- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.401
Birde bebe taşıyorum düşün
Çok geçmiş olsun ya allah acil şifalar versin. Allah kimseyi darda bırakmasın.hepsi evdeymiş canım kayınvalidesi o düğün senin bu düğün benim gezmiş hepher yerim ağrıyo diyo yazık onun da küçük kızı ağlıyomus hep benim hayallerim vardı ölmek istemiyorum diye yazık kıyamam
Yanlız kocana güvenme bence bu konudaAynen doğruyu söylersek eşimin fikrini değiştirmeye çalışacaklar bundan eminim. Ama tayin cıktı dersek mecburen kabullenecekler onlarda.
Of valla yasagolun kızlar hepimizi korusun allahım . Eşim her gün görevde nerdeyse kalabalık mekanların denetlenmesini yapıyolar birisi covid olmus mesela ona rapor lazımmıs eşim hasteneye gidip imzasını alıyo sürekli öyle yerlerde biz gitmesekte eşim mecburen gidiyo ben bekliyorum bize bulasmaması imkansız gibi
Çiğ köfte yedin miyarın tartı günüm 2 kilodan cok gitmemişse tantuni aldırcam eşime
YOk canımeltin doğum yaptı mı canım
yemedim kııızÇiğ köfte yedin mi
Allah korusun moralini bozmak istemem ama virüs konusunu bir değerlendir insanlarla temasta bulundun mu dışarı çıktın mı çünkü grip gibi belirtiler oluyor
kaçla başladın bende bu ara iştah yok yazım yazılacak bekliyorum bakalımyarın tartı günüm 2 kilodan cok gitmemişse tantuni aldırcam eşime
Gitmeyi benden çok o istiyor bu yüzden güveniyorum eşime.Yanlız kocana güvenme bence bu konuda
Ay iyi bariGitmeyi benden çok o istiyor bu yüzden güveniyorum eşime.
inşallah ezan okunuyor rabbim işimizi gücümüzü rast getirsinAllah’ın izniyle güzel seyler olacak inş. umudum sonsuzAllahım yolumuzu açık etsin sabrımız selametle sonuçlansın inş yarabbim