Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hahaha yok artık 🤣🤣🤣 benim oğlan çok yoruyor İnan . Mama sandalyesinde bırakıyordum dün yan döndü sırt kısmından tutup ayağa kalktı göz göre göre zor tuttum . Mama sandalyesi yalan oldu bize kemeri taksam da bu sefer kendini ileri geri atarak fayansta ileri gidiyor devrilecek . Beşiğe bırakıyorum öyle ayakta bağırıyor bana . Yere bırakıyorum tv sehpasına tutunup kalkıyor orası sorun oldu . Wc giderken kapıya oturtuyorum artık başka çözüm bulamadım 🙄
O mama sandalyeleleri tehlikeli ya aman dikkat resim eklemistin gördüm. Öpüyorum kuzuyu 😘

O mama sandalyeleleri tehlikeli ya aman dikkat resim eklemistin gördüm. Öpüyorum kuzuyu 😘
Bu arada ben Aralık anneleri topiğinde takılıyorum ek gıda için filan bakıyorum malum tecrübem yok çünkü. Orada emekleyen bebek 2 tane sadece . Senin şeker kızının evde kalma ihtimali yüzde 0 😍

Gunaydin kizlar
Bana yavastan bi cinnet geliyor Allah hayir eylesin
Neden insanlara sakin davrandikca ve insanlik yaptikca insanliktan uzaklasiyorlar
2 gecedir uyumuyorum zombiye dogru gecis yapiyorum. Olmadi kan emer toptan kurtulurum :KK70:

Su dugunler iptal olmali cimere sikayet bombasi mi yapsam
60 km oteye ters istikamete siparisle insan almaya gidip 2 saatlik yola gidecekmisiz kafaya bak teker teker gelin diyorum

inşallah canım senin annemi çok özledim dediğin zamanlar hep aklımda :KK43:
Öyle deme ben lohusalık depresyonu geçirdim ondan öyle oldu . Yoksa valla ben böyle bir kadın değildim 😆doğumdan sonra bebek 38 günlüktü tek göğüs beslenmek istedi bende izin vermedim 18 gün savaştım düzeldi gibi oldu . Sürekli emzirmeye çalıştığım içinde kafayı yedim böyle

Cedric1003 Cedric1003 yeni emniyetin orada düştüğümüz lastik yardığımız çukuru hatırlıyor musun? Orası bize çok pahalıya maal oldu . Lastikleri değiştirdik kayseriye giderken arabadan hızlı olduğumuzda bir ses gelmeye başladığını fark ettik . 2 jant eğilmiş ön Tarafta da forya bilyası mı ne var o gitmiş . Jantlar tamir gördü ama içimize sinmedi . Jantlar değişiyor 2800 TL 200 TL değiştirmeye el emeği . 600 TL forya bilyasına verirmişiz. 2800 TL EFT geçtik jant geliyor İstanbul’dan. Eşim eski lastiklerle jantlar satılacak dedi

Erken kalktım.
Ev akşamdan kalmadı. 2cocukla dışarı çıkmak şu dönemde çok Zor.
Eve geldik tüm kıyafetler kirliye. Herkes bol sabunlu banyoya. Yatak aç çocukları uyut.ben pert.
Sabah çamaşır astım.
5makine kuru çamaşır katladim,yerlerine koydum.
Ütü yaptım.
Evi süpürdüm üstünkörü. Sildim.
Daha yemek yapılacak🥵

Öyle deme ben lohusalık depresyonu geçirdim ondan öyle oldu . Yoksa valla ben böyle bir kadın değildim 😆doğumdan sonra bebek 38 günlüktü tek göğüs beslenmek istedi bende izin vermedim 18 gün savaştım düzeldi gibi oldu . Sürekli emzirmeye çalıştığım içinde kafayı yedim böyle
çabuk atlattın tek başına o sıkıntılı süreci aylarca süreni var tebrik ederim gerçekten

çabuk atlattın tek başına o sıkıntılı süreci aylarca süreni var tebrik ederim gerçekten
Her sabah annemleri görüntülü arayıp ağlıyordum ama her sabah . Ek gıdaya geçtim ilk yiyordu sonra 6 . Ayda yemez oldu o ay varya ağzına 1 kaşık dahi birşey veremedim kan ilacını dahi içmedi. Ona ağladım . Şimdi arada yine yemiyor olabilir sen bilirsin diyip tabağı kaldırıyorum🤣🤣🤣

X