi yapmışsınız değiştirmekleCedric1003 yeni emniyetin orada düştüğümüz lastik yardığımız çukuru hatırlıyor musun? Orası bize çok pahalıya maal oldu . Lastikleri değiştirdik kayseriye giderken arabadan hızlı olduğumuzda bir ses gelmeye başladığını fark ettik . 2 jant eğilmiş ön Tarafta da forya bilyası mı ne var o gitmiş . Jantlar tamir gördü ama içimize sinmedi . Jantlar değişiyor 2800 TL 200 TL değiştirmeye el emeği . 600 TL forya bilyasına verirmişiz. 2800 TL EFT geçtik jant geliyor İstanbul’dan. Eşim eski lastiklerle jantlar satılacak dedi
fırsatçılık canım başka birşey değilbende bileti değiştircem haftaya cumaya almak istiyorum fiyat farkı çok çıkıyor halbuki aynı fiyatlı bilet
anadolujettenfırsatçılık canım başka birşey değil
Hangi şirketten aldın bileti
Of çok kötüAltın 476
Dolar 7.40
Euro 8.82
Daha ne kadar kötüye gidebiliriz. Çok korkuyorum.
bende gördüm hatta yazdımWatson da indirim var netten kullandığım ürünleri aldım 200 tuttu
2 saç boyası 2 ayak maskesi nemlendirici
Bdv bi kadın 1000 lira ileher istediğimi alıyorum diyo
Ayy bilemedim biz mi bir yerde hata yapıyoruz
Bilemedim bana cok abartı geldibende gördüm hatta yazdım
Su kuyuları varmış muhtemelen bahçeleri de vardır yetiştirip yiyorlardır ama yinede yetmez
Bende korkuyorum açıkçası ben hasta olursam bebeğime kim bakacak yapayalnızız . Eşim bile çocuğa sahip çıkamıyorHayat eve sığar uygulamasini takip ediyor musunuzMinicik bir şehirde yaşıyoruz ve iki hafta öncesine kadar merkezimizde beş altı mavi nokta vardı.Suan sayamayacagim kadar çok ve her renkten var kırmızı da dahil.Millet yürüyen korona olmuş,insanlar geçtiği yerleri bulastiriyor resmen.Sanirim bayramında etkisi var.Bu hastalıktan yine korkmaya başladım ya.10 aylık ek gıdası zorla giden,emen bir bebek.Ondan uzak durma düşüncesinin bile mahvettigi bir ben
Korkuyorum
Nereye yetiyor Allah aşkına ya en ucuz dandik fondöten 70 TL peynir 25 TL sıvıyağ 40 TL sayayım mı daraldım valla . Hava burada fena değil serinledi ama daha sıcakBilemedim bana cok abartı geldi
Senin okula giden çocukların var bi okul açılsın tam
Anlamıyla masraflar katlanıyor
Bi liste veriyoruz velilere 400 500 lira gidiyor
Deme öyle içimi dağladınBende korkuyorum açıkçası ben hasta olursam bebeğime kim bakacak yapayalnızız . Eşim bile çocuğa sahip çıkamıyor